- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.001
burdaki bütün kızların ogluşu olur bir benim olmaz gibime geliyor.
burdaki bütün kızların ogluşu olur bir benim olmaz gibime geliyor.
Valla ben on tane doğuracak olsam eşim yok demez. Hani değil erkek için zaten çocuk olsun istiyor. Bazen diyorum bu sefer erkek olursa ta ilerde bizimle kalacak birde kız yaparız diye hatta ondan sonra yine bir erkek adam sevinçten göklere uçuyor. Gelde öldürme.
günaydın canım nasılsın burda hava çok güzellll öglen kardeşim gelecek oda hamiş ilk bebegi olacakkkkk ALLAH kısmet ederse oglu olacak onunda 3 haftası kaldı.biliyor benim erkek bebek nekadar istedigimi çok kızıyor banaevlat ayrımı yapma diyor ama bu öyle bişey degilki ayrım yapmak hiç degil o duyguyu tatmak istiyorum oglum demek istiyorum çokmu şey istiyorum
Bakk ya tam benim kafa bana kalsa bende 5 cocuk istiyorum. Esime soyluyordum sen kafayi yemissin diyordu. Tek cocukta iyi degil iki tane ideal dusuncesindebir kizimiz var bitanede erkek dogurabilirsem tadindan yenmez. Ama bir tane daha kizim olursa butun duygularimi onune serip 3. Icin ikna etmeye calisirim esimi.
Ya bende çok severim çocukları ama bu zamanda her yönden yetiştirmek çok zor. Ama yinede 5 tane düşünebilirim :)
gün doğmadan neler doğar bacım,Allahtan ümit kesilmez..bak beni kessen 3. yü yapmam diyodum ama 9 aydır bebek aşkıyla yanıyorumkonuyu açtım kızlar eşime birtanedaha bebişimiz olsunmu dedim adam resmen kükredierkek bebek sevdasından ölüp gidecem ben ya
Ya kızlar eşim şu sperm tahlili ve testleri yapmıycam diye tutturdu ne yaptıysam ikna olmadı. Bu seferde deneyelim sorun olursa ozaman yaparız dedi. İnadı tuttumu tutuyor
Valla ben on tane doğuracak olsam eşim yok demez. Hani değil erkek için zaten çocuk olsun istiyor. Bazen diyorum bu sefer erkek olursa ta ilerde bizimle kalacak birde kız yaparız diye hatta ondan sonra yine bir erkek adam sevinçten göklere uçuyor. Gelde öldürme.
gijnij allh senin iyiliğini versin zor olmadığını düşünsen kaç tane doğuracaktın
gijnij allh senin iyiliğini versin zor olmadığını düşünsen kaç tane doğuracaktın
gün doğmadan neler doğar bacım,Allahtan ümit kesilmez..bak beni kessen 3. yü yapmam diyodum ama 9 aydır bebek aşkıyla yanıyorum
benimkide öyle demişti,bu ayda tutmazsa giderim diye..öylede oldu...sen yuma 1 hafta kala yine de içir keçiboynuzunu..
aha aynı benim kocam...inşallah ikiz olur diye dua ediyo...doğursam 4-5 tane mutlu olacak adam
Slm kizlar amaliyatimi oldum cok sukur iyi huylu cikti tek tarafli tiroit alindi
Cuma kontrole gitcem insAllah hersey yolunda
Hepinizi opt
günaydinnnn herkese
kızlar çok moralim bozuk yaaa...mustafanın öldürülmesi çok etkiledi beni,atamıyorum aklımdan sahneyi...gitti fidan gibi oğlan...izlerken dedim,Allahım nolu benimde böyle yiğit bi şehzadem olsun....çok ağladım akşam çoookkk
Şu takviyelerden alayımmı? Çinko diğerinin ismini unuttum. Birde maranki'nin sperm attırıcı kürü vardı ginsenng çakrışır filan denesemmi onlarıda?
günaydinnnn herkese
Günaydın sultan bugün nasılsın?
mustafa kim ne öldürülmesi birseylerden uzak kaldim galiba yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?