Süper Anneler - 2011

burdaki bütün kızların ogluşu olur bir benim olmaz gibime geliyor.

Kizzz niye oyle diyorsun iyi dusun iyi olsun hepimizin oglusu olsun insallah :) gonulden iste hatta oldugunu hayal et cekim yasasi diye bir kitap okumistum neyi hayal ederseniz kendinize onu cekersiniz diyordu kotu seyler dusunursen basina hep kotu seyler gelir. Iyi dusunki hep iyi olaylar olsun.

burdaki bütün kızların ogluşu olur bir benim olmaz gibime geliyor.

Umutsuzluk büyük günahlardan biridir. Rabbim neden ben veremezmiyimki umutsuz oluyorsunuz der. Öyle düşünme. Rabbimin hazinesi geniş. Bak bizim bir akraba vardı onun düğününde ben 3-4 yaşlarındaydım ilk evlendiği zaman dediğinegöre bir kaç tane ddüşük yapmış. Ama herkes yalan söylüyor sırf kocası gidip tekrar evlenmesin diye yalan söylüyor diyordu. Hatta kaynanası taş doğurur bu doğurmaz demişti. Geçenlerde adetten kesilmiş menapoza giriyorum diye dr gitmiş ve 4 aylık hamileymiş herkes şok oldu 45 yaşında sevinçten ne yapacaklarını bilememişler. Eee ne oldu okadar laf söyleyenlerin ağzı kapandı. Yani RABBİM için hiçbirşey zor değil

Bakk ya tam benim kafa bana kalsa bende 5 cocuk istiyorum. Esime soyluyordum sen kafayi yemissin diyordu. Tek cocukta iyi degil iki tane ideal dusuncesinde bir kizimiz var bitanede erkek dogurabilirsem tadindan yenmez. Ama bir tane daha kizim olursa butun duygularimi onune serip 3. Icin ikna etmeye calisirim esimi.

kızlar unutmadan yazayım bugün arkadaşım oturmaya gelecek iki kızı var onunda 3 çocugu birkaçyıl sonra düşünüyormuş bugün soracam kendisine bildigi formül varmı diye

günaydın canım...evlat ayrımı yapmıyoruz da bizi anlamakta güçlük çekiyor...sen takılma onlara
ayy senin kızını yerim ne tatlıdır şimdi o

Ya bende çok severim çocukları ama bu zamanda her yönden yetiştirmek çok zor. Ama yinede 5 tane düşünebilirim :)

konuyu açtım kızlar eşime birtanedaha bebişimiz olsunmu dedim adam resmen kükredi erkek bebek sevdasından ölüp gidecem ben ya
gün doğmadan neler doğar bacım,Allahtan ümit kesilmez..bak beni kessen 3. yü yapmam diyodum ama 9 aydır bebek aşkıyla yanıyorum

Ya kızlar eşim şu sperm tahlili ve testleri yapmıycam diye tutturdu ne yaptıysam ikna olmadı. Bu seferde deneyelim sorun olursa ozaman yaparız dedi. İnadı tuttumu tutuyor

benimkide öyle demişti,bu ayda tutmazsa giderim diye..öylede oldu...sen yuma 1 hafta kala yine de içir keçiboynuzunu..

aha aynı benim kocam...inşallah ikiz olur diye dua ediyo...doğursam 4-5 tane mutlu olacak adam

kızlar çok moralim bozuk yaaa...mustafanın öldürülmesi çok etkiledi beni,atamıyorum aklımdan sahneyi...gitti fidan gibi oğlan...izlerken dedim,Allahım nolu benimde böyle yiğit bi şehzadem olsun....çok ağladım akşam çoookkk

Şu takviyelerden alayımmı? Çinko diğerinin ismini unuttum. Birde maranki'nin sperm attırıcı kürü vardı ginsenng çakrışır filan denesemmi onlarıda?

mustafa kim ne öldürülmesi birseylerden uzak kaldim galiba yine

Şu takviyelerden alayımmı? Çinko diğerinin ismini unuttum. Birde maranki'nin sperm attırıcı kürü vardı ginsenng çakrışır filan denesemmi onlarıda?

erkeğin içeceği çinko var bildiğim...ya aslında karışık kimisi arginmax diyo,kimisi ayrı ayrı çinko e vitamini diyo...ben proxeed kullandım...benim yapacağımı söyliyeyim sana;yuma 1 hafta kala
sabak 1 çay kaşığı balla 1 çay kaşığı çakşır tozu,
öğlen proxeed,taze portakal suyuyla,
akşam keçiboynuzu suyu...
başka bişey yapmıycam çünkü biz bunlarla sperm hızını 25 ten 75 e çıkardık

günaydinnnn herkese

günaydın cancağızımmmm

Günaydın sultan bugün nasılsın?

gribi atlatmaya calisiyorum.gece kücük kizim yüzünden rahat uyuyamiyorum gündüz pek sorun yok gece cocuk öksürmekten bitap düsüyo bazen öksürmekten kusuyo.ilac da veriyorum ama faydasi yok.kac gündür elma cayi papatya cayi hic fayda etmedi.dün gece artik kalktim taze zencefil rendeleyip keciboynuzu pekmeziyle verdim biraz uyuyabildi.birazda sabah verdim krese götürdüm.kötü üsüttü galiba.

mustafa kim ne öldürülmesi birseylerden uzak kaldim galiba yine

sen türk kanalı izlemiyosun ya canım ondan....
şehzade mustafa yı diyorum,muhteşem yüzyıl...babası karısının dolduruşuyla oğlunu boğdurttu...içim yandı..gerçek yaşanmış olay...hem izledim hem ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…