Süper Anneler - 2011

Kızlar sizleri merak ettim cepten bakıyım dedim.bence ikinizde bu ayı es geçin yumlar çatlamış riske girmeyın.bir dahaki aya bütün bilgilerle daha emin deneme yapın derim.bu benim fikrim siz bilirsiniz.

valla kısmet diyecem artık ben deneyecegim mecburen eşime nöbet degiştirdi bu yüzden bide ben gecen ay pikten sonra hemen yaptım tutmadı.düşük yaptıgımada siliklesince yaptım.artık yumurta catladıktan sonra 24 saat yasıyormusya belki y ler ulasır hemen artık rabbim büyük yoksa eşimle bozusacaz

Hayirlısi olsun hakkimizda

senin son kararın ne sibel valla eski sayfalarda baktım tekrar ovulasyonla hamile kalanlar sayfasınıda çift çizgiden bir gün sonra yapmıslar hatta iki gün üst üste yapanlar var.bilmiyorum bu ay cok garip oldu yaaa rabbim verdikten sonra ne yapalım duamı okuyup rabbimden isteyip deniyecegim .keske bugün benimde doktora gitme imkanım olsaydı yarın için cagırmıstı beni artık gitmem

valla kısmet diyecem artık ben deneyecegim mecburen eşime nöbet degiştirdi bu yüzden bide ben gecen ay pikten sonra hemen yaptım tutmadı.düşük yaptıgımada siliklesince yaptım.artık yumurta catladıktan sonra 24 saat yasıyormusya belki y ler ulasır hemen artık rabbim büyük yoksa eşimle bozusacaz

Bak canım eşleri kandirmanin bir sürü yolu vardir basima agri girdi karnima ağrı girdi vesaire vesair
Benim sabrim yok dersen yumurta aki ile dus yap o zaman büyük ihtimalle kalmazsin yada alkali olduğu icin erkek olur inşallah
Ben de yum takibi yaptiriyodum bir gittim doktor catlamis sıvı var dedi ayni sibel gibi ama ben iliskiye girmedim çünkü riske atmak istemedim ustelik deli gibi diet yapiyordum biktiniz benden ama yinede girmeyin derim

senin son kararın ne sibel valla eski sayfalarda baktım tekrar ovulasyonla hamile kalanlar sayfasınıda çift çizgiden bir gün sonra yapmıslar hatta iki gün üst üste yapanlar var.bilmiyorum bu ay cok garip oldu yaaa rabbim verdikten sonra ne yapalım duamı okuyup rabbimden isteyip deniyecegim .keske bugün benimde doktora gitme imkanım olsaydı yarın için cagırmıstı beni artık gitmem
Canım inan hala kararsizim saatte 10 oldu bilemiyorum kafam çok karisik benim

Yazdıklarınızı okuyamadım. Şimdi hastanedeyim erkek bebek istediğim için dr neredeyse dönecekti beni. Ya neden kimse kimsenin derdinden anlamıyor :(

O anlamayanlara bol bol kiz diliyorum o zaman anlarlar
Biz kizlarimizdan memnunuz Allah a şükürler olsun ama oğlan da istiyoruz ne var bunda

Son düzenleme:
Yani catlamadan sonraki 12 saat icinde iliski olmali demek

valla gecen ay öyle denedim olmadı çift çizgiyi gördüm sonra eşitlendi denedim.ben yumurta akını deneyim bari ama çiizgi silikleşince olmuyormu catlama bide tüplere inmesi var bu saatte kadın dogumcu bi arkadası aradım.sordum acil karar vermem gerekiyor gec oluyor dedim tamamen silikmi görünmeyecek kadar çizgi dedi hafifi silik dedim hersey bitmiş degil dedi.eşimi kandırma ihtimalim yok ç
ünkü nöbeti degiştir diye bugün kıyameti kopardım milletle tartısıp degiştirdi

mrh hanımlar benım bu ay yattı oysakı herşeyı yapmıştım fitil su diyet yumurtlama zamanı ben evde değildim..daha önce yazmıştım kızkardeşim yeni doğum yaptığı için yanındaydım sağlık olsun hayırlısı artık...kızlar yumurtlama dönemınde kasık ağrılarınız oluyomu özellıkle bacaklarda...

kızlar ben cıkıyorum hakkımızda hayırlısı sibel görüşürüz yarın deneyecem artık kısmet rabbim anlıma yazdıysa erkek evlat olur.2 aydır zaten hamile kalamıyorum bakalım olacakmı hayırlısı dua edin kızlar

valla gecen ay öyle denedim olmadı çift çizgiyi gördüm sonra eşitlendi denedim.ben yumurta akını deneyim bari ama çiizgi silikleşince olmuyormu catlama bide tüplere inmesi var bu saatte kadın dogumcu bi arkadası aradım.sordum acil karar vermem gerekiyor gec oluyor dedim tamamen silikmi görünmeyecek kadar çizgi dedi hafifi silik dedim hersey bitmiş degil dedi.eşimi kandırma ihtimalim yok ç
ünkü nöbeti degiştir diye bugün kıyameti kopardım milletle tartısıp degiştirdi

Ben ovulasyon testinden anlamam catlatma ignesi yaptırmıştım tek bildiğim hangi yolla catlarsa catlasin 12saate kadar alkali 12 saati gectiyse bizim alkali yapmamiz lazım yumurta aki veya karbonatla

Ben ürolojiye gittim. Valla açık konuşmak gerekirse orası tam bir para tuzağı. Belki bana inanmazsın gelince görürsün. Bir sperm testi için 160 tl diğer tahlillerle birlikteytoplam 3 tahlil 687 tl ödeyeceğim oda tabiki sigortalı hali. Ve Dr çok burnu dik. Gidince görürsün. Bu arada gelirsen görüşelim benim Evim çok yakın oraya yürüme ile 5 dk :)

O kadar para aliyolar bari duzgun davransalar
Bu arada face actim ama mail acamiyom boş zamanin olursa bana bi mail ac bacim cok ugrastim olmuyo hotmaili denedim gmaili denedim myneti denedim olmuyo artik yegenimin face den giricem

Son düzenleme:
mrh hanımlar benım bu ay yattı oysakı herşeyı yapmıştım fitil su diyet yumurtlama zamanı ben evde değildim..daha önce yazmıştım kızkardeşim yeni doğum yaptığı için yanındaydım sağlık olsun hayırlısı artık...kızlar yumurtlama dönemınde kasık ağrılarınız oluyomu özellıkle bacaklarda...

Uzulme canim hayırlısı ben kac kere hazirlandim ve olmadi her seferinde diet yap doktora git igne ol bende biktim ama kismet diyelim vardir bundada bir hayir mevlam ne eylerse guzel eyler

Slm kizlar amaliyatimi oldum cok sukur iyi huylu cikti tek tarafli tiroit alindi
Cuma kontrole gitcem insAllah hersey yolunda
Hepinizi opt

Back