Süper Anneler - 2011

Canım ben 28gunde bir adet oluyorum ptesi 12.gun 18mm demisti capina

bu aksam calışma var gibi desene doktordan dönüşte yaz catlamıs diyebilir doktorun bende 28 günde bir oluyordum düşüktenönce sonra sastı tabi ben düşen bebişime 14 gün olmuştu sende 4 saatte bir yap bakalım

Son düzenleme:
Peki simdi catlamis derse ne zaman catladigini nasil bilicem iste orasi muamma belki gece catladi bu aksama kadar gec olmazmi peki

saat bi 3 olsaydı inş silikleşmez yoksa bu ayda gecmiş ola .apranxx benim test göre sence bugünmü
yarınmı

Son düzenleme:
Peki simdi catlamis derse ne zaman catladigini nasil bilicem iste orasi muamma belki gece catladi bu aksama kadar gec olmazmi peki

dün en son saat kacta yaptın testini 4 saat arayla yapacaksın devamlı tamamen siliklesmesini beklemiştim ben bugün yapmısın test ama tam olmaış sanırım bi daha tekrarla olmadı doktora gitmeden cok sıvı tüketmediysen

bende cıkıyorum kızlar ögleden sonra testi yaptıktan sonra gelirim yine sagolun allaha emanet olun rabbim gönlünüzdekini kucagınaza almayı nasip etsin cümlemizin

Yazdıklarınızı okuyamadım. Şimdi hastanedeyim erkek bebek istediğim için dr neredeyse dönecekti beni. Ya neden kimse kimsenin derdinden anlamıyor

bacım sen ne ara dr gittin kız?
ya işte her dr senin ilk dr gibi olmuyor burda takip yaptırcz diye göbeğimiz çatlıyor anacım...
sen hem nıye kendı dr gitmiyorsun ki iyiydi o bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…