- 1 Ağustos 2013
- 696
- 45
- 53
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.841
Canım ben 28gunde bir adet oluyorum ptesi 12.gun 18mm demisti capina
Peki simdi catlamis derse ne zaman catladigini nasil bilicembu aksam calışma var gibi desene doktordan dönüşte yaz catlamıs diyebilir doktorun bende 28 günde bir oluyordum düşüktenönce sonra sastı tabi ben düşen bebişime 14 gün olmuştu sende 4 saatte bir yap bakalım
Görüsuruz canimkaçtım kızlar bayyyyyyyyyyyy
Kizlar benim vajen hep asidik 4.5 5.5 civarı napicam catladinda degisirmi bu durum
Peki simdi catlamis derse ne zaman catladigini nasil bilicemiste orasi muamma belki gece catladi bu aksama kadar gec olmazmi peki
Iciyorum 2 gundur canim akintim falanda yok gayet kuruyum off :) ben cıkıyorum bakalim dr ne diyecek yazarim optum siziii byykarbonatli su iciyomusun?yumurtlamada alkalilesiyo ama takip etmen lazim.
Iciyorum 2 gundur canim akintim falanda yok gayet kuruyum off :) ben cıkıyorum bakalim dr ne diyecek yazarim optum siziii byy
Tatlim bende hastaneye gittim ama ayni muameleyi gordum malesef ugrasmak istemiyolar ozele git gidebiluyosanYazdıklarınızı okuyamadım. Şimdi hastanedeyim erkek bebek istediğim için dr neredeyse dönecekti beni. Ya neden kimse kimsenin derdinden anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?