Süper Anneler - 2011

seninki sperm testine gitmezse sen de ona dersin

vallahi opturmem
olursun askindan
kirilma darilma
hemen sarilma

eylülüm ya biz senin duayı kendimiz okusak olurmu ki :26: benimki okumaz bacım yaaa,yeter artık şu oğlan sevdan diyo
hanı duayı bacım...
haha ben diyorum işte,bu oğlanlar doğsun gelinlere bi bilezik eksik takalım,manevi tazminat,bizi böyle üzdükleri beklettikleri için

hehehe hiç takmayalım kız :))

ay gelmişşşşşşşş eylülümde sörf yapıyodur nette,2 dolanıp gelir,araştırmacı gazeteci oo

kk'da bugün bi sıkıntı mı var, bende mi bi sıkıntı var anlamadım. durup durup atıyor beni site dışına. sayfaları göremiyorum. bişeyler oluyor ama anlamadım ne olduğunu

burdayım kızlar ya benı atıyor sıte burdayım sanıyorum oysakı atmış :)))))

Tatlım aşk olsun ben sabah baktım kimse yoktu kapattim. Testi yaptim hicbisey cikmadi morelim bozuldu birde siz eskisiniz birbiribizi taniyorsunuz ben birsey sordugumda sen reyhan ve gijnij disinda kimse cvp vermiyo bir gruplasma var gibi geldi bana o yuzden cokta soru sorup sıkmak istemiyorum kimseyi bacımsın.

seninki sperm testine gitmezse sen de ona dersin

vallahi opturmem
olursun askindan
kirilma darilma
hemen sarilma

hahaha evet evet, dicem.
gidecek o adam, bu ay o teste gidecek. başka yolu yok.

bu ay, yumyumu yakalayacağım muhakkak. Allahın izniyle, yardımlarınızla... kaçırmayacağım.
O da görevini yapacak, o testi yaptırıp, beni rahatlatacak.

aaa canım sen burdayken ben vardım apranaxta vardı...hatta yazdık sana ....
gruplaşma yok burda zaten en eskı ben apranax ve sultanız.herkese yardım etmeye calısyoruz

o zaman başka marka seçelim.
tükürükle yapılan testler nasıl sizce kızlar?
o da kerışık bacım yaa,bişey yemicen içmicen..bana sorsan en iyisi gülenyüz emmeeee o da çok tuzlu
bu ay deneme amaçlı 20 li bi labo alabilirim aslında...ay ben test mest yapmıcaktım bi daha yaa aklımı çeliyosunuz benim

eylülüm ovulasyon test bölümünü okuyo
dedim ben araştırma yapıyo

Apranax bacım ben sabah kalktim çisimi yaptim 1 saat sonra yaptim testi hic cizgi yok. sabah cisiylemi yapsaydim acaba simdi tekrar yapiyimmi doktor aradi 1.30 da gel dedi

1 saat arayla boşa harcamışsın testi sabahkiylede olmaz çünkü dünkü seviyeyi verir...sen git bakalım hele bi dr a...
duruyodur o yumoş daha stres yapma
hanı duayı bacım...

hehehe hiç takmayalım kız :))

ya varya hani eşin okuduğu,senin yazdığın 7 kere falan,cumaa anla işte yaa

hepimiz toplaninca site korkmustur sakin olalim diye sirayla atiyo demekki

beni de atıyor bugün site. ne hikmetse, bi kötü niyet seziyorum kk'da :)

kızlar, gruplaşma olur mu hiç burda ya...
grup olacaksak, açarız bi gizli topik, kimseyi de almayız, kendi kendimize takılırız. facete anlık mesajlaşma var, orda kimsecikleri almayız, grup halinde takılırız.
gruplaşma nedir? çok ayıp....

birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için... ortak amaçla çabalıyoruz şrda biz.

Kızlar burdayım ama yazamadım kaynana kayınbaba gece bendeydi kahvaltı vs şimdi gittiler. Arkadaşta oğlunu getiricek bugün ona bakıcam. Çok şirin bir görseniz. Ya ben çok seviyorum bebekleri. Bu arada dünkü randevum bugüne alındı 12 gibi ürolojiye gitcem adama hala ne dicem bilemiyorum. Bu arada ben gülen yüz ve lobougik test aynı anda kullanıcam birde dr birde ateş ölçme ya çokmu abartmış olurum? Bir fikir verin.

canim gruplasma olsaydi sabah herkes senin testleri sormazdi.ayrica herkes herkese cevap evrmiyosa emin olmadigi konularda yanlis bilgi vermemek icindir.mesela ben gülenyüz disinda ovulasyo testi kullanmadim o yüzden gülen yüzle ilgili soru sorulunca ayrintisiyla anlatiyorum ama öteki testleri bilmedigim icin birsey diyemiyorum.diger arkadaslarda öteki testlerle ilgili yorumlarini yapiyolar.bu cevap verme baska konular icinde gecerli.

aaa canım sen burdayken ben vardım apranaxta vardı...hatta yazdık sana ....
gruplaşma yok burda zaten en eskı ben apranax ve sultanız.herkese yardım etmeye calısyoruz
Canım ben telden girdigim icin kim var kim yok göremiyorum fotoda atamiyorum baktim en son ileti gece yazilmis kimse yok diye dusundum canim.

haaa anladım bılmıyorumkı canım ya sen söylersin bak hiçbirşey yapmadım bu ay senin için sende en azından bunu oku de :))))

gülenyüz çok pahalı ya...
aslında her ay 20li alıyoruz, zaten verdik dünyanın parasını. bir kere gülenyüz alsaydık daha iyi olurmuş :)

neyse.. ben bi 20li alıyım bari... ya nasip bakalım. olmazsa öbür ay, gülenyüz alıcam ben de.

ben de geçen ay, 'her gün deneme' metodunu deniyordum. tam yumyum günümden önceki gün burda uyardınız.. hergün olursa, oğluş gelmez diye. kestim aktiviteyi hemen.
en son ovulasyondan 30 saat evvel olmuştu ilişki... 'aman ya hamiş kalırsam' diye tırstım bugüne kadar.
sayenizde yanlıştan döndüm :))) aklımı çeldiniz iyiki :)

sen ne zaman regl oldun, bitti kız? aynı günlerde değil miydik biz?

Canım ben telden girdigim icin kim var kim yok göremiyorum fotoda atamiyorum baktim en son ileti gece yazilmis kimse yok diye dusundum canim.

neyse olan olmuş ama tessi yanlış yapmışşsın idrarda sonra 1 bardak su içeceksin sonra sıvı alımını kesip 4 saat sonra testi yapacaksın en iyi sonuç böyle alınıyor...

Valla ben grup murup bilmem kader arkadaşı can yoldaşıyız hepimizde. Gerekirse zorla konuşurum herkesle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…