- 2 Nisan 2012
- 1.025
- 81
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.601
Aynen öyle kizim hasta ishal oldu da bir yandanda onla uğraşıyorum patates falan yedirdim şimdi başka ne verebilirim dok.bir ilaç verdi 3 gün gecmezse gel dedi kanlı ishale çevirecek diye korkuyorumSanırım sen bu mesajı reyyahane atacaktın yanlışlıkla bana attın dimi. Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım
Beni ekle seni o sayfaya ekleyeyim kızlar yardımcı olsun. Olmazsa sayfanın adı bir oğlum olsun böylede arat belki çıkar ekle
Aynen öyle kizim hasta ishal oldu da bir yandanda onla uğraşıyorum patates falan yedirdim şimdi başka ne verebilirim dok.bir ilaç verdi 3 gün gecmezse gel dedi kanlı ishale çevirecek diye korkuyorum
Ph çubugunu buldum sonunda eczaci getirticek yarin. Bisey dicem 7 li ovü test 55tl pahalimi sizce
Face acmaya ugrasiyom acip seni eklicem
Anam benim kız yemezki bu yaptigimi ilacı bile icmedi tuzlu diye ayrı ayrı yedirsem olurmu muz yedi az patates yedi leblebide yedi bakalım nasıl olacak teşekkürler canımGeçmiş olsun muz leblebi ve patatesleri soy elma dilim yap azıcık su ile kaynat birazda tuz at suyu ile içir yedir faydası olur
Ph çubugunu buldum sonunda eczaci getirticek yarin. Bisey dicem 7 li ovü test 55tl pahalimi sizce[/QUO çok pahalı arkadaşım ben 5 tane olanı 20 liraya aldım eczaneden vaktin varsa ggdan al
Evet canim bende simdi buldum baska eczaneden 5li 22 lira aldim. Bugun zaten 2 kilo verdim kesin kosturmaktan :))Ph çubugunu buldum sonunda eczaci getirticek yarin. Bisey dicem 7 li ovü test 55tl pahalimi sizce[/QUO çok pahalı arkadaşım ben 5 tane olanı 20 liraya aldım eczaneden vaktin varsa ggdan al
Anam benim kız yemezki bu yaptigimi ilacı bile icmedi tuzlu diye ayrı ayrı yedirsem olurmu muz yedi az patates yedi leblebide yedi bakalım nasıl olacak teşekkürler canım
Canım benim yegen çok agir ishal olmustu ne yaptilarsa kar etmedi. Sonra babanem var 86 yasinda o bir tavsiyede bulundu uyguladik ve aninda kesildi bir tatli kasigi turk kahvesi pismemis yani toz seklinde icine limon sık ver aninda kesiyo canim benim dene hemenAynen öyle kizim hasta ishal oldu da bir yandanda onla uğraşıyorum patates falan yedirdim şimdi başka ne verebilirim dok.bir ilaç verdi 3 gün gecmezse gel dedi kanlı ishale çevirecek diye korkuyorum
Canım benim yegen çok agir ishal olmustu ne yaptilarsa kar etmedi. Sonra babanem var 86 yasinda o bir tavsiyede bulundu uyguladik ve aninda kesildi bir tatli kasigi turk kahvesi pismemis yani toz seklinde icine limon sık ver aninda kesiyo canim benim dene hemen
kızım halen uyumadı gözleri cin gibi bakıyor ablasının kucagına attım valla kollarım koptu.kızım şuanda odadan bagırıyor saçımı çekiyor diye delirecem kızlar ben
Her ay kontrol edecekmiş hem kistin büyümesini hemde bebeği ama birşey olmaz her şey yolunda gider demiş
Kızlar gijnij arkadaşımlaa orjinal rus takvimini bulduk. http://ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.pl link burada bir bakın bakalım sizde tutuyor mu????
http://ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.pl
Bende 3 kızda tuttu. Kızlar lütfen sizde bakın
benimde kızımda tuttu kızlar site rusca karışık gelen varsa doğum tarihinizi verin bakayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?