- 2 Nisan 2012
- 1.025
- 81
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.261
Nasıl yani geçen ay sadece15.gece denedik tutmadı benım 14.gün yumurta catliyor galiba 14 sonrada regl oluyorum Ovulasyon testiyle pik yaptigi gece olsa diye düşünüyorum dogrumu birde 15.gün sabahı tekrar sonra yapmam korunmalı olur böyle denesem mi acaba kızlarSadece gunu degil saatide tutturman lazim 12 saat içinde olmali
gijnij ben şimdi 14.gün yumutluyorumya o gece mi olması lazım 28 de bir oluyorum adet erkek için ne dersin
Nasıl yani geçen ay sadece15.gece denedik tutmadı benım 14.gün yumurta catliyor galiba 14 sonrada regl oluyorum Ovulasyon testiyle pik yaptigi gece olsa diye düşünüyorum dogrumu birde 15.gün sabahı tekrar sonra yapmam korunmalı olur böyle denesem mi acaba kızlar
Tesekkur ederim Rabbim isteyen dileyen her kuluna ginlundekini nasip etsin insaallah.. Evet bebegim erkekmis % 90 erkek dedi doktorum. Hamile kaldigim ay incir kuru yapmistim ve ovulasyon kitiyle yumurtladigim gun ve ertesi gun iki kere olmustu. Yanu gunurtladigim gunden itibaren 3 gece ustuste olmustu calisma. Rabbimde gonlumuze gore verdi cok sukur. Insaallah sizinde gönlünüzdeki nasip olur saglikla sihhatle huzurlaCanım kız mı istersin erkek mi bilmem ama bu fotosunu paylaştığın bebek erkek hayırlı uğurlu olsun rabbim bizede nasip etsinn amin
Sadece ovulasyon testi yapıyorum ben bu ayda yapacağım 12.gün baslayacagım pozitif çıktiğı gün deneyeceğim böyle yapanların çogu erkek olmuş tabi başka yöntemleride deneyeceğim soda içiyorum falan bildiğiniz şeylerin hepsini yapacağım kısmet olursa olur Allahtan hayırlısını dilemekCanım sen herhangi bir yöntem denemiyor musun? Sen 28 güne bakma bende 28 günde bir hasta oluyorum ama 16. Gün yumurtam çatlıyor. Kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir. Sen en azından hiçbirşey yapamıyorsan bile ateş öl. Birde ateş topiğini oku orada nasıl yapılacaksa yazıyor
Allah bağışlasın bebeğini bende böyle deneyeceğim başka yöntemler denedinmi canım senTesekkur ederim Rabbim isteyen dileyen her kuluna ginlundekini nasip etsin insaallah.. Evet bebegim erkekmis % 90 erkek dedi doktorum. Hamile kaldigim ay incir kuru yapmistim ve ovulasyon kitiyle yumurtladigim gun ve ertesi gun iki kere olmustu. Yanu gunurtladigim gunden itibaren 3 gece ustuste olmustu calisma. Rabbimde gonlumuze gore verdi cok sukur. Insaallah sizinde gönlünüzdeki nasip olur saglikla sihhatle huzurla
Lenaritimn _12 ne oluyor? Birde deneyimlerini paylaşırmısın her ne kadar deneme yapmadıysanda çizdiğin bir yol vardır.
Birde neden mantar ilacı kullanmamak daha doğru?
Ben de aynen öyle yaptım canım,ph 9 iken oldu deneme.Adet günüm 1 gün geçti,idrar testinde çımıyor ya da gölge olarak çıkıyor.Kahverengi akıntım geldi çok az adet olacağım sanırım,bu ay olmadı kısmet
canım ben pazartesi çatlama anından geri sayarsak 12. saatlerde denemem oldu ...acemilik işte tehlikeli bir saatmi...bol 5,6 santim uzayan ve bol akıntıyı görünce denemem oldu ..._12 buna diyorsunuz herhalde ...sence balim yanlışmı yaptım...
canım lenarin vermiş olduğun bilgiyle canım bol uzayan akıntı varken görüşme oldu ..ama kimi yazıdada erkek için yum çatladıkdan sonra yani uzamayan sulu akıntı zamanında deneme yapılmasını öneriyorlar ...canım sendeki bu bilgi denenmişmi erkek bebek için caaaaanım...
Tesekkur ederim Rabbim isteyen dileyen her kuluna ginlundekini nasip etsin insaallah.. Evet bebegim erkekmis % 90 erkek dedi doktorum. Hamile kaldigim ay incir kuru yapmistim ve ovulasyon kitiyle yumurtladigim gun ve ertesi gun iki kere olmustu. Yanu gunurtladigim gunden itibaren 3 gece ustuste olmustu calisma. Rabbimde gonlumuze gore verdi cok sukur. Insaallah sizinde gönlünüzdeki nasip olur saglikla sihhatle huzurla
Canım inan hatırlamıyorum tahlili olmazsa pazartesi araştırma yapayım kan verdiğim yeri arayayım oradan ne yaptığımı sorayımginji dr yumurta çatlamışmı diye hangi tahlili yaptırıyor fsh mi ve degerinin en yüksek kaç olması lazım
Kızlar selamlarr. ptesi günü adetimin 12. Günü doktora gidicem muayne olucam çat iğnesi olucam. Bu gece kasiklarimda ve bacaklarimda acayip bir agri var. Insallah erken yumurtlamamheyecanlıyım şu incir küründen yapiyimmi ne dersiniz birde esime keci boynuzu kürü yapiyim diyorum 3 gun içsin hiç olmazsa işe yararmı acaba:) mantarım falan yok ama bitene fitil atiyimmi napim ayy beynim durdu napicamm bennnnnn (((
Sabah akşam açken iciceksin Allah yardimcin olsun
Incir kürü yapıp içiyimmi .yumurta akı konusunda ne diyosunuz. Hamis halmayi zorlaştirir gibi geliyo banaHayır kendin için hiçbirşey yapma sakın fitil zaten bir ay önce kullanılması lazım şimdi kullanırsan ters tepebilir. Pazartesi zaten Dr muane edince yumurta'nın çatlayıp çatlamadığını söyler ona göre iğne yaparsın.Eşinede uyedir içir sorun olmaz ama sen kendine hiç müdahale etme. Kendi haline bırak
Neden Allah'ın seni sınadığını düşünüyorsun bundada vardır bir hayır belki şuan değil ama ilerde anlayacaksın bunu. Dua et Rabbim önce doğru yolu göstersin. Şimdi bunuda kafana takarsan dahada kötü olur. Biraz sabır göster Allaha sığın gör bak ozaman herşey nasılda yoluna girecek. Birde kistin çeşitleri var tedavini olduktan sonra herşey yoluna girer merak etme.
1o yemek kasigi bal
1o tatki kasigi corekotu
1o cay kasigi tarcin
adetin 2.gunu baslaniyor 12.gunene kadar devam ediliyor
sabah aksam ac karnina bir yemek kasigi yeniliyor
corekotlari dis ile oldukca cignenmesi gerekiyot
Incir kürü yapıp içiyimmi .yumurta akı konusunda ne diyosunuz. Hamis halmayi zorlaştirir gibi geliyo bana
Kızlar ben bu kürü yapmaya çalıştım ama yok tadı çok fena hele çörekotlarını diş ile çiğneme olayı baya bi sıkıntılı o yüzden bu kürden vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?