Süper Anneler - 2011

Sadece gunu degil saatide tutturman lazim 12 saat içinde olmali
Nasıl yani geçen ay sadece15.gece denedik tutmadı benım 14.gün yumurta catliyor galiba 14 sonrada regl oluyorum Ovulasyon testiyle pik yaptigi gece olsa diye düşünüyorum dogrumu birde 15.gün sabahı tekrar sonra yapmam korunmalı olur böyle denesem mi acaba kızlar

gijnij ben şimdi 14.gün yumutluyorumya o gece mi olması lazım 28 de bir oluyorum adet erkek için ne dersin

Canım sen herhangi bir yöntem denemiyor musun? Sen 28 güne bakma bende 28 günde bir hasta oluyorum ama 16. Gün yumurtam çatlıyor. Kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir. Sen en azından hiçbirşey yapamıyorsan bile ateş öl. Birde ateş topiğini oku orada nasıl yapılacaksa yazıyor

Canım yumurta'nın 24 saat ömrü varya ilk 12 saat vücüd alkalı oluyor sonrası asidikleşmeye başlıyor. O yüzden erkek bebek için ilk 12 saati tutturmak lazım

Canım kız mı istersin erkek mi bilmem ama bu fotosunu paylaştığın bebek erkek hayırlı uğurlu olsun rabbim bizede nasip etsinn amin
Tesekkur ederim Rabbim isteyen dileyen her kuluna ginlundekini nasip etsin insaallah.. Evet bebegim erkekmis % 90 erkek dedi doktorum. Hamile kaldigim ay incir kuru yapmistim ve ovulasyon kitiyle yumurtladigim gun ve ertesi gun iki kere olmustu. Yanu gunurtladigim gunden itibaren 3 gece ustuste olmustu calisma. Rabbimde gonlumuze gore verdi cok sukur. Insaallah sizinde gönlünüzdeki nasip olur saglikla sihhatle huzurla

Sadece ovulasyon testi yapıyorum ben bu ayda yapacağım 12.gün baslayacagım pozitif çıktiğı gün deneyeceğim böyle yapanların çogu erkek olmuş tabi başka yöntemleride deneyeceğim soda içiyorum falan bildiğiniz şeylerin hepsini yapacağım kısmet olursa olur Allahtan hayırlısını dilemek

Allah bağışlasın bebeğini bende böyle deneyeceğim başka yöntemler denedinmi canım sen

Lenaritimn _12 ne oluyor? Birde deneyimlerini paylaşırmısın her ne kadar deneme yapmadıysanda çizdiğin bir yol vardır.

Birde neden mantar ilacı kullanmamak daha doğru?

butun bu konustuklarimiz shetless denilen bir doktorun yazdigi bir kitapla alakali. yoksa elimizde bilimsel bir veri yok. bu dr basari oranini yuksek gosteriyor. ancak ben guardianda bir yazi okudum. y lerin hizli oldugu gibi bilgilerin tamamen sehir efsanesi oldugunu yaziyordu. velhasil kocamin bir lafi var, hep ekliyorum " Karilar cildirmis" diyor.

bu dr e gore ovulasyondan 1 gun once, 12 saat once ve catlama aninda erkek olmasi ihtimali yuksek. ben 5 aydir catlama aninda yapiyorum, tutmuyor. demekki spermin ulasma hizini da devreye katmak lazim. 10-12 saatte o. sonucta benim kisisel fikrim catlamadan once. mantar ilacida ben boyle seylerden pek korkuyorum. neme lazim sperm oradan gececek, zarar marar verir. sonucta ilac. onun yerine vajinal dus yapin daha zararsiz.

oldun mu adet? kim hamile kim degil, beynim iyice karisti.

yukarida detayli yazdim. sonucta kimsenin elinde tam bir istatiksel bilgi yok, o yuzden herkes kendi inandigi seyi yapmalaidir.

hadi gozun aydin, gonlundeki oldu. darisi buradaki herkesin basina.

@eylul hadi bakalim, bu ay herkes hamile kalsin.

Kızlar selamlarr. ptesi günü adetimin 12. Günü doktora gidicem muayne olucam çat iğnesi olucam. Bu gece kasiklarimda ve bacaklarimda acayip bir agri var. Insallah erken yumurtlamam heyecanlıyım şu incir küründen yapiyimmi ne dersiniz birde esime keci boynuzu kürü yapiyim diyorum 3 gun içsin hiç olmazsa işe yararmı acaba:) mantarım falan yok ama bitene fitil atiyimmi napim ayy beynim durdu napicamm bennnnnn (((

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayır kendin için hiçbirşey yapma sakın fitil zaten bir ay önce kullanılması lazım şimdi kullanırsan ters tepebilir. Pazartesi zaten Dr muane edince yumurta'nın çatlayıp çatlamadığını söyler ona göre iğne yaparsın.Eşinede uyedir içir sorun olmaz ama sen kendine hiç müdahale etme. Kendi haline bırak

Incir kürü yapıp içiyimmi .yumurta akı konusunda ne diyosunuz. Hamis halmayi zorlaştirir gibi geliyo bana

Aminnn canım rabbim doğru yolu göstersin. herşeyde bir hayır vardır bakalım. kafama takmamaya çalışıyorum allahıma sığındım dua ediyorum inşallah hakkımda hayırlısı olur. sana özelden mesaj attım canım benim ismimi ve çocuğu olmayan komşumun ismini yazdım şimdiden çok teşekkür ederim.

1o yemek kasigi bal
1o tatki kasigi corekotu
1o cay kasigi tarcin
adetin 2.gunu baslaniyor 12.gunene kadar devam ediliyor
sabah aksam ac karnina bir yemek kasigi yeniliyor
corekotlari dis ile oldukca cignenmesi gerekiyot

Kızlar ben bu kürü yapmaya çalıştım ama yok tadı çok fena hele çörekotlarını diş ile çiğneme olayı baya bi sıkıntılı o yüzden bu kürden vazgeçtim

Incir kürü yapıp içiyimmi .yumurta akı konusunda ne diyosunuz. Hamis halmayi zorlaştirir gibi geliyo bana

İncir kürü öyle hemen etki edecek birşey değil onun yerine bence çörek otu yap bari. Birde yumurta akı için birşey diyemem orkidem denedi ve kızı oldu sadece bunu diyebilirim. Diğer arkadaşlarda yorum yapsın ona göre kararını ver

Kızlar ben bu kürü yapmaya çalıştım ama yok tadı çok fena hele çörekotlarını diş ile çiğneme olayı baya bi sıkıntılı o yüzden bu kürden vazgeçtim

Çörek otu öğütülkemüş al aktardan onu dene olmazsa incir kürü yap onu 21 gün yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…