- 26 Mart 2013
- 600
- 72
- 123
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.241
nerdesinizzzzzzz
Canım benim dr benden önce iki kişiye yapmış klomen ve çat birinin şuan üçüz birinin ikiz oğlu olacak. Dr sordum bu konuyu dediki çat iğnesi ile yaptığında o an hangi yumurta çatlamışsa bir veya iki onlar döllenir sonradan gelen yumurta çatlamaz kist olur. Eğer çat iğnesi yapılmadan olursa yumurtalar farklı oluşur. Aklıma yattı çünkü ben tüp bebek yaptığımda o gün ne yumurta toplamışsa odur eğer sonradan tekrar yumurta çatlamış olsa sonraki gün onlarıda toplarlardı. Mesela benim 15 yum oluşuyordu ama sadece 4 tane topladılar diğerleri onlar küçük çatlamamış diyorlardı sonra toplayın dediğimde olmaz iğneden sonrakiler kiste dönüşür demişlerdi.
Birde Dr hormanal tahlil yapmıştı bakayım yarın ismine istersen yazayım ama sonucu anlarmusın bilemem. Hormonun yüksekmesine göre tam olarak ne zaman çatladığını hesaplıyordu hatta kanı hangi saatte verdiğimi bile sorup hesap yapıyordu, söyle drna belki bir Fikri vardır.
Amannn bak sen
ay dur daha cok dua edicem simdik arkadaskm
diydugum edindigim bir bilgi okursa mutlaka paylasicam sizinle
sizede hayirli geceler dualarim sizinle
Sen yinede yaz anlamasamda arastiririm sen acibademe gidiyodun degilmi ben doktoruma cinsiyet icin ugrastigimi soylemedimki soylesem yok oyle bisey der gonderir beni ben cocugum olmuyo yumurtlama gunune gore yapmak istiyorum dedim yardimci oldu o yuzden saatini soylemiyo su gun catlar diyo isim zor yani
herkese merhaba çok uzun zamandır girmiyorum topiğe geçmişi de okumaya cesaret edemedim çoook uzunneler yaptınız nasıl gidiyor çalışmalar bizim kızımız yolda inşallah. babamız erkek istiyor diye bu topikteki b ütün yöntemleri denemiştim diyet de dahil ama Rabbim kız verdi çok şükür o ne derse o oluyor biz ne kadar erkek olsun desek de kızı layık görmüş ben kız olduğuna sevindim aslında hep bi kızım olsun isterdim işte sırf eşim istiyor diye bu yollara baş vurmuştum benimdi klomen ve çatlatma iğnesi ile oldu gün aşırı ilişki adet gününe kadar devam ettik ama burada bi şeye dikkat ettim erkek bebek yöntemlerine her gün ilişki diye yazılmıştı acaba ben mi yanlış okudum merak ettim ...neyse sonra bi baktım adet olmadım rabbim isteyen her kadına nasip etsin inşallah.kız isteyene prensesler gibi kız, erkek isteyene tosun gibi bi erkek
gunaydın kızlar nerdesınız
O nasıl oluyor tarifini yazarmısın o kür yum çoğaltıyormu yoksa kalitesinimi arttırıyor diye yaptınız
herkese merhaba çok uzun zamandır girmiyorum topiğe geçmişi de okumaya cesaret edemedim çoook uzunneler yaptınız nasıl gidiyor çalışmalar bizim kızımız yolda inşallah. babamız erkek istiyor diye bu topikteki b ütün yöntemleri denemiştim diyet de dahil ama Rabbim kız verdi çok şükür o ne derse o oluyor biz ne kadar erkek olsun desek de kızı layık görmüş ben kız olduğuna sevindim aslında hep bi kızım olsun isterdim işte sırf eşim istiyor diye bu yollara baş vurmuştum benimdi klomen ve çatlatma iğnesi ile oldu gün aşırı ilişki adet gününe kadar devam ettik ama burada bi şeye dikkat ettim erkek bebek yöntemlerine her gün ilişki diye yazılmıştı acaba ben mi yanlış okudum merak ettim ...neyse sonra bi baktım adet olmadım rabbim isteyen her kadına nasip etsin inşallah.kız isteyene prensesler gibi kız, erkek isteyene tosun gibi bi erkek
buda değişikmiş hangi birini yapacaz şaşırdım valla hangisi doğru hangisi yanlış deneyenler bize bilgi verse keşke deneyecek olanlar birbirimize tavsiye verebiliyoruz sadece ama burada çok şey öğrendim annemler doktor oldun iyice diyor
Hayır acıbadem değil dr orada çalışıyor ben onun özel yeri var oraya gidiyorum. Tahlilili atmışım canım işime yaramaz diye. Eğer yine bulursam yazarım. Birde dr erkek bebekiistediğini söylemezsen tam çatladığı zamanı bulmaz. Benim eski dr vardı yıllardır gittiğim ama şimdiki dr sırf bu iş için yumurta takibi yaptığını duyunca gittim.
Hem çatlatma iğnesi vurmuşsun hemde günaaşırı ilişki olmuş oysa çat iğnesi vurmadan bir iki gün önce cinsel perhiz olması lazımdı ve iğne yapıldıktan sonra 36. Saat ilişki olacaktı. Yinede gönlüne göre olmuş. Rabbim hayırlı bir evlat etsin inşallah
Sağol canim o kadar para veremem calismiyorum
bir deşu var,arştırın netten yine.klomen kullanımı yumurta çatladıktan sonraki etrafındaki zar olan zona plisudayı kalınlaştırıyor.bu nedenle birkanamaproblemi yoksa bebek aspirini dekullanılmalı.döllenme şansını arttırır.zona pelisudayı incelterek.
Hakkinda hayirlisi en azindan sen istiyosun inşallah ikincisi erkek olur bence tek iliski olmaliydi gun asiri yaptigin icin ilkinde dollenmeyip ikincide dollenmis olabilir ilk ilskiye igneden 36 saat sonrami girdin
Hem çatlatma iğnesi vurmuşsun hemde günaaşırı ilişki olmuş oysa çat iğnesi vurmadan bir iki gün önce cinsel perhiz olması lazımdı ve iğne yapıldıktan sonra 36. Saat ilişki olacaktı. Yinede gönlüne göre olmuş. Rabbim hayırlı bir evlat etsin inşallah
gijnij ben şimdi 14.gün yumutluyorumya o gece mi olması lazım 28 de bir oluyorum adet erkek için ne dersinCanım ben kendi dr erkek bebek istediğini sor demiştim. Yoksa sana yardımcı olmaz o sana git zaten yumurta çatlamış 24 saat ömrü var yap dicek. Ozamanda erkek bebek için tam zamanı bulman zor olacak
Canım ben kendi dr erkek bebek istediğini sor demiştim. Yoksa sana yardımcı olmaz o sana git zaten yumurta çatlamış 24 saat ömrü var yap dicek. Ozamanda erkek bebek için tam zamanı bulman zor olacak
gijnij ben şimdi 14.gün yumutluyorumya o gece mi olması lazım 28 de bir oluyorum adet erkek için ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?