- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #47.201
Bende iğne yapmadımki dr zaten ne kadar doğal olursa bizim için daha iyi demişti. Ben ikiz istediğim için klomen ve çat istiyorum dr ya ikiside kız olursa ne olacak dedi şuan düşünme aşamasındayım. Benim dr iki gün üst üste tahlil yaptı çatladığından emin olmak için. Birde pazar gününe denk gelmişti büyük ihtimal çatlar yinede emin olmak için tahlil yaptı sabah saat 6 gibi birde 6 saat sonra ikinci defa olsun dedide biz yapmadık ikinciyi. İlkinde tuttu ama düştü
Bende okuduğum kadariyla klomen fazla yumurta oluşumunu sagliyo ama erkek ihtimalini degistirebiliyomus diyodu eskiler çünkü hazir olan yumurta erken diğer yumurta geç catlarsa birinci değil ikinci dollenirse kiz oluyomus
Hesapladigim kadariyla benimde pazara denk geliyo o nedenle doktor bulamam nasil bi tahlil yapti ki neyi ölçtu acaba ben kendim yapamazmiyim
Ben bir defasinda yumurta takibi yaptiriken bi gittim catlamis dedi ne kadar olmus dedim bilemem hemen faaliyet dedi ama yapmadim kac saat oldugunu bilemedigim icin
Benim doktor sadece ultrasonla bakip soyluyo son gun 3 defa ultrasona gitmem lazim bu kadin sapik herhalde diyecek ne yapicam bilmiyom