- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.221
Anladım ne güzel Rabbimgönlünüze göre vermiş dua edin bizim içinde Rabbim bizede nasip etsin
Hayirli geceler kizlar sanirim.erkek bebek mevzisi soz konusu
Benim.bilincli oalrak degul ama ates olctugun ocin ne zaman gebe kaldigi.i biliyorum
yumurta catlamadan bir gun once ve yumurta catladigu gun iliski oldu erkek oldu
acaba yumurta catladigi anda erkek hucresi ola spermler hazir bekledigi icin mi hemen dollenme oldu ve erkek oldu diye dusunuyorum
birde kk dan bir arkadasim daha vardi yumurtalama haftasi hergun iliski oldu onunda erkek oldu spermler beklemedemi olmali acaba
Amin cnm
aslinda tesadufu oldu hani kizimiza bir kizkardese heves te etmiyor.degildik ama erkekte farkli oldu
Tabikode dua ederim
ablacigiminda iki kizi vaf oda istiyor bir oglu olsun
Allah herkezin gonlune gire ve hayirli evlat versin insalla
Amin cnm
aslinda tesadufu oldu hani kizimiza bir kizkardese heves te etmiyor.degildik ama erkekte farkli oldu
Tabikode dua ederim
ablacigiminda iki kizi vaf oda istiyor bir oglu olsun
Allah herkezin gonlune gire ve hayirli evlat versin insalla
yumurtlama testi yaptınmı sen nasıl anladın yumurtladığını
aynen öyle yumurtlama zamanı bir gün öncesi yum.günü ve ertesi yler tazelenecek çabuk ölüyorlarya ondan dayanıksızlarmış ee yaratılıştan kadınlar her zaman daha dayanıklı işte
1o yemek kasigi bal
1o tatki kasigi corekotu
1o cay kasigi tarcin
adetin 2.gunu baslaniyor 12.gunene kadar devam ediliyor
sabah aksam ac karnina bir yemek kasigi yeniliyor
corekotlari dis ile oldukca cignenmesi gerekiyot
Sağol canım benim teşekkür ederim. Bu arada Abla'nın ismini özelime yaz arkadaşım umreye gidecek onun içinde dua ettireyim
Rica ederim
Bu arada sizin baska evladunuz varmi
ablamin adi aysun cnm soylemem de sakinca yok cepten yaziyorum ozel mesaj ataamiyorum
Benim 3 kızım var birde ikiz oğlum olsun çok istiyorum Rabbim nasip etsin inşallah. Abla'nında ismini yazdım listeye Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Oh nasalla ne kadar guzel ev ne kaar neselidir bizde uc kizkardesiz annemin 5 torunuda kiz oldi en son aras oldu annemin umudu kalmamisti artik
Ay bu arada 5 cocuk zor olmazmi sanko
ben ateş ölçme yöntemini kullanamadım ovulasyon testi kullanıyorum geçen ay ilk defa yaptım pozitif çıktı ertesi gece tek ilişki geç kaldım adetlerim 28 günde bir o yüzden test 14.gün+ çıkıyor bu ay tekrar deneyeceğim +çıkınca ve ertesi gün iki defa bakalım Allahtan hayırlısı bizden dilemesiCanim ates olcuyordum bir kac aydir orada bir tablo var verileri giriyorsun ve sana ne zaman yumurtladiguni soyluyor
hatta burada topigi var
yumurtlamadan once olmasada yumurtlama.sonrsi ne zaman yumurtladiguni soyluyor
ben ateş ölçme yöntemini kullanamadım ovulasyon testi kullanıyorum geçen ay ilk defa yaptım pozitif çıktı ertesi gece tek ilişki geç kaldım adetlerim 28 günde bir o yüzden test 14.gün+ çıkıyor bu ay tekrar deneyeceğim +çıkınca ve ertesi gün iki defa bakalım Allahtan hayırlısı bizden dilemesi
Çocukları çok seviyorum birde bende kaynana ve çevre baskısı çok var. Bizde 7 kardeşiz bir araya gelince öyle güzel oluyorki
Oh ne guzel cnm kardes bambaska
kaynana ve cevredeb erkek bebek baskisimi var
ben ateş ölçme yöntemini kullanamadım ovulasyon testi kullanıyorum geçen ay ilk defa yaptım pozitif çıktı ertesi gece tek ilişki geç kaldım adetlerim 28 günde bir o yüzden test 14.gün+ çıkıyor bu ay tekrar deneyeceğim +çıkınca ve ertesi gün iki defa bakalım Allahtan hayırlısı bizden dilemesi
Hemde nasıl olmazsa oğlumu evlendiririm diyor gözü çok kara sağ olsun
Aslunda en buyuk sans adetlerin duzenli olmasi ben gun tutmaya kalksam tutcak gunumde yok tu her ay ne zaman olursam
sizin yavrunuz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?