Süper Anneler - 2011

Eskilerde olumlu sonuç çoktu bizde o yüzden gaza geldik ama işin içinde kaldık benim nerdeyse bir sene oldu sonuç yok bıktım artık
burayı eskiden soluksuz okurdum şimdi ara sıra okuyom takviyelerin hepsini bıraktım peynir yoğurtta yiyorum Allah büyüktür yinede isteğimden vazgeçmedim

Vaz geçme zaten gerçekten nasibimizde varsa herşekilde olur bunlar sadece birer vesile birer sebep sebeplerede çok takılmamak lazım.

eğer ph hızlı yükseltmek istiyorsan ( yani 1 hafta içinde 8.9 kadar yükselmesini istiyorsan böyleymiş eczacım demişti arama motorundanda bak istersen ban bayağı inceledim bunu )1 er tatlı kaşığı kullanman gerekiyor midende problem varsa 1 er çay kaşığı kullan
ben çay kaşığı ile kullandım ünserim var çünki
1 tatlı kaşığı kullandığında hafif ishal gibi yumuşuyor bağırsakların
kaybolan vitamin takviyesi içinde kızılay soda içmelisin ph içinde çok faydalı

Canım ya ben o şekil hiç içemiyorum meyva sularına katıp içersem olurmu?

Kızlar smear testi korkumdan aylardır doktora gitmemiştim az önce doktordan geldim çikolata kisti var dedi :(((( yumurta mı kist mi anlayamadım adetinin 3. yada 4. günü gel bir daha bakalım dedi smear testide yaptırdım sonuçlarım bir hafta sonra çıkacak. tatil boyunca kızımı gezdirmekten pek siteye giremedim. şimdi çikolata kisti topiklerini okudum çok moralim bozuldu bir daha anne olamayacak mıyım ben :50:
Canım öyle şeymi olur tabiki olur. Rabbim dermansız dert vermez. Zaten sen nisanda deneme yapacaktın ozamana kadar tedavini ol hem rahmin daha iyi temizlenir. Sakın ihmal etme.

vallahi hiç bir fikrim yok nasıl bir doktor nasıl kist mi yumurta mı anlayamıyor onu bile anlayamadım. ne planlarım hayallarim vardı kızıma kardeş yapıcaktık şimdi olmayacak diye öyle korkuyorum ki çok canım sıkkın :50:
Ya sıkma canını öyle çok önemli değildir olmadı Dr değiş gel benim dr götüreyim seni daha iyi aydınlatır. En azından tüm detaylarını öğren neden böyle olmuş aslında nedir sor hepsini Drna

Vaz geçme zaten gerçekten nasibimizde varsa herşekilde olur bunlar sadece birer vesile birer sebep sebeplerede çok takılmamak lazım.

orkidem e sorarsan çok sevinirim matematiğin oğlu olmuştu ama o çok sıkı diet yapmıştı
dua konusunda niye yanlış anlıyayım aydınlattığın için teşekkürler bende bu sayı meselesini merak ediyordum çünkü illaki şaşırıyom
vazgeçmedim ama nasıl bir yol izlemeliyim bu ay kara kara düşünüyorum

Son düzenleme:
Kızlar smear testi korkumdan aylardır doktora gitmemiştim az önce doktordan geldim çikolata kisti var dedi :(((( yumurta mı kist mi anlayamadım adetinin 3. yada 4. günü gel bir daha bakalım dedi smear testide yaptırdım sonuçlarım bir hafta sonra çıkacak. tatil boyunca kızımı gezdirmekten pek siteye giremedim. şimdi çikolata kisti topiklerini okudum çok moralim bozuldu bir daha anne olamayacak mıyım ben :50:

bende senin gibi ikinci çocuk için doktora gittim küçük küçük bir sürü kist görünüyo dedi ama bir çocuğun varsa engel değildir demekkki dedi ben yine de ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü denedim sonraki muayenelerde çıkmadı hiç canını sıkma rahat ol stres iyi gelmez ben erkek için uğraştığımdan olmuyo rastgele yapsam olur Allah ın izniyle

canim ben internette cok sey okudum ve defterime not ettim bebek fikri kesinlesince uygulamaya basladim.yesil cay,e vit,omega3,cinko,incir,kuru kayisi,domates ve domates suyu,et,patates,muz,elma suyu,karbonatli su,limonlu su bunlari kendim günlük uyguladim hatta unutmayim diye defterime günlük aldiklarimi yazdim.peynir süt ve ürünlerinden uzak durdum tatli da tüketmedim.esime verdiklerimi az önce yazmistim.

karbonatlı veya yum akı ile duş yaptın mı?

orkidem e sorarsan çok sevinirim matematiğin oğlu olmuştu ama o çok sıkı diet yapmıştı
dua konusunda niye yanlış anlıyayım aydınlattığın için teşekkürler bende bu sayı meselesini merak ediyordum çünkü illaki şaşırıyom
vazgeçmedim ama nasıl bir yol izlemeliyim bu ay kara kara düşünüyorum

Kelin ilacı olsa başına sürer misali benimde. Açıkça diete pek inanmıyorum. Çevremde gördüklerimden dolayı eltim kadar yoğurt ayran süt ürünleri tüketen birini görmedim.. Ve et hiç sevmez çok nadir yer ama üçüncü oğlanı doğuracak. Bence doğru zamanlama en önemlisi. Ben dr takibinde yum takibi yapıyorum geçen tuttu ama düştü nasip değilmiş. Bakalım bu sefer ne olacak. Benim dr sadece yum takibi doğru zamanlama ve kadının orgazm olması başka hiçbirşey gerek yok demişti. Burda okuduklarımı söylemiştim hayır dedi çok ilaç karbonat vs yumurta'nın doğal yapısını bozup bazen tersrtepebilir demişti. Ben şuan sadece mantar için fitil ve folic asit kullanıyorum okadar. Eşime hiç ilaç vermedim Dr sadece eşini bol bol kuvvetli şeyler yedir demişti özellikle acı şeyler onun haricinde başka birşey yapmadık.

kizlar ben doktordan geldim.dün dedigim gibi ultrason yapmadilar idrar,tansiyon,kiloya baktilar basagrilarini sordular gecti dedim.baska agrin varmi dedi dr yok dedim alttan elle muayene etti.1 ay sonraya randevu verdiler bir ay sonra ultrasonla bakacaklarmis.göremedim bile bebegi.:50:
:((((((((((((((((((((((( ay ya merakla senin için actım sulatan belkı bugun gıtmıstır demiştim çok üzüldüm inan.
sorma bacim benim kaderim heralde cinsiyet ögrenememek belki de dedigin gibi kizsa gec ögrenmek daha iyi olacak.ben iyiyim sükür bebisin iyi olup olmadigini bilmiyorum göremedim cünkü.iyidir heralde.bakalim hayirlisi.belki birara agrim var deyip acile gideriz:52:
agrın en kısa zmanda olsun ya öğrenelim artık yegenımızı :))))

defne dur bakalım once gıt kontrol ol zaten kesın degıl bak..bol bol dua et canım rabbım sıfa versın inş

Kelin ilacı olsa başına sürer misali benimde. Açıkça diete pek inanmıyorum. Çevremde gördüklerimden dolayı eltim kadar yoğurt ayran süt ürünleri tüketen birini görmedim.. Ve et hiç sevmez çok nadir yer ama üçüncü oğlanı doğuracak. Bence doğru zamanlama en önemlisi. Ben dr takibinde yum takibi yapıyorum geçen tuttu ama düştü nasip değilmiş. Bakalım bu sefer ne olacak. Benim dr sadece yum takibi doğru zamanlama ve kadının orgazm olması başka hiçbirşey gerek yok demişti. Burda okuduklarımı söylemiştim hayır dedi çok ilaç karbonat vs yumurta'nın doğal yapısını bozup bazen tersrtepebilir demişti. Ben şuan sadece mantar için fitil ve folic asit kullanıyorum okadar. Eşime hiç ilaç vermedim Dr sadece eşini bol bol kuvvetli şeyler yedir demişti özellikle acı şeyler onun haricinde başka birşey yapmadık.

Bende yumurta takibi ve cat ign yaptirdim ama herhalde vajinal dustan dolayı olmadi
Bu ay yumurta takibi yaptiricam ama 12 saat gecip gecmedigini nasıl bilicez iğne yaptirmicam çünkü

Bende yumurta takibi ve cat ign yaptirdim ama herhalde vajinal dustan dolayı olmadi
Bu ay yumurta takibi yaptiricam ama 12 saat gecip gecmedigini nasıl bilicez iğne yaptirmicam çünkü

Bende iğne yapmadımki dr zaten ne kadar doğal olursa bizim için daha iyi demişti. Ben ikiz istediğim için klomen ve çat istiyorum dr ya ikiside kız olursa ne olacak dedi şuan düşünme aşamasındayım. Benim dr iki gün üst üste tahlil yaptı çatladığından emin olmak için. Birde pazar gününe denk gelmişti büyük ihtimal çatlar yinede emin olmak için tahlil yaptı sabah saat 6 gibi birde 6 saat sonra ikinci defa olsun dedide biz yapmadık ikinciyi. İlkinde tuttu ama düştü

Canım birde vajinal duş yerine parmakla yapmak daha iyiymiş dediler. Onuda düşünebilirsin.

Canım öyle şeymi olur tabiki olur. Rabbim dermansız dert vermez. Zaten sen nisanda deneme yapacaktın ozamana kadar tedavini ol hem rahmin daha iyi temizlenir. Sakın ihmal etme.

Ya sıkma canını öyle çok önemli değildir olmadı Dr değiş gel benim dr götüreyim seni daha iyi aydınlatır. En azından tüm detaylarını öğren neden böyle olmuş aslında nedir sor hepsini Drna

Amin canım rabbim dermansız dert vermesin ama tedavi süreci falan olursa benim nisan ayındaki denemelerim yalan olacak. Alevcim bilmiyorum ya ben çok taktım bu erkek bebeğe rabbim beni sınıyor bu olayın bir sınav olduğunu düşünüyorum rabbim bana erkek kız ayırma her şeyin başı sağlık mesajını yolluyor gibi. Zaten kendi doktorum değil ki ilk defa gittim canım ama 2 3 doktora daha gideceğim off moralim çok bozuk kızlar dua edin bana :43:

Eskiden takip edip yazardım ama uzunca bir müddet uğrayamadım :) Hamişim 14 haftalık :) Bu da CAN PARÇAM :) Rabbim gönlünüzdekini sağlıkla nasip etsin inşaallah bayanlar :) Eki Görüntüle 967348 :nazar:

Canım kız mı istersin erkek mi bilmem ama bu fotosunu paylaştığın bebek erkek hayırlı uğurlu olsun rabbim bizede nasip etsinn amin

bende senin gibi ikinci çocuk için doktora gittim küçük küçük bir sürü kist görünüyo dedi ama bir çocuğun varsa engel değildir demekkki dedi ben yine de ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü denedim sonraki muayenelerde çıkmadı hiç canını sıkma rahat ol stres iyi gelmez ben erkek için uğraştığımdan olmuyo rastgele yapsam olur Allah ın izniyle

Canım yazdıkların için çok teşekkür ederim bana moral destek oldun. Bende kisti duydum direk topikleri okudum soğan kürü yazmışlar nasıl yapıcam bunu ben canım sadece sabah mı yoksa sabah akşam mı yapayım? inşallah benim kistimde erir yok olur aminnn :43:

Canım yazdıkların için çok teşekkür ederim bana moral destek oldun. Bende kisti duydum direk topikleri okudum soğan kürü yazmışlar nasıl yapıcam bunu ben canım sadece sabah mı yoksa sabah akşam mı yapayım? inşallah benim kistimde erir yok olur aminnn :43:

Sabah akşam açken iciceksin Allah yardimcin olsun

Back