Süper Anneler - 2011

Bende okuduğum kadariyla klomen fazla yumurta oluşumunu sagliyo ama erkek ihtimalini degistirebiliyomus diyodu eskiler çünkü hazir olan yumurta erken diğer yumurta geç catlarsa birinci değil ikinci dollenirse kiz oluyomus
Hesapladigim kadariyla benimde pazara denk geliyo o nedenle doktor bulamam nasil bi tahlil yapti ki neyi ölçtu acaba ben kendim yapamazmiyim
Ben bir defasinda yumurta takibi yaptiriken bi gittim catlamis dedi ne kadar olmus dedim bilemem hemen faaliyet dedi ama yapmadim kac saat oldugunu bilemedigim icin
Benim doktor sadece ultrasonla bakip soyluyo son gun 3 defa ultrasona gitmem lazim bu kadin sapik herhalde diyecek ne yapicam bilmiyom

Parmagina karbonat sürüp oraya suruyon işte

buda değişikmiş hangi birini yapacaz şaşırdım valla hangisi doğru hangisi yanlış deneyenler bize bilgi verse keşke deneyecek olanlar birbirimize tavsiye verebiliyoruz sadece ama burada çok şey öğrendim annemler doktor oldun iyice diyor

Neden Allah'ın seni sınadığını düşünüyorsun bundada vardır bir hayır belki şuan değil ama ilerde anlayacaksın bunu. Dua et Rabbim önce doğru yolu göstersin. Şimdi bunuda kafana takarsan dahada kötü olur. Biraz sabır göster Allaha sığın gör bak ozaman herşey nasılda yoluna girecek. Birde kistin çeşitleri var tedavini olduktan sonra herşey yoluna girer merak etme.

Açıkçası ben duş olayını kesinlikle düşünmüyorum çok fazla herşeyi birbirine karıştırmak bana mantıklı gelmiyor. Ya eskiden nineler bu tür şeylerlemi uğraşıyorudu tabiki hayır. Biz sadece onların varmış olduğu hedefe farklı yoldan deniyoruz. Onun için çok şey yapmadanda olur ama işte sabırsızlık bizi kararsız yapıyor

Canım benim dr benden önce iki kişiye yapmış klomen ve çat birinin şuan üçüz birinin ikiz oğlu olacak. Dr sordum bu konuyu dediki çat iğnesi ile yaptığında o an hangi yumurta çatlamışsa bir veya iki onlar döllenir sonradan gelen yumurta çatlamaz kist olur. Eğer çat iğnesi yapılmadan olursa yumurtalar farklı oluşur. Aklıma yattı çünkü ben tüp bebek yaptığımda o gün ne yumurta toplamışsa odur eğer sonradan tekrar yumurta çatlamış olsa sonraki gün onlarıda toplarlardı. Mesela benim 15 yum oluşuyordu ama sadece 4 tane topladılar diğerleri onlar küçük çatlamamış diyorlardı sonra toplayın dediğimde olmaz iğneden sonrakiler kiste dönüşür demişlerdi.

Birde Dr hormanal tahlil yapmıştı bakayım yarın ismine istersen yazayım ama sonucu anlarmusın bilemem. Hormonun yüksekmesine göre tam olarak ne zaman çatladığını hesaplıyordu hatta kanı hangi saatte verdiğimi bile sorup hesap yapıyordu, söyle drna belki bir Fikri vardır.

senin doktorda tam teşhis koymadan langadanak söylemiş bu ne tahlillerini yaptır en son teşhisi ve tedaviyi söyle başka doktorlarada görün mutlaka canım.sana bir şey soracam ama bakmak istemezsen anlayışla karşılarım bioritm olayını çözemedim ben kendim halledeyim dedim anlayamadım bana bir bakarmısın canım yaa benim doğum tarihim 5.6.1981 eşimin 27.6.1978 önceden baktırmıştım ama annem 5 inde doğdun diyor babam 2 sinde 2 ye bakmıştın birde 5 haziran 1981 de ne çıkıyor

Hayirli geceler kizlar sanirim.erkek bebek mevzisi soz konusu
Benim.bilincli oalrak degul ama ates olctugun ocin ne zaman gebe kaldigi.i biliyorum
yumurta catlamadan bir gun once ve yumurta catladigu gun iliski oldu erkek oldu
acaba yumurta catladigi anda erkek hucresi ola spermler hazir bekledigi icin mi hemen dollenme oldu ve erkek oldu diye dusunuyorum
birde kk dan bir arkadasim daha vardi yumurtalama haftasi hergun iliski oldu onunda erkek oldu spermler beklemedemi olmali acaba

Canım ben bioya hiç bakmadım aslında denedim ama telden açılmıyor pc gelsin denerim olmazsa defnem bakıyor ona söyleyelim

Spermlerin neyin hazır olduğunu bilemeyizki. Benim tahminimce bir gün önce dediğin çatlamadan bir kaç saat önce olduğu için zaten spermler yuma yetişene kadar senin yum çatlamıştır. Hayırlı evlat olsun inşallah oğlun.

Amin cnm rabbim herkezin gonlundekini versin insalla
birde biz kac kisi corekotu kurunu yaptik o ay gebe kaldik birkisi disinda herkesin erkek oldu tesadufmu bilemedim

Amin cnm rabbim herkezin gonlundekini versin insalla
birde biz kac kisi corekotu kurunu yaptik o ay gebe kaldik birkisi disinda herkesin erkek oldu tesadufmu bilemedim

O nasıl oluyor tarifini yazarmısın o kür yum çoğaltıyormu yoksa kalitesinimi arttırıyor diye yaptınız

O nasıl oluyor tarifini yazarmısın o kür yum çoğaltıyormu yoksa kalitesinimi arttırıyor diye yaptınız

Kalitesini arttiryor cnm
yanlis gormediysem.sizin ilk sayfanizda var
ben bir kimyasal gebelil gecirmistim.hemeb ilk.adetimde yaptim
ben ve bir kac arkadasimiz yaptigumiz ilk ay gebe kaldik
yumurta takibinde olan arkadaslarimizinfa yumurtalarinin cogaldigunuda.okudum

Evet evet ilk sayfanizda var
biz sadece ogutulmus degilde normal cirekotu kullandik dislerimizle.ezdik
yumurtanin sadece catlamadigini duyduk o derece yani
birde cok.gec yumurtlama.sorunu vardi bende kur oldigi ay 18.gun yumurtladim

Anladım ne güzel Rabbimgönlünüze göre vermiş dua edin bizim içinde Rabbim bizede nasip etsin

Evet evet ilk sayfanizda var
biz sadece ogutulmus degilde normal cirekotu kullandik dislerimizle.ezdik
yumurtanin sadece catlamadigini duyduk o derece yani
birde cok.gec yumurtlama.sorunu vardi bende kur oldigi ay 18.gun yumurtladim

Kürün tarifini aklındaysa tam olarak yazarmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…