- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.161
Arkadaşım 13 şubat umreye gidiyor hepimiz için okunmuş buğday okuduk çevresindekilre arafat dağına yolluycam dualarımız kabul etsin RABBİM. Birde kızlar gerçek isimlerinizi ve duanızı özelime yazarsanız hepinizin duasını yazıp arkadaşa vericem kabede okusun. İsteyen olursa yazsın. Kimin duası kimin vesilesi ile kabul olunur bilinmez.
selam canim evet bebis geliyo sagol.ben seni hatirliyorum listemizde sen de vardin ama sonra haber gelmedi senden.sen neler yaptin durumlar ne?
allah eli ayağı düzgün hayırlı uğurlu sağlıklı evlat etsin inşallah kucağına almayıda nasip etsin ben bilmiyordum hamile olduğunu :) yada gözümden kaçmış cinsiyeti bellimi :)
s.a. arkadaşlar nasılsınız?ben iyim çok şükür.salı günü Allahın izniyle doğumum olacak dualarınızı bekliyorum inş.doktor salı günü 9da hastanede olun dedi.hayırlısıyla bitiyo inş.
arkadaşlar dün iyi fikir proğramına baktınızmı?ibrahim saraçoğlu alplerde 90 yaşında bir kadından öğrendiği bir sonraki kardeşin cinsiyetinin nasıl belirlendiğini açıkladı.eğer çocuğunuzun ensesindeki saç kökü yukarı doğru kalkıksa ondan sonraki doğan çocuk erkek,eğer düz iniyosa kız oluyomuş.google iyi fikir ibrahim saraçoğlu son proğram yada 05,02,2014 proğram yazarsanız proğram sonunda birkaç çocuk üzerinde anlatarak gösteriyo.deneyin bakalım önceki çocuklarınızda tutuyomu:)
sagol evet hamileyim 18.haftadayim cinsiyeti belli degil.
gönlündekini nasip etsin rabbim :) :)
İngiliz karbonatı kullanan varmı aranızda ben yarin alsam 10 gunde ph yükselirmi arkadaşlar nasıl kullanılıyor bu
selam canim evet bebis geliyo sagol.ben seni hatirliyorum listemizde sen de vardin ama sonra haber gelmedi senden.sen neler yaptin durumlar ne?
canım ben kullanmıştım 1 hafta içinde 8 e yükselmesi için birer tatlı kaşığı aç karnına günde 3 kere alman gerekiyor ardından bol sıvıda tüket kullanma şeklini yazmıştım canım bi bak istersen
ben birer çay kaşığı kullanmıştım ünserim olduğu için
Evet canım katılıyorum sana. Çok saldılar kendilerini birkaç kişide tutmadı diye böyle olurmu? Eskileri okuyorum maşallah yapıptatutan ookadar çok kişi varki. Ve neler dememişler neler yapmışlar. Şimdi siz niye böyle Ya?pıyorsunuz
kız bacım seninde şu bahtsızlığındoğdu doğacak yavru,hala belli değil...ay bi yandan iyi eğer kızsa erken öğrenmemiş olacaksın,bi yandan kötü eğer erkekse boşuna streste geçiriyosun günlerini...hadi bakalım 1 ay daha bebiş demeye devam
ama sen iyisin ya en önemlisi o,bebişte iyi çok şükür.Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin inşallah
3 defa birer tatlı kaşığı fazla değil mi?eskilerden matematik günde 3 çay kaşığından fazlası mideye zarar verir demişti
Kızlar smear testi korkumdan aylardır doktora gitmemiştim az önce doktordan geldim çikolata kisti var dedi((( yumurta mı kist mi anlayamadım adetinin 3. yada 4. günü gel bir daha bakalım dedi smear testide yaptırdım sonuçlarım bir hafta sonra çıkacak. tatil boyunca kızımı gezdirmekten pek siteye giremedim. şimdi çikolata kisti topiklerini okudum çok moralim bozuldu bir daha anne olamayacak mıyım ben
bulamadım anlattığın sayfayı 1 su bardağı suya 1tatlı kaşığı mı yoksa sürahiye falanmıcanım ben kullanmıştım 1 hafta içinde 8 e yükselmesi için birer tatlı kaşığı aç karnına günde 3 kere alman gerekiyor ardından bol sıvıda tüket kullanma şeklini yazmıştım canım bi bak istersen
ben birer çay kaşığı kullanmıştım ünserim olduğu için
nasıl anladıki onu ama korkulacak bir şey değildir sanmam tedavi olunca anne olmanı engellemez canım yaa tam teşhis konulsun şimdiden bozma moralini tedavi edilir
Ben yöntem denemedim
kizlar ben doktordan geldim.dün dedigim gibi ultrason yapmadilar idrar,tansiyon,kiloya baktilar basagrilarini sordular gecti dedim.baska agrin varmi dedi dr yok dedim alttan elle muayene etti.1 ay sonraya randevu verdiler bir ay sonra ultrasonla bakacaklarmis.göremedim bile bebegi.
selam arkadaşlar bende o proğramı izledim ama pek belirgin bişey göremedim , benim kızımın saçı uzun hiçbişey anlaşılmıyo
Ayrıca yöntem denemekten bıktım martta bende sadece yumurtlama gününe göre denicem yoksa dietlerle sağlığı bozcaz bide şu yumurta akı meselesi kafamı karıştırıyo yumurtayla yapan kimseye ulaşamıyom kafayı yicem bi akıl verin zaman aleyhimize işliyo
forever eczaneden ingiliz karbonatını alıyosun günde en fazla 3 çay kaşığı sıcak suda eritip içme suyuna katıp içiyosun fazlası midene zarar verir ben artık onun yerine limonlu su içiyorum ama artık onuda yapasım yok ph kağıdıyla ölçersen yukseldiğini görursun
o zamandan beri uğraşıyorum ama sonuç yok diet yaptım ara ara bıraktim çat iğn denedim dualar ettim tefriciye 41 yasin erkek bebek duası yıne de olmadı
sen neler denedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?