- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.141
forever eczanede tarıf ederler cnmİngiliz karbonatı kullanan varmı aranızda ben yarin alsam 10 gunde ph yükselirmi arkadaşlar nasıl kullanılıyor bu
kızlar gurbet abla ameliyat olmuş iyiymiş çok şükürrrr
Deniz sende yöntem denemişmiydin yaptıysan neler yaptın yasamısın bizede fikirolsun
ah canım benim doktor hastane aramakla meşguldük.salı günü bitiyo hayırlısıyla.sabah 9-10 gibi bana dua etmeyi unutmayın ne olur arkadaşlar,dualarınıza ihtiyacım var.
kızlar gurbet abla ameliyat olmuş iyiymiş çok şükürrrr
Benim deneme martın başına denk gelecek. Ben baktım benim kızın yukarı doğru ama benim iki düşük oldu oğlun olacağı varsada gitti
kizlar ben doktordan geldim.dün dedigim gibi ultrason yapmadilar idrar,tansiyon,kiloya baktilar basagrilarini sordular gecti dedim.baska agrin varmi dedi dr yok dedim alttan elle muayene etti.1 ay sonraya randevu verdiler bir ay sonra ultrasonla bakacaklarmis.göremedim bile bebegi.
Bizler için araştırma yapmış sın sağol deneriz hepsini senin hamilelik nasıl gidiyor
kizlar ben doktordan geldim.dün dedigim gibi ultrason yapmadilar idrar,tansiyon,kiloya baktilar basagrilarini sordular gecti dedim.baska agrin varmi dedi dr yok dedim alttan elle muayene etti.1 ay sonraya randevu verdiler bir ay sonra ultrasonla bakacaklarmis.göremedim bile bebegi.
hayırlısı olsun...bende uzayan akıntıyı beklıyorum bakalım hayırlısı...
cnm cok gecmış olsun allah annene acıl şifalar versın....onunla konuşup sıkıntıdan kurtulmasını sağlayın stres sıkıntı oldukça ıyileşemıyoruz malesef...
prensesim anneciğine allah acil şifalar versin....
selam sultan gözünaydın bebişmi geliyo beni hatırlamazsın sanırım neyin olacak yöntem denedin mi
geçmiş olsun canım rabbım sifa versin inş
kız bacım seninde şu bahtsızlığındoğdu doğacak yavru,hala belli değil...ay bi yandan iyi eğer kızsa erken öğrenmemiş olacaksın,bi yandan kötü eğer erkekse boşuna streste geçiriyosun günlerini...hadi bakalım 1 ay daha bebiş demeye devam
ama sen iyisin ya en önemlisi o,bebişte iyi çok şükür.Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin inşallah
gecmis olsun.Allah annene acil sifalar versin.
amin canım allah razı olsun :)
annemin stres durumu geçecek gibi değil bu stres yüzünden hasta oldu zaten rabbim yardım etsin inşallah amin konuşmakta fayda etmiyor gibi görünüyor ama biz sürekli teskin etme çabasındayız ilgin için teşekkürler bacım allah razı olsn
selam sultan gözünaydın bebişmi geliyo beni hatırlamazsın sanırım neyin olacak yöntem denedin mi
Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah. Ben okurum ona şifa ayeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?