Süper Anneler - 2011

kizlar ben doktordan geldim.dün dedigim gibi ultrason yapmadilar idrar,tansiyon,kiloya baktilar basagrilarini sordular gecti dedim.baska agrin varmi dedi dr yok dedim alttan elle muayene etti.1 ay sonraya randevu verdiler bir ay sonra ultrasonla bakacaklarmis.göremedim bile bebegi.

Benim deneme martın başına denk gelecek. Ben baktım benim kızın yukarı doğru ama benim iki düşük oldu oğlun olacağı varsada gitti

selam arkadaşlar bende o proğramı izledim ama pek belirgin bişey göremedim , benim kızımın saçı uzun hiçbişey anlaşılmıyo
Ayrıca yöntem denemekten bıktım martta bende sadece yumurtlama gününe göre denicem yoksa dietlerle sağlığı bozcaz bide şu yumurta akı meselesi kafamı karıştırıyo yumurtayla yapan kimseye ulaşamıyom kafayı yicem bi akıl verin zaman aleyhimize işliyo
forever eczaneden ingiliz karbonatını alıyosun günde en fazla 3 çay kaşığı sıcak suda eritip içme suyuna katıp içiyosun fazlası midene zarar verir ben artık onun yerine limonlu su içiyorum ama artık onuda yapasım yok ph kağıdıyla ölçersen yukseldiğini görursun

kız bacım seninde şu bahtsızlığın doğdu doğacak yavru,hala belli değil...ay bi yandan iyi eğer kızsa erken öğrenmemiş olacaksın,bi yandan kötü eğer erkekse boşuna streste geçiriyosun günlerini...hadi bakalım 1 ay daha bebiş demeye devam
ama sen iyisin ya en önemlisi o,bebişte iyi çok şükür.Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin inşallah

Bizler için araştırma yapmış sın sağol deneriz hepsini senin hamilelik nasıl gidiyor

inşallah yardımı dokunur faydalanırsınız
gebeliğin erken döneminden olsa gerek pek bi etkisi yok bende aynıyım yani değişiklik yok biraz sol kasıkta ağrı var o kadar
dr 6 haftalık dedi ama benim hesabıma göre o kadar yok son regl gününden hesap ediyor dr bende yum tarihimden
sorduğun için tşk canım :)

selam sultan gözünaydın bebişmi geliyo beni hatırlamazsın sanırım neyin olacak yöntem denedin mi

amin canım allah razı olsun :)
annemin stres durumu geçecek gibi değil bu stres yüzünden hasta oldu zaten rabbim yardım etsin inşallah amin konuşmakta fayda etmiyor gibi görünüyor ama biz sürekli teskin etme çabasındayız ilgin için teşekkürler bacım allah razı olsn

sorma bacim benim kaderim heralde cinsiyet ögrenememek belki de dedigin gibi kizsa gec ögrenmek daha iyi olacak.ben iyiyim sükür bebisin iyi olup olmadigini bilmiyorum göremedim cünkü.iyidir heralde.bakalim hayirlisi.belki birara agrim var deyip acile gideriz

Geçmişolsun canım Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…