Süper Anneler - 2011

tesekkür ederim canim kizlarda ates bogaz agrisi öksürük hepsi varben sabahlari bazen bir posta kusuyorum daha dogrusu sabah mide bos oldugu icin ögürüyorum
senin bu ayki halin beni sasirtiyo zaten.

nerdesin bacımm. kayboldun

nerdesinizzzzzzz

cnm hayırlısı olur hamış olursun ve ınşallah oğluşun olur cnm...bırde soğan suyunu nasıl yaptın...

cnm hayırlısı olur hamış olursun ve ınşallah oğluşun olur cnm...bırde soğan suyunu nasıl yaptın...

sagol canım duana amın dıyorummm.soganı söyle yaptım canım ;2 su bardağı klorsuz suyu kaynattım 1 tane orta boy yemelkik soganın sadece en dıstaki kabugunu soydum 4 e böldüm kaynayan suya ilave ettim ağzını kapatıp ateşi kıstım5 dk kaynattım.ilıyana kadar bekledim süzüp sabahları ac karnına içtim.normalde sabah akşam ac karnına içiliyor ama ben sadece 1 kez içtim canım o da bazen sabah bazen akşam....inş işe yarar

canım inş senin içinde benim içinde bu ay güzel haber gelir ve beraber hamiş olup ogluslarımız birlikte biyitürüz.o kadr beklemenein sonunda bu nasip olur inşşş rabbimin izniyle..

Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah. Ben okurum ona şifa ayeti

Naber kızlar nasılsınız bir değişiklik varmı adet olan olmayan deneme yapan meraktayım yaa hamiş olanlar bebekler nasıl iyimi

Arkadaşım 13 şubat umreye gidiyor hepimiz için okunmuş buğday okuduk çevresindekilre arafat dağına yolluycam dualarımız kabul etsin RABBİM. Birde kızlar gerçek isimlerinizi ve duanızı özelime yazarsanız hepinizin duasını yazıp arkadaşa vericem kabede okusun. İsteyen olursa yazsın. Kimin duası kimin vesilesi ile kabul olunur bilinmez.

Ben gönderdim Allah razı olsun senden ve arkadaşından

Ben gönderdim Allah razı olsun senden ve arkadaşından
Ben yine yöntemlere daldım çin takvimine bakıyorumda bende artı bir eklemeden tutuyor kızımda ablamda ekleyince tutuyor arkadaşimda eklemeyince tam 30 yaşındaydı aralikta kaldi erkek ekleyince kız olyorama oğlu var istatistiklerde ekleyince tutanmı fazla eklemeyincemi anlamadım gitti bioritmde yumurtlamam17 şubat ama ritimde o tarih kiz cıkiyor bun
lara kafam takildi yaa sizin baktığınız takvimler varmı başka

allah sizden razı olsun çok duygulandım...

tmm cnm cok tşk ederim...
çok tşkler allah senden razı olsun ınşallah hepımızın duaları kabul olur...

Kizlar merhabalar... nasilsiniz... ben iyiyim sukur sadece bel agrilarim basladi gece zor yatiyorum... baska bi sorunumuz yok cok sukur... bide artik 2013 temmuz annelerini okuyorum cunku gecen sene dogurmuslar ee simdi kuzulari 7 aylik falan.. neler yapmislar ne giydirmisler ne yediriyolar merak ettim okuyorum arada iyi oluyo... cunku alisveris yapmam lazim... kizimin esyalarini hic atmamistim belki kiz olur diye... iyikide atmamisim bebek esyalari ates pahasi valla... en ucuzu citcitli bady bile 10 lira valla... ama yine lazim bikac bisey... tamda hatirlamiyorum temmuzda ne giydirmistim... kisa kollu bady bide alt ayakli pijama sanirim.. bizde boyle... optum sizleri kendinize iyi bakin..

slm kizlar.benim yarin kontrolüm var ama benden pek haber beklemeyin.sabah esime dedim doktoru arayalim yarin tahlil yapacaklarmi acmi gitcem tokmu bi soralim dedim.esim aradi ac gelmesine gerek yok zaten yarin normal kontrol var ultrason da yok dediler anliycaniz yarin pek birsey ögrenemeden gelecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…