- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.021
trabzondaydık bız.degısıklık olsun dedık.ankara bayagı uzak cunku.
Bugün benim doğum günüm 31 oldum :)
valla süper doktor seninki.. keşke bi kopyası da bursada olsa.
bu arada kaç mm olunca çatlayacağını nerden biliyor doktor? sabah 6 gibi kaç mm olacak? o saatte çatlayacağını, belli bi mm. hesabı yaparak söyledi heralde..
allahım yarabbim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay kafam yine karman çorman..
o uzayan akıntı, 'çatladı' demek midir? 'çatlayacak' demek midir?
ben bunu çözemedim, çözemicem sanırım :)))
Uzayan akıntı çatlamaya başladığını gösterir canım,arkadan 1-2 saat için de su gibi afedersin çiş yapmış gibi sıvı bir akıntı gelir ve artık çatlamanın tamamlandığını serbest sıvının rahime aktığını gösterir yani uzayan akıntıyla aşırı ıslaklık arasını iyi değerlendirmek lazım.Zaten uzayan akıntının ve soraki su gibi akıntının ph ını ölçtüğünüzde en az 8 ve üzeri olduğunu görürsünüz bu da en uygun alkali ortamdır.zaten bol sıvı akıntıdan bir kaç saat sonra kuruduğunuzu ve akıntınızın kremsiye dönüştüğünü m görürsünüz ki bu ortamın asitikleştiğini gösterir.Yumurta çoktan atılmışitır...kremsi akıntının ph ını ölçtüğünüzde 6 civarı olduğunu ve ortamın asitikleştiğini görebilirsiniz.
çatlayacak demek. doktorlarda eğer ulstrasonda bakmıyorlarsa bizim gibi matematik hesabı yapıyorlar. ultrasonla kontrol ediyorsa zaten belli oluyor kaç mm de olduğu.
şekerim müsadenle küçük bir düzeltme yapayım. vajen asitik bir yapıda değil, bildiğin nötr. asitik olunca mantar oluyoruz işte. o mantar ilacıda büyük bir ihtimalle alkali yapıyor. bu yüzden mantar ilacı kullanalım vajen alkali olsun deniyor. ki bence kullanmamak daha doğru.
ikincisi uzayan akıntıda vajen phı yükselmiyor. çatladıktan sonra yükseliyor. bu yükseklik 12 saat boyunca sürüyor. yavaş yavaş düşüyor ph. aslında çok basit bir metot var. ph ölçerle ölçeceksin, yüksek ph görgüğün an birlikte olacaksın. bu sayede çatlama anını bulabilirsin.
lenarin slm nasılısn?senin deneme oldu demi....
bu arada bende birşey söylemek istiyorum bazen yum çatlamadan da ph yüksek akıntı gelebiliyor herşey çelişyior yaa offf
iyiyim şekerciğim sen nasılsın? tatil nasıl geçiyor? biz bu ayı es geçtik, eşim iş için yurtdışında. artık şubatta hep beraber deneyeceğiz. biz çatlayınca yapıyoruz ve hep geç kalıyoruz. şubatta kararlıyım, gülen yüzü görür görmez deneyeceğim ve umarım -12 yi yakalayacağım :)):44:
akıntıya da şaşırdım. ben her ay ölçüyorum, bir de okuduğum yazılarda da çatlayınca yükseliyor diye biliyorum. ki benimki de çatlayınca yükseliyor. eğer çatlamadan yükseliyorsa çatlayınca ne oluyor? tavan mı yapıyor?[/QUOT
iyim canım ya tatil iş güç derken geçiyo işte..şubatta patlama olacak burda sanırım herks şubatta diyor.benim eylilde dr 19 mm yum var dedi ph yüksek akıntı geldi ama çatlama 2 gün sonra oldu bende anlamadım zaten hamişte kalmadım....
defneciğim merhaba,
benimde oğlum var bir kızım olsun istiyorum.. 19/01/1986 doğum tarihim.. bana da bakar mısın?
mutlu yaşlar bacım rabbim bu yşında oğluşunu kucagına almayı nasip etsin
doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana çifter çifter erkek bebişler getirsin
iyiyim şekerciğim sen nasılsın? tatil nasıl geçiyor? biz bu ayı es geçtik, eşim iş için yurtdışında. artık şubatta hep beraber deneyeceğiz. biz çatlayınca yapıyoruz ve hep geç kalıyoruz. şubatta kararlıyım, gülen yüzü görür görmez deneyeceğim ve umarım -12 yi yakalayacağım :)):44:
akıntıya da şaşırdım. ben her ay ölçüyorum, bir de okuduğum yazılarda da çatlayınca yükseliyor diye biliyorum. ki benimki de çatlayınca yükseliyor. eğer çatlamadan yükseliyorsa çatlayınca ne oluyor? tavan mı yapıyor?
çatlayacak demek. doktorlarda eğer ulstrasonda bakmıyorlarsa bizim gibi matematik hesabı yapıyorlar. ultrasonla kontrol ediyorsa zaten belli oluyor kaç mm de olduğu.
şekerim müsadenle küçük bir düzeltme yapayım. vajen asitik bir yapıda değil, bildiğin nötr. asitik olunca mantar oluyoruz işte. o mantar ilacıda büyük bir ihtimalle alkali yapıyor. bu yüzden mantar ilacı kullanalım vajen alkali olsun deniyor. ki bence kullanmamak daha doğru.
ikincisi uzayan akıntıda vajen phı yükselmiyor. çatladıktan sonra yükseliyor. bu yükseklik 12 saat boyunca sürüyor. yavaş yavaş düşüyor ph. aslında çok basit bir metot var. ph ölçerle ölçeceksin, yüksek ph görgüğün an birlikte olacaksın. bu sayede çatlama anını bulabilirsin.
Dogum gunun kutlu olsun canim.Allah yeni yaşında oglunu kucagına almayı nasip eder inşallah.Bende adet tarihimi bekliyorum bakalım hamiş kaldıkmı,gögüslerim cok acıyor sulu akıntım var.Ben hamile olduğumu düsünüyorum arkadaslar çarşamba gece12:30da ilişki olduya pazar gecesi saat 2:30da sağ tarafımda bir ağrıyla hafif uykuluydum pıt diye bir şey oldu rahime düştüğünü hissettim sanki böyle bir ağrıyı ilk defa hissettim kızımda hissetmemiştim hiç takip eden 2.3gün içinde o bölgede iş yaptikça ağrı oldu ve hala arada batmalar oluyor. Bakalım hissettiklerim psikolojikmi yoksa gerçekten bebişmi 8 ocak regl tarihimdi 27-28 günde bir olurum ondan 4-5 şubat gibi adet olmam lazım eczaneden test alsam çıkarmı hemen erken söyleyen testlerden burada yok normal hamilelik testinden alsam yarın diyorum çok heyecanlıyim erkek için uğraştımya ondanda merak ediyorum aslında tutturabildikmi diye insallah tutmuştur tutmazsada çok üzülmem yaaa bir prensesim daha olurÇok teşekkür ederim canım. İkiz olsun çok istiyorum nasip ama herşey
allah bagıslasın canım.normalmı dogum yapacaksın sezeryanmi.bende erzıncana alısmaya calısıyorum.panık atakla boıgusuyorum.rabbım hastalık vermesın saglımızı bozmasın.hersey saglıkla oluyor.
kızlar aşk olsun size ne demek merak eden yok üzdünüz beni...herkes ara tatilde coluk cocuk evdeler eminim ancak yetişiyorlar.bana gelince 1 haftadır bende yoktum zaten tatilde temizlik filan yaptım,ee calısırken gıdemedıgım gezmelerıme gidiyorum....herkesin telaşı vardır kızlarhepiniz her zaman aklımızdasınız
Dogum gunun kutlu olsun canim.Allah yeni yaşında oglunu kucagına almayı nasip eder inşallah.Bende adet tarihimi bekliyorum bakalım hamiş kaldıkmı,gögüslerim cok acıyor sulu akıntım var.Ben hamile olduğumu düsünüyorum arkadaslar çarşamba gece12:30da ilişki olduya pazar gecesi saat 2:30da sağ tarafımda bir ağrıyla hafif uykuluydum pıt diye bir şey oldu rahime düştüğünü hissettim sanki böyle bir ağrıyı ilk defa hissettim kızımda hissetmemiştim hiç takip eden 2.3gün içinde o bölgede iş yaptikça ağrı oldu ve hala arada batmalar oluyor. Bakalım hissettiklerim psikolojikmi yoksa gerçekten bebişmi 8 ocak regl tarihimdi 27-28 günde bir olurum ondan 4-5 şubat gibi adet olmam lazım eczaneden test alsam çıkarmı hemen erken söyleyen testlerden burada yok normal hamilelik testinden alsam yarın diyorum çok heyecanlıyim erkek için uğraştımya ondanda merak ediyorum aslında tutturabildikmi diye insallah tutmuştur tutmazsada çok üzülmem yaaa bir prensesim daha olur
dogum gunun kutlu olsun canım.hersey gönlünce olsun ınsallah.:119::118::122:
İnşallah normal olur canım, ilk kızımda normaldi, sana da acil şifalar diliyorum, sonradan mı çıktı panik atak?
Allah razı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?