Süper Anneler - 2011

çatlayacak demek. doktorlarda eğer ulstrasonda bakmıyorlarsa bizim gibi matematik hesabı yapıyorlar. ultrasonla kontrol ediyorsa zaten belli oluyor kaç mm de olduğu.

şekerim müsadenle küçük bir düzeltme yapayım. vajen asitik bir yapıda değil, bildiğin nötr. asitik olunca mantar oluyoruz işte. o mantar ilacıda büyük bir ihtimalle alkali yapıyor. bu yüzden mantar ilacı kullanalım vajen alkali olsun deniyor. ki bence kullanmamak daha doğru.
ikincisi uzayan akıntıda vajen phı yükselmiyor. çatladıktan sonra yükseliyor. bu yükseklik 12 saat boyunca sürüyor. yavaş yavaş düşüyor ph. aslında çok basit bir metot var. ph ölçerle ölçeceksin, yüksek ph görgüğün an birlikte olacaksın. bu sayede çatlama anını bulabilirsin.

lenarin slm nasılısn?senin deneme oldu demi....

bu arada bende birşey söylemek istiyorum bazen yum çatlamadan da ph yüksek akıntı gelebiliyor herşey çelişyior yaa offf

lenarin slm nasılısn?senin deneme oldu demi....

bu arada bende birşey söylemek istiyorum bazen yum çatlamadan da ph yüksek akıntı gelebiliyor herşey çelişyior yaa offf

iyiyim şekerciğim sen nasılsın? tatil nasıl geçiyor? biz bu ayı es geçtik, eşim iş için yurtdışında. artık şubatta hep beraber deneyeceğiz. biz çatlayınca yapıyoruz ve hep geç kalıyoruz. şubatta kararlıyım, gülen yüzü görür görmez deneyeceğim ve umarım -12 yi yakalayacağım :)):44:

akıntıya da şaşırdım. ben her ay ölçüyorum, bir de okuduğum yazılarda da çatlayınca yükseliyor diye biliyorum. ki benimki de çatlayınca yükseliyor. eğer çatlamadan yükseliyorsa çatlayınca ne oluyor? tavan mı yapıyor?

Lenaritimn _12 ne oluyor? Birde deneyimlerini paylaşırmısın her ne kadar deneme yapmadıysanda çizdiğin bir yol vardır.

Birde neden mantar ilacı kullanmamak daha doğru?

Ben de aynen öyle yaptım canım,ph 9 iken oldu deneme.Adet günüm 1 gün geçti,idrar testinde çımıyor ya da gölge olarak çıkıyor.Kahverengi akıntım geldi çok az adet olacağım sanırım,bu ay olmadı kısmet

Çok teşekkür ederim canım. İkiz olsun çok istiyorum nasip ama herşey
Dogum gunun kutlu olsun canim.Allah yeni yaşında oglunu kucagına almayı nasip eder inşallah.Bende adet tarihimi bekliyorum bakalım hamiş kaldıkmı,gögüslerim cok acıyor sulu akıntım var.Ben hamile olduğumu düsünüyorum arkadaslar çarşamba gece12:30da ilişki olduya pazar gecesi saat 2:30da sağ tarafımda bir ağrıyla hafif uykuluydum pıt diye bir şey oldu rahime düştüğünü hissettim sanki böyle bir ağrıyı ilk defa hissettim kızımda hissetmemiştim hiç takip eden 2.3gün içinde o bölgede iş yaptikça ağrı oldu ve hala arada batmalar oluyor. Bakalım hissettiklerim psikolojikmi yoksa gerçekten bebişmi 8 ocak regl tarihimdi 27-28 günde bir olurum ondan 4-5 şubat gibi adet olmam lazım eczaneden test alsam çıkarmı hemen erken söyleyen testlerden burada yok normal hamilelik testinden alsam yarın diyorum çok heyecanlıyim erkek için uğraştımya ondanda merak ediyorum aslında tutturabildikmi diye insallah tutmuştur tutmazsada çok üzülmem yaaa bir prensesim daha olur

allah bagıslasın canım.normalmı dogum yapacaksın sezeryanmi.bende erzıncana alısmaya calısıyorum.panık atakla boıgusuyorum.rabbım hastalık vermesın saglımızı bozmasın.hersey saglıkla oluyor.

İnşallah normal olur canım, ilk kızımda normaldi, sana da acil şifalar diliyorum, sonradan mı çıktı panik atak?

Allah razı olsun canım

Canım benim çok teşekkür ederim. Rabbim seninde gönlüne göre versin. Sen şimdi kanda gebelik testi yaparsan çıkar ama idrarttestinde yanılma payı olabilir. Bende 4 gün kala kanda yapmıştım çıkmıştı. İnşallah gönlüne göre olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…