- 8 Eylül 2008
- 1.332
- 206
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.901
kız aybalam ne hep denemesi9 aydır tek ilişki deniyorum ben,karışıklık oldu herhalde...ben özet geçtim sana...iğne olduğum ay 5-6 gün perhizle iğneden 41 saat sonra oldu deneme tek sefer,kociş yoktu mecbur o saate kaldı,ama 36 da çatlasa bile henüz 4-5 saatlik taze köy yumurtasıydı benimki ama kısmet değilmiş olmadı...
ovu testleriyle denedim nerdeyse her ay...ve hep silikleşmeden hemen sonra oldu deneme yine perhizle tek ilişki...akıntı ve sancıyla onaylamıştım hep çatlamayı ama yine olmadı...
ilk defa bu ay salladım yöntem işini görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler diye....
bi gun girmedim neler olmus.prenses hamilemi coookkk sevindim.insallah erkektir.simdilik telden yaziyorum abuk sabuk oldu en kisa zamanda ozel kutlyicam seni bol ikonlu :)
tamam,
ama ben o grubu bulamadım faceteç
neyse sen oku, bize de anlat bacım :)
hadi hayırlısı bakalım prenses, allah gönlündekini kucağına versin.
Bişey sorucam aybala ..
Biz, alkali diyeti neden yapıyoruz?
şu malum sıvının ph derecesini yükseltmek için değil mi? Başka bişey içinde ben bilemiyorum. Yani yumyumun phını falan arttırmıyoruz di mi?
Sadece o vajinal sıvının alkali olması için, alkai diyeti yapıyoruz, yanılıyorsam biri beni uyarsın kızlar.
E madem öyle bi jelin içine karbonat katarak aynı yüksek phlı sıvıyı elde ediyoruz.....
Ne diye ph yükseltmeye çalışıyoruz?
Ne diye aman orgazm olcaz diye kasılıyoruz illaki? Zaten stres olunca zor oluyor orgazm meselesi....
Uğraşmayalım kızlar ya.. Alalım şu jeli, basalım içine karbonatı... Olmaz mı?
Bir bilen konuşsun gari...
Kız ben unuttum seni eylül,
valla kusura bakma.
önümüzdeki ay, çok yorucam epinizi birkaç gün.
Kaçıncı ayında tutturdun peki?
canımmmm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin,appacık toppacık oğlun olsun inşallahhhhhcanım benim eksik olma sanada nasip olsun sağlıklı sihhatli uğuruyla inşallah
hiç abuk sabuk da olmamş allah razı olsun canım
Kız o sayfaya yazdığın yazıyı okudum bi ağladım bi ağladım susamadım sanki beni anlatmışsın
Yeşil çayı soğuk içebilirsin bende soguk içtim.zaten sıcak içecekler asidik soguklar alkali yapıyo diye hatırlıyorum.Bizim arıtma suyu ph si 5 onu içmiyorum artık. Yeşil çay hiç içemiyorum tadı bana çok kötü geliyor. Soğukmu içsek daha iyi? Birde karbonatlı su içmeyin dedim o dahada kötü birşeydi şimdi ph si yüksek hazır su bulmamlazım. Saka baya yyüksekmiş dedilerde hangi markette var acaba?
genetik olarak mesela ailesinde erkek çocuk fazlaysa benim eşim üç erkek kardeş kaynımda benim gibi 2 oğlu var ailede kız cocuk çok az zaten benim ilk çocuğumda bile erkek olucağını hissetmiştim kızım olmasını çok isterdim kendimce yöntemlerde denedim ama sonuç yine erkek
ApranaXIM AMİN DUAN İÇİN ,İLK BEN DOĞURAYIM İŞALLAH TABİ ŞAHSULTANDAN SONRA:))Canımcığım bewnim test günüm de pazar aynı belirtiler bende de var,hamilelik belirtileriyle adet belirtileri çok çok benziyormuş.Sabırla bekleyeceğiz canım.Klomen ve çat iğnesi de aynı belirtilere yol açabiliyor canım tecrübeyle sabittir...
Hangi sayfa ne yazısı niye ağlıyoruz ?Kız o sayfaya yazdığın yazıyı okudum bi ağladım bi ağladım susamadım sanki beni anlatmışsın
yok beee kimsecikler yok bu akşam,bende hazır pcyi elime geçirmişken dedim akarız alemlere cuppa cuppaaaa diye ama nerdeee,hepsi erken uyumuş gacılarınBen de geldim ulenn ne kaynatıyonuz gece gece sonra sabah yazdıklarınızı okurken gözümüz pörtlüyo.artık erkenden uyuma durumundayım bu saatlerde bendeki pireler uçuş moduna geçiyo ama bugün havaalanlarında grev var galiba uyku yok bi buraya bakiyim dedim.
Hangi sayfa ne yazısı niye ağlıyoruz ?
Sağolun arkadaşlarım benide unutmuyosunuz.hepimizin gönlündeki olsun inşallah.
Benim eşim 3 erkek abisi 3 erkek Kardeşi 2 erkek ama bizde 3 kız bizde neye tutmuyor bu tez. Yahu benimkinde niye kıza yatkın. Şansım olsa anamdan oğlan doğardım[
Canım ağlama gülüm sen de dualarımdasın.
yok beee kimsecikler yok bu akşam,bende hazır pcyi elime geçirmişken dedim akarız alemlere cuppa cuppaaaa diye ama nerdeee,hepsi erken uyumuş gacıların
bilsem :26:kimbilir gene nerelere neler yazdım da onu buldu gijnij..ay bazen kızıyorum kendime heryere yazıyorum cır cır
ŞAHIM SENSİZ OLUR MU CANIM ARKADAŞIM,HEP DUALARIMDASIN,Hepiniz dualarımdasınız.
bu arada eylülüm nerlerdesin örtmenim
dorti de yok ortalarda Ankaraya mı gitti yine
Öyle diyonuz ama buluşma planları yapılıyo.apranaxx dediki uludagdan sonra bana gelecekmişsiniz.bak gelmezseniz kusarım bakkk
Eylül temizlik yapıyomuş.dorti gidemem dîyodu ama bencede tatili Ankarada geçiriyo olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?