Süper Anneler - 2011

kızlar doktora gittim smear testi yaptı sonuç haftaya bi sürü test istedi yumurtaya baktı ama takip yapmıyormuş bu hafta gün aşırı ilişki olsun dedi birde tüpte 2 tane yuvarlakımsı şeyler gördüm sonra aklıma geldi 2 tane olması normal mi ? 2 yumurta mı anlamına geliyor ?

kızlar doktora gittim smear testi yaptı sonuç haftaya bi sürü test istedi yumurtaya baktı ama takip yapmıyormuş bu hafta gün aşırı ilişki olsun dedi birde tüpte 2 tane yuvarlakımsı şeyler gördüm sonra aklıma geldi 2 tane olması normal mi ? 2 yumurta mı anlamına geliyor ?

Canım benim dr yumurta takibi yapmıyorsa görünen şeylerin ne olduğunu bilmiyorsa nasıl bir dr. Sen şimdi buna güvenerekmi bebek yapacaksın? Birde sen cinsiyet ne istiyorsun yoksa hamilemi kalmak istiyorsun sadece

Canım benim dr yumurta takibi yapmıyorsa görünen şeylerin ne olduğunu bilmiyorsa nasıl bir dr. Sen şimdi buna güvenerekmi bebek yapacaksın? Birde sen cinsiyet ne istiyorsun yoksa hamilemi kalmak istiyorsun sadece

çok yoğun birisi ya ne bilim önceden sorup öyle gitmek en mantıklısıydı ultrasyonda gördüğümde dikkatimi çekip sormadım ki doktora çıkışta eşime anlatırken 2 tane şey gördüm dedim o da 2 yumurta mı diye sordu aklıma takıldı ben tabiki gönlümdeki erkek bebek ama hamilede kalmak istiyorum kızımdada çok zor hamile kalmıştım

hayırlısı olsun olvido.

neler yapıyorsun bu konuda? başladın mı çalışmalara? yoksa araştırma safhasında mısın?[ gün aşırı ilişki başka da bişey yapmıyorum bu ay ne bilim erkek bebeği olanlar bu yöntemlerle mi hamile kaldı bikaç aydır diyet yapıyorum potasyum ağırlıklı kalsiyum almamaya çalışıyorum bütün dişlerim döküldü yoğurtsuzluktan :27: erkek bebek için dişlerden olacaz

ben kendimi size kobay olarak adıyorum kızlar saldım çayıra mevlam kayıra yöntemi :46: ovulasyon movulasyonda yok doktor da yok gittimde ne oldu sanki olursa olur olmazsa da kızlarımızı büyütürüz napalım yani

ben kendimi size kobay olarak adıyorum kızlar saldım çayıra mevlam kayıra yöntemi :46: ovulasyon movulasyonda yok doktor da yok gittimde ne oldu sanki olursa olur olmazsa da kızlarımızı büyütürüz napalım yani
Kızlar doğru doktoru bulun ya zaten normal olarak zor hamile kalıyorsunuz bari iyi biri olsunda sizi yönlendirsin. Oldivo sen nerdesin kız dr bulalım sana

smear testi mi en korktuğum sırf o korkudan doktora gidemiyorum :52:

Kızlar doğru doktoru bulun ya zaten normal olarak zor hamile kalıyorsunuz bari iyi biri olsunda sizi yönlendirsin. Oldivo sen nerdesin kız dr bulalım sana

hani gijnij'cim..
bana bulamadın daha?
hani bursada kafamıza göre bi doktor bulacaktın bana sen?
:) bekliyorum

ben niye orayi okuyacamki:53:
4.ye uygularsın belki iyice öğren istemiş arkadaş :60:

Canim kesen yayvan omurgasinin alti bos erkek bebis geliyorrrrrr
kız neler biliyosun sennn :53: hele detaylı anlat :32:

evet evet, şah'ın bebiş, erkek. tee fotoyu ilk koyduğunda söylemiştim.
çıkıntı yukarı bakıyor.
Allahımmmmm hadi inşallahhhhhh :52:

kiz öyle diyosunda ben dr demeden umutlanmak istemiyorum.guluzara da herkes erkek demisti dr kiz dedi.

gülüzar benim için büyük şok oldu,ben nubtan falan pek anlama ama ben bile görmüştüm pipiyi,hala şoktayım

smear testi mi en korktuğum sırf o korkudan doktora gidemiyorum :52:

Allah iyiliğini versin emi,smear dediğin şey bizim yaptığımız akıntı incelemesinin bilimseli ayol,5 dk da beşiktaş :34:

defnem,
smear testi ile ilgili, rahim ağzından parça kopartılıyor... zannediyorsan yanılıyorsun bacım.

sadece, bir fırça ile, rahim ağzından döküntüleri topluyorlar. akıntı aşağı akıyor, akamayanlar orda kalıyor. kalanları topluyor doktor.
ağaçtan dökülen yaprakları toplayak ağaç hakkında veri elde etmeye çalışmak gibi yani.
rahim ağzındaki rahim döküntülerini toplayarak, rahim hakkında bilgi toplamaya çalışıyorlar.

çok basit ve ağrısız bi işlem, korkacak bi durum yok yani.

kızlar,
preseed jel mi alsak?

az evvel denk geldim o topiğe... acaba bunun ph olayı nedir?
hamile kalıp oğlu olanlar var topikte. hatta okuduğum kadarıyla, çoğunlukla erkek olmuş, jelle kalınan hamileliklerin sonucu.

ne diyorsunuz?

Back