- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #46.801
kız sen bunları nereye soruyon ya?
kim onlar?
hangi grup?
ne iş ne ayak? :))))))
Facede nub teorisine göre bebeğin cinsiyeti diye ekle kabul ederler seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız sen bunları nereye soruyon ya?
kim onlar?
hangi grup?
ne iş ne ayak? :))))))
Canım büyük kızım tam kıza benziyor ama küçük kızın erkeğe benziyor. Ben onu sorayım bakayım facede onlar daha iyi yorumluyor
Evet canim takiliyorum :)
büyük kizimi 3 aylikken dr % 80 kiz demisti ama kücükte önce kiz sonra erkek sonra belli degil demistibizde doguma birakmistik.
aaa.. keşke tanışsaymışız..
ben söylermişim bak :)
kızlar doktora gittim smear testi yaptı sonuç haftaya bi sürü test istedi yumurtaya baktı ama takip yapmıyormuş bu hafta gün aşırı ilişki olsun dedi birde tüpte 2 tane yuvarlakımsı şeyler gördüm sonra aklıma geldi 2 tane olması normal mi ? 2 yumurta mı anlamına geliyor ?
büyük kizimi 3 aylikken dr % 80 kiz demisti ama kücükte önce kiz sonra erkek sonra belli degil demistibizde doguma birakmistik.
Canım benim dr yumurta takibi yapmıyorsa görünen şeylerin ne olduğunu bilmiyorsa nasıl bir dr. Sen şimdi buna güvenerekmi bebek yapacaksın? Birde sen cinsiyet ne istiyorsun yoksa hamilemi kalmak istiyorsun sadece
Defnem kız beni bul orda ya ben eylül ve Gurbet hariç kimseyi bilmiyorum kim kim diye
hayırlısı olsun olvido.
neler yapıyorsun bu konuda? başladın mı çalışmalara? yoksa araştırma safhasında mısın?[ gün aşırı ilişki başka da bişey yapmıyorum bu ay ne bilim erkek bebeği olanlar bu yöntemlerle mi hamile kaldı bikaç aydır diyet yapıyorum potasyum ağırlıklı kalsiyum almamaya çalışıyorum bütün dişlerim döküldü yoğurtsuzluktan erkek bebek için dişlerden olacaz
Kızlar doğru doktoru bulun ya zaten normal olarak zor hamile kalıyorsunuz bari iyi biri olsunda sizi yönlendirsin. Oldivo sen nerdesin kız dr bulalım sanaben kendimi size kobay olarak adıyorum kızlar saldım çayıra mevlam kayıra yöntemi ovulasyon movulasyonda yok doktor da yok gittimde ne oldu sanki olursa olur olmazsa da kızlarımızı büyütürüz napalım yani
kızlar doktora gittim smear testi yaptı sonuç haftaya bi sürü test istedi yumurtaya baktı ama takip yapmıyormuş bu hafta gün aşırı ilişki olsun dedi birde tüpte 2 tane yuvarlakımsı şeyler gördüm sonra aklıma geldi 2 tane olması normal mi ? 2 yumurta mı anlamına geliyor ?
Kızlar doğru doktoru bulun ya zaten normal olarak zor hamile kalıyorsunuz bari iyi biri olsunda sizi yönlendirsin. Oldivo sen nerdesin kız dr bulalım sana
4.ye uygularsın belki iyice öğren istemiş arkadaşben niye orayi okuyacamki
kız neler biliyosun sennn hele detaylı anlatCanim kesen yayvan omurgasinin alti bos erkek bebis geliyorrrrrr
Allahımmmmm hadi inşallahhhhhhevet evet, şah'ın bebiş, erkek. tee fotoyu ilk koyduğunda söylemiştim.
çıkıntı yukarı bakıyor.
kiz öyle diyosunda ben dr demeden umutlanmak istemiyorum.guluzara da herkes erkek demisti dr kiz dedi.
smear testi mi en korktuğum sırf o korkudan doktora gidemiyorum