- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.781
kiz öyle diyosunda ben dr demeden umutlanmak istemiyorum.guluzara da herkes erkek demisti dr kiz dedi.
sagolun kizlar heyecanlandiriyosunuz beni haftaya bakalim neler duyacaz doktordan.belirtiler kiz gibi ya.hertarafim sivilce oldu cirkinlestimbulantilar hala sabahlari bazen oluyo kusmayla.3. hamilelik olmasina ragmen daha hareketlerini hissetmiyorum.
:) canım, ben 28 hafta boyunca 'erkek' bebek bekledim.
çok dua etmiştim kızım olsun diye, hep üzüldüm erkek eliyor diye...
29. haftamın sonunda, doktorumun yüzü değişti.... onca kontrolde hep erkekti bebek yani... 2-3 farklı doktor gördü beni sürekli. tek doktor da değil...
teee 29. haftamda öğrendim kızım olacağını.
EMİR bekliyorduk, BEGÜM geldi :))
Teeee zamanında okadar erkek olacak diye üzülmeseydin bak şimdi bu kadar uğraşmayacaktın. Kız zorun neydide erkek olacak diye üzüldün okadar. Ama bak yinede Rabbim dualarını kabul etmiş istediğini vermiş sana sen yinede dua et Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.
hhaha
ya ben, bi kızım olsun istedim hep hayat boyu..
teee ben lisedeyken, bir kızım olsun diye hayallerim vardı.
5-6 yaşlarına gelecek, takım kıyafetler giyicez kızımla.. elele tutuşup gezmelere gidicez....
hep buydu hayalim benim.
erkek geliyor diye öğrenince üzülmüştüm çok... neden üzüldüm bilmiyorum şimdi. ama yine de dua ettim, 'nolur kız olsun bu içerdeki bebek' diye :)
hakkatten bak, erkek olduğunu artık bile bile, yine de dua ediyordum.
'bi çıkacak bebek, pipisi yok, aaa bi bakıcaz meğersem kızmış' diye eşimi kızdırıyordum sürekli :)
ve öyle de oldu. 10 hafta kala, bi baktık pipi yok, meğerse kızmış benim bebeğim :)))
hhaha
ya ben, bi kızım olsun istedim hep hayat boyu..
teee ben lisedeyken, bir kızım olsun diye hayallerim vardı.
5-6 yaşlarına gelecek, takım kıyafetler giyicez kızımla.. elele tutuşup gezmelere gidicez....
hep buydu hayalim benim.
erkek geliyor diye öğrenince üzülmüştüm çok... neden üzüldüm bilmiyorum şimdi. ama yine de dua ettim, 'nolur kız olsun bu içerdeki bebek' diye :)
hakkatten bak, erkek olduğunu artık bile bile, yine de dua ediyordum.
'bi çıkacak bebek, pipisi yok, aaa bi bakıcaz meğersem kızmış' diye eşimi kızdırıyordum sürekli :)
ve öyle de oldu. 10 hafta kala, bi baktık pipi yok, meğerse kızmış benim bebeğim :)))
tamam bakayim kizlarin ultrason fotolarina merak ettim.
Evet canim benim kuzeniminde 6.aya kadar erkek dediler sonra doktor kiz dedi ama onlar erkek istiyordu dusun onlardaki soku :) senin doktorun genitale gore bakmistir ama ben yatis ve kese durumunun dogruluguna ininaiyorum sultaninda oglu olacak bence.
Bak diyorumya Rabbim gönlüne göre vermiş. Sen yine dua et duanın açmayacağı kapı yoktur. Bende ilk çocuğum hep kız olsun istemiştim demekki fazla dua etmişim Rabbim 3 kız birden verdi :)
hahaha :) ya nasip kısmet bu işler arkadaşım. istemek, istemeyi bilmek tabi çok önemli. eminin, duyuyor bizi yarabbim, eminim içimizdekini biliyor.. ne beklediğimizi biliyor...
ama hayırlısını nasip ediyordur inşallah.
hayırlısı neyse onu veriyor.
demekki bizim için kızlar hayırlıymış canımcım...
senin için, 3 kız hayırlıymış. büyüt, evlendir.. hepsini duvağıyla evinden çıkart... cennetlik anasın sen. belki bunun yolunu açmak için, cennetine kabul etmek için seni, sana böyle bir yol gösterdi rabbim.
neyi neye vesile ettiğini bilemiyoruz işte.
verdiklerine hamdolsun, vereceklerine duacıyız... hayırlı olanları nasip etsin hepimize... sağlıkla..
Aynen canım elbette Rabbim bizim için en iyisini biliyor. Ben hep bu erkek bebek içinde dua edincede Rabbim hakkımda hayırlı değilsede hayırlı olarak nasip et inşallah nasibimizde yoksa sen olde ve oluversin diyorum ve inanıyorumki Rabbim dualarımızı kabul edecek.
canım, büyük kızını tam göremiyorum.
ama küçük kızının, kız olduğunu söylemek mümkünmüş bu hafta çekilen fotoğrafında.
çıkıntısı kendi omurgasına paralel, yukarı doğru değil.
Kız defnem sende yoksa facede nuba takılıyormusun?
Canım büyük kızım tam kıza benziyor ama küçük kızın erkeğe benziyor. Ben onu sorayım bakayım facede onlar daha iyi yorumluyor
bu büyük kizim
Eki Görüntüle 954082
biz kücük kizi dogumda ögrendik dogana kadar dr göremedi.biz de ögrenmek icin israr etmedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?