Süper Anneler - 2011

Canım ben olayın detaylarını öğrendim. Sen söyledikten sonra şimdiki gittiğim Dr aradım lütfen benim için araştırın eğer öncekiler beni kandırmışsa en azından vicdanım rahatbir şekilde ssizi Allaha havale ediyorum diyebileyim çünkü hiçbirşey kanıylayamam kanıtlasam bile orada bize birçok belge imzalattırdılar zaten yapılan herşeyi kendi isteğimle yapıyorum diye. Şimdi bu mikrosort yöntemi ile önce spermler ayıklaanıyor sonra pgd yöntemi ile cinsiyet kesinleşiyor ozaman istenilen cinsiyette bebek sahibi olma şansı çok daha fazla yükseliyor. Yalnız bu şekilde dünyada sadece 3 yerde var biri amerika biri kıbrıs diğer yeri unuttum. Kıbrıstada sadece bir merkezde bu yapılıyor. Bu yapan merkezde ayıklama cihazını amerikadan kiralamışlar o şekilde yapıyorlarmış. Ve fiyatıda sormuş Dr burası her iki yöntem için 6000 euro alıyor bizim gittiğimiz merkez ise sadece pgd yöntemi için 6500 euro aldılar bizden. Ve ben ozaman oranın sahibi olan Dr dedim böyle bir yöntem varmış siz neden böyle yapmıyorsunuz bakın ben çok zor durumdayım hayır dedi dünyanın hiçbir yerinde böyle birşey yok dedi. Şimdi vicdanım rahat bir şekilde sizi Allaha havale ediyorum diyorum. Rabbim çok daha iyi bilir nasıl muamele edeceğini. Bu arada Sanada çok teşekkür ederim sen olmasaydın hala uyuyor olacaktım.

Canım bişe dicem benim eşimin sperm phsı baya yüksek eekstradan ona yine ph yüksek su ve halvete yakın şu öksürük şurubunu. İçirsemmi?

uludağın üzerinde ph yazmıyor ki canım sen ph kağıdıyla mı baktın :26: canım senin kızın yum günü tek ilişkiyle mi oldu kestane kebap acele cevap???
evet evet.
bizde akvaryum var, onun ph ölçeri var. onunla ölçmüştüm hemen hemen bulduğum her sodayı. en yüksek ph kızılaydaydı

benim kızım..
öğlende çatlamış olan yumurta ile, gece 23:00 gibi gerçekleşen ilişki neticesinde meydana geldi canım.
yumyumdan 11-12 saat sonraki ilişki.. yani.

0+12 ne kızzz yalel senden öğrenecek çok şeyimiz varrr
ovulasyon+12 canım :)
yani ovulasyondan sonraki 12. saat..

yaa kafayı sıyırıcam ben yaaaaaaaaaaaaaa
kız apranax,siz demiyonuz mu? silkleşince, 24 saat sonra yumyum çatlar diye
allahım yarabbim.. kafayı yicem
önümüzdeki ay, ortadan kaybolma bak, yapışıcam yakana!

ilişki milişki olmadı şekercim, o+12 olmadı ama, O-30 olduysa, bilemiyorum. 30 saat evvelki sperm içerde çalışmaz heralde. artık yaşasa bile, sanmam işlevsel olacağını.
neyse... önümüzdeki aya kaldım ben

APRANAX ve ŞAH SULTAN... bana bakın kızlar... bi kaybolun bak, çok fena arar bulurum ben :)
şubatta, testler benden, yorumlar ve komutlar sizden.

cnm tiroit nodulunden olucam amalyiat

çok geçmiş olsun gurbetçim

kız bende de yok akıntı. deli olcam ya...
teeee nerelerimden zorla alıp bakıyorum, bi mıncık kadar akıntıyı.
ben mayısa kadar denemedeyim, tutmazsa, bırakıyorum bu işleri.
mayıstan itibaren vazgeçiyorum beek mebek işlerinden. kalıcam tek çocukla.

ben de salmıştım, valla her geceyle devam ediyorduk ne güzel..
birden burda aklım karıştı... yumyum vaktimi kaçırdım kendi kendime...
ya ben salak mıyım neyim ya... tam vaktini göz göre göre kaçırdım ben ya...
ya sabır allahım ya....

canim sperm ph genelde yüksek oluyo.düsükse zaten problem var demektir.internette sperm degerlerine bak

Canım 7.2 olması gerekiyormuş doğal olarak. Bizimki gayet güzel birde sperm testi yaptıralım bakalım ne çıkacak. Zaten asıl önemli olan kadının alkalı olması. Spermlerin geçebilmesi için.

canim kese ve omurgaya görede mi cinsiyet bakiliyo bak yeni ögrendim sayilir bunu.insallah bakalim hayirlisi.

Evet canım sen kızlarının eski ultrason resimlerine baksana kızlar rahim yatağını tamamen dolduruyor ve omurgası düz değildir ama erkekler tam doldurmuyor ve omurgası düzdür. Senin oğlunda öyle ve inşallah Rabbimin izniyle öyledir

evet evet, şah'ın bebiş, erkek. tee fotoyu ilk koyduğunda söylemiştim.
çıkıntı yukarı bakıyor.

sagolun kizlar heyecanlandiriyosunuz beni haftaya bakalim neler duyacaz doktordan.belirtiler kiz gibi ya.hertarafim sivilce oldu cirkinlestim bulantilar hala sabahlari bazen oluyo kusmayla.3. hamilelik olmasina ragmen daha hareketlerini hissetmiyorum.

Evet canim aleve katiliyorum senin diger bebeklerin fotolari duruyorsa onlarida koy yada sen bak farki goreceksin

tamam bakayim kizlarin ultrason fotolarina merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…