- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.561
Canım benim Allah razı olsun beni düşündüğünüz için inanın oranın psikolojisini yaşamış olsaydınız bana hak verirdiniz. Ha yine gidilir neticede ne kadarda sıkıntı olsa kaynanamın verdiği sıkıntı kadar kötü olmaz. Ama günah bölümünü düşününce elim ayağım çekiliyor. Açıkçası yine çıkmazdayım ne yapacağımı nasıl yapacağımı biliyorum. Kaynanamda sağolsun herkese zaten çok kilo almış menopoza girmiş demiş. Ona inatta olsa yap herşeyi diyorum ama sonucunda yine kendime zarar veririm diye düşünüyorumtamam, düşüncen buysa, saygı duyarım elbette.
Ben sadece 'gitmek istiyorsun-araştırıyorsun' zannettim, ondan söyledim.
bazen böyle, tevekkül etmek en iyisi, en hayırlısı.
zaten tevekkül etmesek de, ne olacak yani..... hiçbir şekilde, nasibi değiştirmek mümkün değil. sadece 'çabaladım' diye kendimizi teselli ediyoruz çoğu zaman.
Canım benim Allah razı olsun beni düşündüğünüz için inanın oranın psikolojisini yaşamış olsaydınız bana hak verirdiniz. Ha yine gidilir neticede ne kadarda sıkıntı olsa kaynanamın verdiği sıkıntı kadar kötü olmaz. Ama günah bölümünü düşününce elim ayağım çekiliyor. Açıkçası yine çıkmazdayım ne yapacağımı nasıl yapacağımı biliyorum. Kaynanamda sağolsun herkese zaten çok kilo almış menopoza girmiş demiş. Ona inatta olsa yap herşeyi diyorum ama sonucunda yine kendime zarar veririm diye düşünüyorum
Canım benim Allah razı olsun beni düşündüğünüz için inanın oranın psikolojisini yaşamış olsaydınız bana hak verirdiniz. Ha yine gidilir neticede ne kadarda sıkıntı olsa kaynanamın verdiği sıkıntı kadar kötü olmaz. Ama günah bölümünü düşününce elim ayağım çekiliyor. Açıkçası yine çıkmazdayım ne yapacağımı nasıl yapacağımı biliyorum. Kaynanamda sağolsun herkese zaten çok kilo almış menopoza girmiş demiş. Ona inatta olsa yap herşeyi diyorum ama sonucunda yine kendime zarar veririm diye düşünüyorum
cnm. ben senin yerinde olsam kaynanama menopoza girdim derim. korkunun ecele faydası yoktur. Kumayı da getirecekse hemen getirsin.
sen de şikayet edersin. ilk etapta kadın sığınma evine sığınırsın. devlet sana ücretsiz avukat ataması yapar. çocuklarını da yanına alırsın.
Ben olsam o kocayı da adam yerine koymam anasına rest çekmiyor diye.
Ha benimkide doğulu ama ancak kumanın espirisi olur. O espiriyide "anında boşanır, başkasıyla evlenirim" diye ağzına tıkarım.
Ben çocukları da üzerime almam gerçi. boşanırsam bırakırım. ama herkes benim gibi düşünmüyor:)
cnm. ben senin yerinde olsam kaynanama menopoza girdim derim. korkunun ecele faydası yoktur. Kumayı da getirecekse hemen getirsin.
sen de şikayet edersin. ilk etapta kadın sığınma evine sığınırsın. devlet sana ücretsiz avukat ataması yapar. çocuklarını da yanına alırsın.
Ben olsam o kocayı da adam yerine koymam anasına rest çekmiyor diye.
Ha benimkide doğulu ama ancak kumanın espirisi olur. O espiriyide "anında boşanır, başkasıyla evlenirim" diye ağzına tıkarım.
Ben çocukları da üzerime almam gerçi. boşanırsam bırakırım. ama herkes benim gibi düşünmüyor:)
hasbinallah... deli midir bu kadın acaba?
ya yedi kat el yabancı olsa, böyle denir mi?
neyse bacım, sen duyma bunları. takılma, bak yoluna.
bi karar ver ve uygula, kararının arkasında dur mutlaka.
pabuç bırakma bu deli danaya.
elime geçirsem ben sıkarım o lafları eden gırtlağı sanırım... allah sabır versin sana.
Canım benim boşanmak çare olsa kaç defa niyetlendim ama kızlarımın göz yaşlarına dayanamadım. Onların hiç bir günahı yok. Bende gidebildiği yere kadar gidip elimden geleni yapıcam Takdirde Allah'ın olmazsa en azından ondan sonra yoluma bakıcam. Çaba göstermeden direk çekip gitmek vicdanım rahat etmez.
Bugün öğrendim benim küçük görümceninde iki kızı var. Oda eylülden beri bebek için deniyordu olmuyordu Dr gitmiş ona rahimin vücudun hepsi çok kötü iltihaplanmış yeniden çocuğun olması çok zor demiş. Allah biliyor çok üzüldüm ama acaba diyorum yarın öbür gün kaynanam sırf erkek çocuğu için damadını evlendirirmi? Ama gün gelsin hiç istemem ama yüzüne vururum. Ki inşallah görümcemin benden önce oğlu olsun inşallah. İnsanı insanlıktan çıkarıyorlar. Onlar yüzünden özümden çıktım kötü kötü düşünmek istemiyorum.
sanırım bizim topikte, şu an için..
senin gibi düşünmeyen ilk kişi benim arkadaşım.
ah be canım be.... 3 çocuğun var.. ben valla 2 çocuk var zannediyordum.
güzel arkadaşım... sen bilirsin tabi.
4 çocuk da çok zor. evli de kalsan, boşansan da çok zor. bakarım diyorsun, kendine güveniyorsun ki, istiyorsun muhakkak.
kuma demek nedir.... saçımı başımı yolduracak bu insanlar bana burda.
'oğlumu evlendiricem' ne demektir?
oğlu artık 20 yaşındaki toy delikanlı değilki.... 3 çocuk sahibi adam.
bu 3 çocuk sahibi adam, anasına 'bi sus be kadın, yedin bitirdin ailemi' demiyorsa... bi sıkıntı var o noktada. ki, sen bunları yeterince irdelemişsindir kafanda mutlaka.
hayırlısı olsun arkadaşım.
dediğim gibi.... dualarımın büyük kısmı sana... rabbim, mevcut yavrularının hatırına, sana nur topu gibi bi erkek evlat versin. o 3 yavrun zarar görmesin.
İnsanın evlatlarından da önemli olan tek bir şeyi vardır: izzet-i nefsi yani onu yaşatan onuru
Bundan 100 sene önce bile üzerine kuma geldigi icin çocuklarını da arkasında bırakmak pahasına çekip gidebilen onurlu kadınlar varmış. Evlat arama programlarında çıkar.
Kaldı ki evlatlar büyükse herşeyin farkındaysa uzaktan da annelerine bağlı kalır.
Sonuçta birgun yetiskin olacaklar veya evlenicekler ve kacınılmaz olarak ayrılacaklar
Canım benim işte asıl sorun eşimin ailesine bişe dememesi. Birde kaynanam bana kim senin yerinde olsa kocasını kendisi evlendirir kocanın züriyetsiz kalmasına nasıl gönlün razı olur. Birde burdan yak işte. Eşimin Halası öyle yapmış kocasını kendi eliyle evlendirmiş. Hala eski kafadalar. Ama eşimeşart kkoştum önce annene resti çek sonra sana çocuk doğururum yoksa asla olmaz. Birde ben Allahtan gerçekten. Çok seviyorum çocukları o yüzden ikiz olmasını çok istiyorum.
Kızlar bu arada inşallah beni anlıyorsunuzdur :)
kız hergün hergün çekilmez beeeekızlar, her gün ilişkiyle hamile kalmak mümkün müdür sizce?
sperm kalitesi, sayısı ne oluyor acaba?
uyduk bu adama... hayırlar ola....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?