- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
kiz sehrin gobegi demedim issiiz br yereeeeekarakoldan toplamayalım bunları sonra gurbet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz sehrin gobegi demedim issiiz br yereeeeekarakoldan toplamayalım bunları sonra gurbet
ben turk kahvesini seviyom icerim bol bol heeeetürk kahvesi sodyumun en yüksek olduğu besindlerden biri. erkek bebek için günde 1-2 fincan öneriliyor.
sen hiç bişeyi unutmazmısın kız allah seniii
ramazan dolayısıyla kapalıyız canımmm :86:
cekin arabayi kenara kimseningoremeyecegi bir yere hem fantazi olur hem de bebekkkk
karakoldan toplamayalım bunları sonra gurbet
kiz sehrin gobegi demedim issiiz br yereeeee
seyhanim seni goremeyecegim diy ecokuzulmustum gulum yiki varsin hamis kaldigim da beraber kalamadik diye uzulmustum insAllah bu sefer olur beraber kaluruk ne zaman deniycen kizzz:94:
eee ne var yaaaaa orman cocugu olur isteanaammmmm karulara baaakkk :78: :78:
fistigim bende adetim bir sonraki adeti bekliycem inssağolasın canımmm hayırlısı ne diyelimki rabbim ol diyecek önce
ben adetim şu anda zaten benim yöntem erkek bebek için saldım çayıra yöntemi
canım hoşgeldin.nasılsın.düşük olalı bayağı oldu senin yeni denemelere başladınmı.neler planlıyorsun:..bu arada kızım resmen beni döve döve morarttı
canım ben bebek fikrini çıkardım aklımdan
ama kızım ve kocam çok istiyor
bilmiyorum kararsızım yani
kız için de sirkeli su içmek ve sirkeli su ile vajinal duş var tabii ki:)))
sabah test yaptım kızlar.boşyüz çıktı beklediğim gibi yani yarın sabah akşam yapıcam.ik çıkış anını yakalmam lazım ilk çıkıştan sonraki gece denerim.en az 30 saat sonra deniycem sahurda iş bitmek zorunda
ama ilk çıkıştan sonraki saat bakaım ne zaman olcak.oruçlu zamana gelirse bu ay kalır....
30 ila 36 saat arasında denerim
benjubal ben seni nerden hatırlıyorum:26:
Aydından cnm piglet bende size bi hayırlı olsun yeni topiciniz demek istedim:):):) Gelirim bol bol bende sohbete ama burdaki isimleriniz degismis bazılarınızın
sabah test yaptım kızlar.boşyüz çıktı beklediğim gibi yani yarın sabah akşam yapıcam.ik çıkış anını yakalmam lazım ilk çıkıştan sonraki gece denerim.en az 30 saat sonra deniycem sahurda iş bitmek zorunda
ama ilk çıkıştan sonraki saat bakaım ne zaman olcak.oruçlu zamana gelirse bu ay kalır....
30 ila 36 saat arasında denerim
Evet çoğu kişiyi bende çıkartamadım (ben eylül )
Aman Eylul kız var ya kırk yıl dusunsem aklıma gelmezdi senin eylul olabilicegin:))))