Süper Anneler - 2011

eylülde yumurtlamam bayrama denk geldi doktor
kontrolünde olmadan cesaret edemedim yıkıldım aylardır diyet falan eylüle odaklamıştım kendimi ekimi ben istemiyorum hani bazen belki diyorum sabrım kalmadı
kasımda kesin gibiydi ama yukardaki arkadaşın verdiği takvime bakdım şubattan önce erkek bebek yok iki kızımın da günlerini ordan test ettim tuttu bazen saçmalık diyorum ama yinede takvim falan asılı kalıyorum
üç gündür bendede mantar oluştu bende ph bagladım krem kullanıyorum mevsimsel degişikliklerin etkilediğini okumuştum bu yüzden eylulde hamile kalanların genelde oğlu oluyo ama bu sene eylül yaz gibi geçiyo ekimde hamile kalmak o yuzden mantıklı geliyo ya şu takvim olayı var ya bioritmi daha açık anlatacak kimse yokmu ya bi akıl verin kafam karışık doktora şimdi hadi ocagı bekliyelim şekerim çin takvimim tutmuyo diyemem kadın tel bekliyo sonra o kadar diyet falan eşime dört beş ay daha takviye verebilecegimi sanmıyorum

Balbade canım ben de aynı karışıklığı yaşıyorum benim eşim bırak takviyeyi böyle bir planımın olduğunu bile bilmiyor ona şok olacak ...
takvime kafayı takmıyayım diyorum ama yapamıyorum bende tuttu o takvim okuldan bir arkadaşa baktım 3. kızına hamile onda da tuttu hadi buyur ama kızkardeşimde tutmadı malesef
bioritmi ben çözdüm tatlım ama kafamı karıştıran şey mavi ve kırmızı çizgiler bazen üst üste yani üstte mavi hemen altında kırmızı oğlan günü için bu ayları ve günleri mi baz alıcaz yoksa bazen böyle çakışmıyor biri önde biri arkada oluyor o günlerde sayılıyormu bir bilen arkadaş yardımcı olursa çok duacı olacam
günlerini verirsen bakarım dediğim gibi sadece bu noktada kafam karıştı​

kızlar yıne regl olmuşum ben artık bu bebek işlerınden vazgeçtım bıktım artık her ay bu kabusu yaşamaktan ağlamaktan ümitlenmekten hayal kırıklıgından herkesın bebegı olması gerekmıyo galıba yaratan nasıp etmıyo hayırlısı artık isyan etmıyorum hepınız hakkınızıı helal edın sıze başarılar ınş istedıgınız haberlerı alırsnız ...

canımcımşu birinde tutmadığını duydum ya sevindim valla yüzde 30luk bi ihtimal kalıyo bakarım dedin ya yerim senin canını nası sevindim ankarada oturuyorum doğum tarihim 03.09.1982 eşiminki 07.01.1978 şimdiden teşekkür ederim​

pengue bence bu kadar çabuk pes etme ilk kızımda 2 yıl korunmadım doktora taşındık hiçbirşeyiniz yok dedi tedavi bile önermedi ve ben kendimi salınca oldu ....
ikinci çocuğu düşünmeye başlayınca yine bir yıl beklemek zorunda kaldım sonra yine doktor kapısı neler verdi tam hatırlamıyorum ama fazlaca yumurta atmışım kızımın çift yumurta ikizi vardı yanında ama malesef büyümedi ilaçla yumurtlayınca böyle oluyormuş bazen bu ikisi arasında bir kimyasal gebelik senin yaşadıklarının bir benzerini yaşayan çok insan var bazen yumurtalıklarımda durduk yere sancılar olurdu ki o derece yani acıdan ağlardım yumurtalıklarım çürüyor ben kısırm derdim kendi kendime dua et canım ben duayla kendime geldim hemen pes etme şimdi yaşda ilerledi bakalım şimdi nasıl beceripte yumurtlayacam hadi yumurtladım nasıl çatlıyacak
tahminimce daha gençsin sadece kasma kafandan bebek fikrini attığında hamile kalacaksın bak dediydin dersin kendimden biliyorum...​

kızlar selam bende beklemedeyim bat 19 u inşallah hayırlı haberi veririm belirtilerim var ama kendimi çok kaptırmak istemiyorum.benim iki oğlum var onlarda naz yapamadım eşime bunda biraz naz yapıyım diyorumALLAHTANhayırlısını diliyorum herkes için

hiç öle olmuyo senin yapın müsade etmiyodur bence nazlı insan ilkinde nazlı oluyo

balbadecim 7ekim- 18 ekim ( mavi ve kırmızı yukarıda da bahsetmiştim simetrik)
30 ekim-9 kasım ( simetrik değil)
kasım ortasında uygun gün yok
eşin : 9 ekim - 20 ekim (simetrik değil)
kasımda uygun gün yok
burda duymuştum eşlerin ki çok önemli değilmiş sen karar verirsin artık ...

Son düzenleme:

canım üzülme lütfen zamanı geldiğinde kendiliğinde gelir meleğin bence çok sters yapıyosun onunla alakalı dıye düşünüyorum rabbım gönlündekını kucağına versın inş.

hiç öle olmuyo senin yapın müsade etmiyodur bence nazlı insan ilkinde nazlı oluyo

aynennnnnnn katılıyorum canım sana.hamileliğim boyunca ha bir kere nazım olsun yok yapamadım son güne kadar işimi kendım yaptım doğum yaptım 2.gün ütü yaptım eşime.dediğin gibi galıba 2.dede yapamam içinden gelıcek tez canlı olmak böyle bişey...

balbadeciğim biliyorum cnm yapamam. bende 9 ay boyunca her işini yapanlardanım.evet nazlı değilim benimki bir nevi umut 3 erkek içinde nasıl naz yapayım.iki çocuktada kayınvalidemle oturuyordum.bunda belki farklı olur diye ümit ediyorum.

pengue

canım nolur stres etme..bu durumda daha da zorlaşır herşey
Zamanı gelince zaten kendiliğinden olur...
Ama lütfen üzülme...Allah tan dile ...bol bol dua et canım...bizlerde ediyoruz senin için inşallahhhhhhhhhh

cennetgözlü
gelincik

hadi canlar....güzel haberlerinizi bekliyoruz sizden

gurbettttttt doktor yasaklamıştı değilmi
az sabır canım...sonu güzel olacak inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

Slm kızlar hayırlı olsun topıgınız guzel paylasımlar dılerım..
Benımde 2 kızım var var su an yenı bır hamıslık dusunuyorum matamatıgın uyguladıklarından yola cıkarak bır dıyet uyguluyorum ıns bende bır prens annesı olurum

inşallah bernurcum çok sağol
yumurtlama günümü bulmaya çalışıyorum malum ogüne denk gelmesın dıye 2 ay oldu ateş ölçme yöntemım bakalım
eltim adetten hemen sonra tek ilişkiyle hamıle kalmış çok iyi hatırlıyorum dıyor oğlu oldu 1 kızı vardı zaten
e malum bende adetten hemen sonra oldu değince korktum demekkı 3 4 gün beklemekmı gerekıyor ne hayırlısı olsun inş.
naz81i bılen varmı nerelerde kızlarr

iyi akşamlar nerden başlasam bilmiyorum canım benim üç kızım var yşım 34 son bikere daha denemek istiyorum dr ma yumurta takibi yaptırıcım çat ignesi olucum ya diyet yapmalıyımmı eşime ilaçları kullanmalıyım kafam karıştı bana dogru yolu gösterirsen seviniri bu arada karbonat duşunu dr da önerdi lütfen bana yardım et şimdiden tşk ederim canım

cnm bence yumtakıbı cat ıgnesını yaptır ama mutlaka dıyetını yapmalısın esın ve sen bazı takvıyelerı kullanmalısınız senın öle hemen denememen lazım bence ılk once takvıye dıyet sonra yum takıbı cat ıgnesıyle olacak ıns oglun doktorun ne guzel önermıs karbonatlı dusu baska neler önerdı doktorun dıyetı felan sordunmu mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…