-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.101
Balbade canım ben de aynı karışıklığı yaşıyorum benim eşim bırak takviyeyi böyle bir planımın olduğunu bile bilmiyor ona şok olacak ...
takvime kafayı takmıyayım diyorum ama yapamıyorum bende tuttu o takvim okuldan bir arkadaşa baktım 3. kızına hamile onda da tuttu hadi buyur ama kızkardeşimde tutmadı malesef
bioritmi ben çözdüm tatlım ama kafamı karıştıran şey mavi ve kırmızı çizgiler bazen üst üste yani üstte mavi hemen altında kırmızı oğlan günü için bu ayları ve günleri mi baz alıcaz yoksa bazen böyle çakışmıyor biri önde biri arkada oluyor o günlerde sayılıyormu bir bilen arkadaş yardımcı olursa çok duacı olacam
günlerini verirsen bakarım dediğim gibi sadece bu noktada kafam karıştı [/CENTERc]
kızlar selam bende beklemedeyim bat 19 u inşallah hayırlı haberi veririm belirtilerim var ama kendimi çok kaptırmak istemiyorum.benim iki oğlum var onlarda naz yapamadım eşime bunda biraz naz yapıyım diyorumALLAHTANhayırlısını diliyorum herkes için
kızlar yıne regl olmuşum ben artık bu bebek işlerınden vazgeçtım bıktım artık her ay bu kabusu yaşamaktan ağlamaktan ümitlenmekten hayal kırıklıgından herkesın bebegı olması gerekmıyo galıba yaratan nasıp etmıyo hayırlısı artık isyan etmıyorum hepınız hakkınızıı helal edın sıze başarılar ınş istedıgınız haberlerı alırsnız ...
hiç öle olmuyo senin yapın müsade etmiyodur bence nazlı insan ilkinde nazlı oluyo
hiç öle olmuyo senin yapın müsade etmiyodur bence nazlı insan ilkinde nazlı oluyo
slm canlarim benim
yumurtlama belirtilerim devam ediyor yasak olmasa denerdim ya sabir sabirrr
iyi akşamlar nerden başlasam bilmiyorum canım benim üç kızım var yşım 34 son bikere daha denemek istiyorum dr ma yumurta takibi yaptırıcım çat ignesi olucum ya diyet yapmalıyımmı eşime ilaçları kullanmalıyım kafam karıştı bana dogru yolu gösterirsen seviniri bu arada karbonat duşunu dr da önerdi lütfen bana yardım et şimdiden tşk ederim canım