Süper Anneler - 2011

ASLINDA İYON KONUSU BİRAZ KARIŞIK...birbirine ters etkileri var..

y spermleri için bazı yerlerde artı bazı yerlerde eksi deniyo benim mantığıma göre artı çünkü dünyadaki herşey öyle. girintiler negatiftir çıkıntılar pozitif bu durumda erkek pozitif iyon kadın negatif yüklenmeli . ama tamamen benim mantığım bu

canım sadece o gün mutlu olmak yetmez tek bişeye bağlı olarak bu değişmez..
bu ciddi emek isteyen bi iş..6-7 haftalık sıkı bi diyet-iyon-alkali duygu düşünceler-yumurtayı -veya + yüklemek ve süreklilik sağlamak önemli.. ben açıkçası bu iyon konusuna çok takılmıyorum..çünkü bir insanın 6 hafta boyunca aynı duygu düşüncede olması çok zor..
o nedenle önemli olan her zaman dediğim gibi kesinlikle...
diyet ve takviyeler....
yumurtlama anı tek ilikşi....
bunun dışındaki şeyler biraz tesadüfi gibi geliyor bana....

phılıpsın kız mı olsun erkek mi kitabını aldım şimdi ..zaman zaman size içindekiler paylaşırım ciddi anlamda emek verilmiş bi kitap gerçekten ve çok seğerli bilgiler var.

ben kız bebek istiyorum cnm yani tek ilişki değil yumurtlamadan önce olması gerekiyor

evet mantığın doğru kadın negatif iyon yüklenmeli ama negatif iyonun pozitif etkileri ve asidik etkileri de var..çok hassas ve bilgi gerektiren bi konu o nedenle bu konuya fazla takılmama düşüncesindeyim ben kendi adıma..ama araştırıyorum ayrıntılarını da..

ben kız bebek istiyorum cnm yani tek ilişki değil yumurtlamadan önce olması gerekiyor

evet canım bunu erkek bebek için yazdım geneli erkek bebek oldu için burdakilerin...

kız bebek için de aynı şekilde....

kalsiyum ağırlılı ve asidik beslenme düzeni...
takviyeler..
adet sonrası sık ilişki yumurtlamaya 3 gün varken ve 3 gün geçene kadar ilişki olmaması...

slm gelincik napıyosun gelmişsin hoş geldin benim için dua et cnm bende senin için ve bu topikteki bütün anne adaylarına dua ediyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.sen bulabildinmi yumurtlama gününü

Son düzenleme:

zaten ben peynir yumurta ve yoğurdu çok yerim hakkımızda hayırlısı inşaaallah

inşallah rabbim gönlümüze göre verir..
kızım parka gidelim diye tutturdu kızlar sohpeti yarım bırakmak zorundayım biraz dışarda hava aldırayım prensesime..
sonra yine görüşürüz öpüyorum

bu arada kızlar bence erkek bebek için mutlaka orgazm olmalı ve istekli olmalısınız bizzat denedim ph istekli olduğum yada orgazm olduğum zaman ölçülünce normaldeki akıntıdan çok yuksek çikiyo

görüsürüz canım öp kızını bizim için fotodaki o galiba çok tatlı maaşallah

eğer bayanın adet süresi uzunsa mesela bende 10 gün kadar sürüyordu
şimdiler de 8-9 gün
bu durumda adetten hemen sonra olan ilişikiden erkek olma şansı yüksek olabilir

yok canım yok değil 3 yada 4 gün sürüyormuş bende şaşırdım buarada memlekete gittiğimde şehrı alt üst ettimde bi ph ölçmeye turnosol kağıdı bulamadım
ne kırtasıye bıraktım ne medıcalcilerı nede su atan yerleı yok yok yok delı oldum ayaklarım şişti resmen.
kızılcık aradım dedım hadi barı kızılcık bulurum bılıyosunuz kızılcık kız bebeğe birebirmiş onud bulamadım ayyyy kaldım bomboş elım döndm

gnc ariginemax olabilir. sperm sayısını arttırmak ve cinsel güç için. ama bunda çinko yetersiz.

teşekkür ederim cevabınız için. eşim solgarın ilacını almış. artı bir de çinko

umarım işe yarar. bizim ilk bebeğimiz olacak. Allah nasip ederse inşallah erkek olmasını çok istiyoruz

amın canım amınnn rabbım senınde gönlündekını kucağına versın inş.
ateş ölçmeye devam edıyorum düşünsene memlekete gittim bas ucumda heran derecem nereye gidersem gideyım ölçtüm.2aydır aten ölçmelere devam ilk ay 14.ünde 2.ay 16sında çatladım.bende her ay aynı gün çatlanır sanıyordum meğer değilmiş
baklım diğer ay kaçında çatlıcam bi diyorum ekımde bebeği yap bı dıyorum kasımda afffff ne zormuş sendede oluyormu bılmıyorum sankı oğlum oğluverekmiş gibi olunca erteleme oluyor korkuma.
sen ne yaptın kayınvalıdendeydın galıba güzel geçtimi
ayın 19una az kaldı haberını beklıyorum inş. vajınal duş falan yptınmı buarada

evet canım fotolardaki kızım 1 yaşındayken :)
kızlar özellikle çinko takviye olarak çok önemli..
çinko sperm kalitesini ciddi oranda arttırıp hücre yenilenmesini sağlıyo..
çinko eksikliği olan erkeklerde erkek bebek olma ihtimali çok düşük..bilginize...

kızlar erkek bebek isteyenler için birde keçiboynuzu kürü çok am açok faydali...
etrafımda keçi boynuzu kullanan hepsinin hemen hemen oğlu var..o da sperm sayısını ciddi arttırıyo..
keçiboynuzu kürünü 1-2 ay mutlaka uygulayın

kaç günde bir oluyosun adet?

diyet sen ve eşin son 3 ay mutlaka yapın.
eşin de son 3 ay çinko,arigine takviyesi alsın.

elimden geleni yaparım.

Son düzenleme:
buradan yaz o zaman.

cnm bıldıgınız seyler zaten sut ve urunlerı kullanmıyom yumurta tavuk yemıyoz bol kırmızı et meyve suyu muslu felan ıste bırde takvıye cınko l-argınıne b12 evııcap yesılcay tabletı balıkyagı kapsulu bunlar aldıgımız takvıyeler esıme kecıboynuzu kuru yapıyom böle cnm ıns basarılı olabılırım sızın baska tavsıyelerınız varsa onlarıda alabılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…