- 25 Eylül 2007
- 10.372
- 12
- 41
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.141
ASLINDA İYON KONUSU BİRAZ KARIŞIK...birbirine ters etkileri var..
melekcim valla ben kız bebek istiyorum.ilişki oldu bat 19 u . ogünden önceki bir hafta çok mutsuzdum.ama o gün çok mutluydumbaklım bu tezleri çürütücezmi yoksa bir oğul dahamı gelir görücez.tabi hamileysem.yumurtlamadan iki gün önce oldu ilişki.ALLAHTAN hayırlısı olsun.
canım sadece o gün mutlu olmak yetmez tek bişeye bağlı olarak bu değişmez..
bu ciddi emek isteyen bi iş..6-7 haftalık sıkı bi diyet-iyon-alkali duygu düşünceler-yumurtayı -veya + yüklemek ve süreklilik sağlamak önemli.. ben açıkçası bu iyon konusuna çok takılmıyorum..çünkü bir insanın 6 hafta boyunca aynı duygu düşüncede olması çok zor..
o nedenle önemli olan her zaman dediğim gibi kesinlikle...
diyet ve takviyeler....
yumurtlama anı tek ilikşi....
bunun dışındaki şeyler biraz tesadüfi gibi geliyor bana....
phılıpsın kız mı olsun erkek mi kitabını aldım şimdi ..zaman zaman size içindekiler paylaşırım ciddi anlamda emek verilmiş bi kitap gerçekten ve çok seğerli bilgiler var.
y spermleri için bazı yerlerde artı bazı yerlerde eksi deniyo benim mantığıma göre artı çünkü dünyadaki herşey öyle. girintiler negatiftir çıkıntılar pozitif bu durumda erkek pozitif iyon kadın negatif yüklenmeli . ama tamamen benim mantığım bu
ben kız bebek istiyorum cnm yani tek ilişki değil yumurtlamadan önce olması gerekiyor
evet canım bunu erkek bebek için yazdım geneli erkek bebek oldu için burdakilerin...
kız bebek için de aynı şekilde....
kalsiyum ağırlılı ve asidik beslenme düzeni...
takviyeler..
adet sonrası sık ilişki yumurtlamaya 3 gün varken ve 3 gün geçene kadar ilişki olmaması...
inşallah rabbim gönlümüze göre verir..
kızım parka gidelim diye tutturdu kızlar sohpeti yarım bırakmak zorundayım biraz dışarda hava aldırayım prensesime..
sonra yine görüşürüz öpüyorum
eğer bayanın adet süresi uzunsa mesela bende 10 gün kadar sürüyordu
şimdiler de 8-9 gün
bu durumda adetten hemen sonra olan ilişikiden erkek olma şansı yüksek olabilir
gnc ariginemax olabilir. sperm sayısını arttırmak ve cinsel güç için. ama bunda çinko yetersiz.
slm gelincik napıyosun gelmişsin hoş geldin benim için dua et cnm bende senin için ve bu topikteki bütün anne adaylarına dua ediyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.sen bulabildinmi yumurtlama gününü
teşekkür ederim cevabınız için. eşim solgarın ilacını almış. artı bir de çinko
umarım işe yarar. bizim ilk bebeğimiz olacak. Allah nasip ederse inşallah erkek olmasını çok istiyoruz
trevetcım cnm özel mesaj atamıyom yenı oldugumdan
iyi akşamlar nerden başlasam bilmiyorum canım benim üç kızım var yşım 34 son bikere daha denemek istiyorum dr ma yumurta takibi yaptırıcım çat ignesi olucum ya diyet yapmalıyımmı eşime ilaçları kullanmalıyım kafam karıştı bana dogru yolu gösterirsen seviniri bu arada karbonat duşunu dr da önerdi lütfen bana yardım et şimdiden tşk ederim canım
buradan yaz o zaman.