Süper Anneler - 2011

inşallah cnm çok sağol.bizimde nette bir sorun vardı bugün hiç giremedim eşim gelince leptoptan giriyorum tabi ilk size haber vereceğim güzel haberi bir alayımda inşallah

Allah tez zamanda sana bebek versin bacım.

bacım git müdürle konuş ben bu yıl yokum de gerekirse hamilelik düşünüyorum de. başkasına versinler 1. sınıfı.

keşke söyleyebilsem teravetçim ama söyleyemem ... destek veren arkadaşların sayesinde kasımda bir deneyeyim bu yıl olursa olur olmazsa nasip...​

haskena vajen phını 9a nası yükselttin??????????????????????????

Canim ben 3 aydan fazla süre diet vede takviyeleri kullandim tam deneme yapmayi düsündügüm ay ph 9 olunca mantar olustu sonra doktor ilacla düsürdü yani ben denemeye son 6 hafta kala vajeni alkali yapma taraftariyim yoksa mantar v.s oluyor ve emekler bosa gidiyor .....

selam bende aranıza yeni katıldım.şimdilik ön hazırlık aşamasındayım.araştırıyorum.ilaç teminine başladım.bahsettiğin arginmax ı nerden alabilirim?

bu saatlerde burda kimseyi bulamıyorum.bende gece müsait oluyorum.bilgilerinize çok önem veriyorum.bende ögerenmeye calısıyorum.bir kaç sorumu yanıtlarsanız sevinirim.klomeni dr.recete etmeden kendiniz kullanabiliyormusunuz.birde bioritm e bakmam niye bu kadar zor.

merhaba bayanlar gerçektende çok yavas ilerliyor ramazanda daha aktıftık ben dün geldim memleketten sayfaları okumakta zorlanmadım kımse yokmu orkıdem tombılıbu gurbet abla naz81 vs sayamadığım herkes nerelerdesınızzzz lütfen eskısı gibi olalım öpüyorum hepinizi

klomen neden kullanmak istiyosun?

teroşcum ya ben bu ay hala çatlamadım ateşım onu gösterıyor.29günde 1 adet oluyorum geçen ay 14.gün çatlamıştım.buay 18.günümdeyım hala neden çatlamadım acaba ya düzensız bır çatlayış oldu kafm çok karıştı,hatırlarsan senden günde almıştım ama bu durumda olmuyor 5inde son ilişki demıştın.
normalmı acaba bu ateş tablom sanada bi göndereyımmı fıkrın ne bkarısın canım ya bu gidişle benım bebek geçikecekkız günümü bulamamkı

Canımm hiç öyle düşünme burdakii arkadaşlarıı bende tek tek tanıyorum hepsi harika insanlarr herkezin sorusuna tek tek cevap verirlerr burdaki kişilerle biz nerdeyse 2007 den beri yazışıyoruzz o yüzden daha candan olabilirlerr belkiii

karabiber nasılsın cnm????? göktuğ nasılll

ben umut canım kodum değişti :)

canım benim oğluş biraz hastaydı
baya onla uğraştım
sonrada malum bayram falan
şimdide ben pek iyi değilim
arada okuyorum ama kimse yok diye girmiyorum
birde 2 çocuk zor oluyo yakınımdada
kimse yok
kızım okula gidince inşallah daha sık girerim:)
öptümmmmm

ay üstüme alınıyımmmmıııııı:)))))))
sende harikasın bitanemmmmmm

kullanan arkadaşlar var canım
ama ne kadar doğru tartışılır
en nihayetinde ilaç
ve kist yapabiliyo
mesela benim rahim duvarım ince diye doktorum estrofemle birlikte vermişti
yani şansa kalıyo biraz
kaş yapıyım derken göz çıkarma derim
hem kaç mm olduğunu falan nasıl anlıycan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…