Süper Anneler - 2011

suzancım bnım annemde öğretmen ve geçen sene 1 sınıfı okuttu ve eve geldıgınde konuşmaya dermanın olmuyo dıyodu streslı olcaksın yorgun olucaksın bencede mudurle konuş tedavıye başladıgı fılan soyle sonuçta devlet memurusn sana mudahale edemezkı helekı boyle bebek konusnda ve yaş problemım var dıyosun bence erteleme çünkü herşey zamanında guzel mudurle konuş bence ve dıger hocalarıda duşunme onlar cocuk yaparken sana mı sordu devlet zaten sızın ızın hakkınızı verıyo hakkımızda hayırlısı ınş herkesın gonlune göre olur hepımız hayırlı haberlerı burdan duyururuz..

aynen canım 1. sınıf zor benimde kaderim işte geçen sene 5. sınıftım şimdi mezun ettim 1 sırası bende ben ara sınıf istiyorum dedim müdüre 4 lerin öğretmeni gitmiştimüdürde yeni atama gelirse 4leri alırsın dedi cuma günü öğrendikki bize gelen öğretmen görevlendirmeyle eşinin okuluna gitmiş 1. sınıfı sende bilirsin kadroluya verirler görevlendirme olmaz mecburen alıcam ne yapayım kasımda tutarsa tutar yazın doğar o zaman tutmazsa bu yıl seneye mecburen çünkü her ay bir defa denemem gerekiyor erkek bebek için bir de uygun ay olayı var bir de bilmem aslında bu belli aylarda erkek olur takvimlerine çok takmasam mı acaba zaten kiminde tutuyor kiminde tutmuyor

haskena gelmişş onu diyer topikten tanıyorum hoşgeldin canım özlemişim seni gördüğüme çok sevindim nasılsın

bende kasım aralık ocak...gibi düşünüyorum ama cesaret te edemiyorum kızlar kızım şu anda 26 aylık maşallah uslu bi çocuk..yemesi,uykusu gayet düzenli..maşallah 1 aydır wc alıştırma işlemini de hallettik bezden de kurtultuk..bakalım allah ne zaman nasip edecek çok ara vermeden bi kardeşi olsun birlikte büğüsünler ,istiyorum..zaten şimdi bile hamile kalsam bebeyim doğdunda kızım 3 yaşında olcak...

beyazmelek senin yazdıklarını okuyorum,hoşuma gidiyo yazdıkların. gayet akıllı birisisin sen.maşallah kızına tuvalet eğitimini ne güzel erkenden almış,uslu kıza öpücükler
bi de ben sana kendimi anlatayım arada ağlama krizleri tutan,tuvalet eğitimin almamakta inat eden,yemek çok az yiyen bir kızım var.Ama ben 4 aylık hamileyim.bazen korkuyorum(iş işten geçti tabi:)))) nasıl olacak die ama gerçekten iyiki olmuş Rabbime şükürler olsun diorum.İnşallah kızımın tuvalet eğitimine ve sofra düzenine önümüzde ki 1 ay yoğun bir önem vereceğiz.Her şey hallolur inşallah.
Ben çok yoğun çalışan bi insan değilim dolayısıyla altından kalkacağıma inanıyorum.yaşları yakın olunca gerçekten daha güzel.belki başta zor ama herşey yoluna girecek...
kendine ii bak canım

bioritme ben bildiğim kadarıyla bakayım sana.senin ve eşinin kesin doğum tarihleri,ilişki günü ve bulunduğunuz il gerekiyor...

keşke söyleyebilsem teravetçim ama söyleyemem ... destek veren arkadaşların sayesinde kasımda bir deneyeyim bu yıl olursa olur olmazsa nasip...​

heh şöyle sakın sıkma canını ...kasımda olmazsa zaten bebek olursa doğumun bir sonraki eğitim öğretime denk gelecek .tekrar deneyebilirsin .sen oğlunu kucağında hayal et,olacak inşallah

ayy canım benimm ne güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederim sağol..kızım temmuzda 2 yaşına girdi..şükür kolay atlattık eğitim süreçlerimizi darısı başına inşallah canım çok üsteleme alışır canım inşallah.inşallah sırasıyla hepsi yoluna girer canım bebeyin maşallah 4 aylık olmuş kız mı erkek mi..gelecek allahın izniyle inşallah..evet canım belki başta az sıkıntılı geçecek ama bikaç yıl sonra rahat edeceğiz inşallah canım..
daha çok daha güzel paylaşımlarda bulunuruz inşallah canım..
rabbim yardımcın olsun

güzel dileklerin için teşekkürler canım.
bebğim 16 haftalık işte.13 ve 14. haftalarda ultrasona girdim iki, farklı dr. de erkek dedi.Ama tabi erken haftalar olduğu için pek inanamadım.haftaya 17. hafta olcak.randevum var.herhalde kesinleşir.
eşim cupcake sen kafayı yedin,işte dr.ler erkek dio ya diyor hep ama bende bu forumdan okuyorum bazen yok 20. haftada cinsiyetini farklı görmüşler,yok 37. haftada farklı görmüşler kafam karışıyor.
Neyse hayırlısı olsun güzellim.

canım ya maşallah erkektir kesinlikle merak etme rabbim nasip etmiş ne güzel çok şanslısın...tadını çıkar canım hiç canını sıkma sakın..
sağlıkla gelsin paşamız inşallah maşallah canım...
ne yöntemler denedin bakalım :))))

merakla yeni sipariş ettiğim phılıpsın kitabını bekliyorum çok merak ediyorum neler yazıyooo
henuz ulaşmadı elimee

mm anlamak için dr kontrolünde olmalı yani.ben sadece şansımı kendim artırabilirmiyim diye düsünmüştüm.

iyi akşamlar kızımı uyuttum eşim de işte şu anda sizlere bakayım dedim ama kimsecikler yok.malum haftasonu herkez gezmelerde sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…