kızlar bızde yarın sunnet oluyoruz hayırlısıyla bı atlatalım butun detayları yazacagım burdan
kızlar bızde yarın sunnet oluyoruz hayırlısıyla bı atlatalım butun detayları yazacagım burdan
bugun oglum erkek oldu nıhayet :)))))
bılıyorum aranızda cok merak edenler var. butun ayrıntılarıyla anlatacagım.
once 3 yerden uyusturmak ıcın ıgne yaptılar bıraz agladı( ama yanımızda oyuncaklarıyla gırmıstık ıcerı o yuzden dıkkatını hemen dagıttık. bu arada ben babası ve teyzesı ucumuzde ıcerdeydık.ıgneden sonra 10 dakıka kadar yada daha az uyusmasını bekledık. sonra doktor baslamadan once ben cıktım dısarı cunku kuzumu oyle gormeye dayanamadım. kız kardesım butun operasyonu kameraya cektı sonradan ızledım bende. ben kapıda bekledım bıraz aglama sesı geldı uzaklastım (( ama daha sonra sıkıldıgı ıcın agladıgını ogrendım. neyse detaylarla bogmayayım sızı :)
operasyon yaklasık 25 dakıka surdu en uzun suren dıkıs kısmı. ıslem bıtınce benı cagırdılar bezlemem ıcın. o an tam bakmaya cesaret edemedım. eve geldık altını actım pansumanını yaptım ve hıcde korkulacak bır goruntu yoktu. bıraz sıslık ve kırmızılık vardı. uyusuklugu gecene kdar cok huysuzlanmadı hatta yemegını verdım uyudu ama sonra uyandıktan sonra agladı bıraz. fıtıl verdım bende. sımdı keyfı yerınde cok sukur. burdan benım gıbı endıselı annelere onerım bır an once yaptırın kurtulun. o kdar korkulacak bır sey degılmıs. ılk gun zor gecer dedı doktor sonrasında daha ıyı olurmus. doktordan da cok memnun kaldık. burdn doktor arayanlarada tavsıye ederım. ucretıde 200 ytl delta hospıtalda olduk. sımdılık durum bu kızlar.
canım tebrik ederim , darısı başımıza
lokal mi yaptırdın? yazdıklarından öyle anladım ama?
evet lokal olduk. bu kadar kucuk bebek ıcın genel aneztesı uygun degıl bence kı doktorumuzda aynı gorusteydı.
canım benim inşallah her şey çok güzel geçer kıyamam ben ona koca erkek olacak annesi tüm ayrıntıları bekliyoruz bizde yaza yaptıracaz ama ben hala karar veremedimkızlar yarın sabah gidiyoruz sünnete :gitme:
dua edin bize bol bol olur mu , hayırlısıyla atlatalım yarını :Saruboceq:
hayırlı olsun canım. benım oglanda 30 mayısta oldu sunnetı su an cok ıyı yurutece bıle bınıyor. umarım sızınkıde ıyı gecer ve cabuk ıyılesır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?