estelcim bende özellikle haziranı bekledim havalar iyice ısınsın da hiç kapamayım altını diye..
denizcim hizmette yaptırıyorum , başhekim OSman Bey yapıcak , kendi doktorumuz onu önerdi zaten başhekim herhalde iyidir diye düşünüyorum , biraz tuzluya patlıyo bize minik bamya , genel anestezi 1000 TL , lokal 900 TL herhangi bir sosyal sigorta karşılamıyomuş sünneti , bizim özel sigorta var ama o da kapsamıyo maalesef..
estelcim bende özellikle haziranı bekledim havalar iyice ısınsın da hiç kapamayım altını diye..
denizcim hizmette yaptırıyorum , başhekim OSman Bey yapıcak , kendi doktorumuz onu önerdi zaten başhekim herhalde iyidir diye düşünüyorum , biraz tuzluya patlıyo bize minik bamya , genel anestezi 1000 TL , lokal 900 TL herhangi bir sosyal sigorta karşılamıyomuş sünneti , bizim özel sigorta var ama o da kapsamıyo maalesef..
beyazmelek canım olur mu öyle şey, Kayınvaliden çok yanılıyor , bi kere kendini bildiği zaman korkucak ve psikolojisi olumsuz etkilenecek , acıyı daha çok hissedecek ve yaranın iyileşmesi daha uzun sürecek..
Ben yenidoğan sünnetine çok karşıydım ama o kadar çok araştırdım ki en mantıklısı çocuğu 1 yaşına kadar yaptırmak , acıyı çok az hissediyor ve yarası en fazla 4 gün içinde iyileşiyor şimdi.. bak biziö bir aile dostumuz var , iki tane oğlu var 6 ve 8 yaşında , bu yaz sünnet ettirecekti hem de düğünlü dernekli ama çocuklar o kadar korkuyor ki herşeyi iptal ettirdi , kara kara düşünüyo napıcam ben diye
Tabi ki senin tercihin , annesi sensin ama kayınvaliden yanılıyor bunu bil , istediğin zaman yaptır sünneti ama öncelikle doktoruna danış ve doğruları öğren derim canım ben..
bardak bağlamaya gerek yok bence hijyenik olmaz belki ya da kesilen kısmı derisini çizer
pipi beze değse de hiçbirşey olmuyor
sadece bez şişmeden sık sık değiştirmek gerekiyor en fazla 2 saate bir
bir de sünnet kıyafeti almayı unutmayın resim çektirirsiniz çünkü büyüyünce bize soracaklar anne ben sünnet oldum mu diye resimlerini gösteririz
annemle babam çok heves ettiler ve sultanhamam'dan sıfır beden sünnet gömleği, maşallah yazısı ve şapkasını aldılar, hoş biz daha resim çekmedik biraz büyüsün gömleği doldursun dedik:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?