Sünnet Sünnet sonrası sıkıntı

YesilElma34343434

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2020
50
31
Merhaba arkadaslar,
Oğlum 7 aylikken sunnet ettirdik. Kilolu bir bebek bu yuzden malesef ki gomuk penis sıkıntımiz var. Hatta sunnet olduğunda açıp baktığımız da şok olmustuk ortada hic birsey yoktu . Doktorumuz gomuk penis oldugunu ve ona gore sunnet ettigini soyledi. 2 yasina kadar da ordaki yag tabakasinin eriyip penisin disari cikacagini soyledi.

Oglum su an 1 yasinda ve yurumeye basladi. Ama hala penis içerde ve durum beni cok uzuyor ya hic disari cikmazsa diye. Bu durumu yasayan var mi sonrasinda duzelme oluyor mu lutfen yardim edin.

Merhaba 4 aylıkken sünnet ettirsin oğlumu biraz tombul bi bebekti ve sünnetle ilgili hiç bilgim yoktu,20 gün kadar masaj yapmam söylendi yaptımda sonra bıraktım kendi haline bi baktım pipi hiç çıkmıyor,panikle doktor eş dost vs gösterdim ama boşa panik yapmışım şimdi 2 yaşını geçti kiloyuda atti ve pipi normal durumda

Aklınıza takılıyorsa baska bir doktora götürün. Bi sorun varsa öğrenirsiniz yoksa da içiniz rahat eder.

Benim oğlumda 1 aylıkken sünnet oldu hatta sünnet sonrası biraz içine kaçmış gibi oldu
O sira gittikçe kilo alıyordu sınırların üstünde ilerliyorduk
Şuan 7. Ayı bitirdik 8 ayın içinde emekliyor geziyor iştahı da gitti zayıfladı normale döndü
O bolge biraz tombul olduğu için bebeklerde öyle görünüyor endişe etmeyin bence
Ama yinede bariz bir anormallik varsa doktora goturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…