Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım bekliyorum 36 giyiyor bu aradaCnm bnde degilde yengem saticakti. Sifir gibi sadece fpto cekiminde gitmisti yeğenim. Resim isteyeyimde yarina yukleyeyim. Bu arada ayak numarasi kac oglunun. Yaninda ayakkabilaeida vercekti
Canm resmleri attim.Tamam canım bekliyorum 36 giyiyor bu arada
Tmm canım bakıyorum ama 2.el için fiyat çok geldi bana sonuçta ayakkabılar da olmuyorCanm resmleri attim.
Canım bakmıştım hatırlarsan fiyatta anlaşamamıştık özelden yazmıştım sanahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...zim-en-guzelinden-bir-cift-bu-topikte.847929/
Bu konuya da bir göz atabilirsiniz :)
:) unutmuşum afedersiniz Allah rast getirsinCanım bakmıştım hatırlarsan fiyatta anlaşamamıştık özelden yazmıştım sana
Tamam canm sen bi arastir buda aklinda olsn. Bn cok bilmem fiyatlarini bnm oglan daha kucuk:) ama yengem 350 ye aldm dedi ve cidden cok temiz. Oglunun yasi buyuk ama ufak tefek biraz. Arkadaslarndan utanip takmadi pelerini sadece foto cekimi yapildi. Olurda fikrin degisirse ulasirsin. Yinede istedigini bulursun insallahTmm canım bakıyorum ama 2.el için fiyat çok geldi bana sonuçta ayakkabılar da olmuyor
Teşekkürler canım çok sağolTamam canm sen bi arastir buda aklinda olsn. Bn cok bilmem fiyatlarini bnm oglan daha kucuk:) ama yengem 350 ye aldm dedi ve cidden cok temiz. Oglunun yasi buyuk ama ufak tefek biraz. Arkadaslarndan utanip takmadi pelerini sadece foto cekimi yapildi. Olurda fikrin degisirse ulasirsin. Yinede istedigini bulursun insallah