Maalesef burada devlet hastanesini aradım 7 yaştan önce mı ne yapmıyoruz dedi. Aciliyet yoksa devlet yapmiyormus. Ama başka şehirlerde olabiliyor galiba.Bende onumuzdeki hafta dusunuyorum devlet ucretsiz diye biliyorum ama istanbulla burdaki hastanelerin sartlari farkli sanirim ilgi acisindan
Ilk defa duydm yedi yasi hatta oglumu idrar yolundan suphelendigm icin goturmustum bir kac ay once dr istersen. Yapalim sunneti demisti arastrdim internetten dediginizi bende ucret konusunda onceden devlet sadece mecburi durumlarda karsiliyormus dogru ama artik oyle degil sonucta saglik acisindan sunnet gerekli birsey basma bir devlet hastanesine daha sorun derim hatta telefonla degil randevu alip birebir gorusun gerekirse saglik bakalnligindan fln bilgi alabilirsinizMaalesef burada devlet hastanesini aradım 7 yaştan önce mı ne yapmıyoruz dedi. Aciliyet yoksa devlet yapmiyormus. Ama başka şehirlerde olabiliyor galiba.
Doğumu da orda mı yaptınız acaba çünkü orası doğum orda olunca biraz daha uygun fiyata yapıyor bildiğim kadarıyla yani bu fiyat normal fiyat mı indirimli mi.Merhabalar;
Biz oğlumuzu 26 günlükken yaptırdık sünnet.Türkiye hastanesinde yaptırdım.Fiyatı 750 TL idi.
Dr.Cem KARA (Çocuk cerrahisi)
Bı kaç ay önce sorduğumda öyle demişti bir hastane. Eşim sehirdisinda sürekli gelip gidiyor ama haftasonu ancak o yüzden gidip görüşme imkanım yok maalesef. Ama başka hastaneleride aramakta fayda var tabiki. Teşekkür ederim.Ilk defa duydm yedi yasi hatta oglumu idrar yolundan suphelendigm icin goturmustum bir kac ay once dr istersen. Yapalim sunneti demisti arastrdim internetten dediginizi bende ucret konusunda onceden devlet sadece mecburi durumlarda karsiliyormus dogru ama artik oyle degil sonucta saglik acisindan sunnet gerekli birsey basma bir devlet hastanesine daha sorun derim hatta telefonla degil randevu alip birebir gorusun gerekirse saglik bakalnligindan fln bilgi alabilirsiniz
Evet doğumda orada oldu.Bazen indirimleri oluyor isterseniz tlf.arayıp bilgi alabilirsiniz.Doğumu da orda mı yaptınız acaba çünkü orası doğum orda olunca biraz daha uygun fiyata yapıyor bildiğim kadarıyla yani bu fiyat normal fiyat mı indirimli mi.
Cnm bide bu eski haber YTL diyor :) hala geçerli olsa fiyat sorarken söylerlerdi herhalde. Yinede sorayim tabi
Hangi hastanede yaptırdınız peki.6 aylıkken yaptırdık üniversite hastanesinde. 20 gün sonraya gün verdiler sadece.
Teşekkür ederim.Evet doğumda orada oldu.Bazen indirimleri oluyor isterseniz tlf.arayıp bilgi alabilirsiniz.
Dr un adı neydi acaba?Ben beylikduzunde medilifeta yeni yaptirdim 350 falandi. Bizde baska sorunda vardi doktor ikisinide halletti memnun kaldik. Doktorumuz cocuk cerrahiydi hemde alani cocuk urolojisi olunca rahat gittik. Ben yaptirali 3 ay falan oldu. 1 haftada iyilesti.
Afyon üniversite hastanesi. Çocuk genel cerrahisine gittik.Hangi hastanede yaptırdınız peki.
Başka şehirde yaptıklarını biliyorum ama istanbuldaki hastaneden yapılmadığı cevabını aldım tekrar aricam teşekkür ederim.Afyon üniversite hastanesi. Çocuk genel cerrahisine gittik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?