- 21 Aralık 2014
- 2.005
- 1.767
- 133
- 36
Yarin gun almaya gitcem bilgi veririm sizedeCnm bide bu eski haber YTL diyor :) hala geçerli olsa fiyat sorarken söylerlerdi herhalde. Yinede sorayim tabi
Telefon ettim bı kaç devlet hastanesinede yapiliyormus daha önce aradığım adam yine 5 yaş falan dedi ama ben yapılıyor normalde deyince Dr la görüşün yapılır falan dedi. Bı kaç özel hastaneden de fiyat aldim. Bakalım önce devlet olabilirse ona bakicam galiba. Siz yinede bilgilendirin beni sevinirim:)Yarin gun almaya gitcem bilgi veririm sizede
D deger devecioglu olmali. Soyadinda harf hatalari olabilir. Doktoru sevmemin nedeni biz 6 aylikkrn sunnet icin gitmistik. Bizi sunnet etmedi su sorunlar var beklenmesi gerekir dedi. Normalde ozel hastanede olunca yakalayan doktor para icin sunnet yapmaya kalkarDr un adı neydi acaba?
devlet hast. bir randevu al. ürolog. cocugu bir görsün.Maalesef burada devlet hastanesini aradım 7 yaştan önce mı ne yapmıyoruz dedi. Aciliyet yoksa devlet yapmiyormus. Ama başka şehirlerde olabiliyor galiba.
niye gidemiyorsun ki ? havalarda güzelleşti.Bı kaç ay önce sorduğumda öyle demişti bir hastane. Eşim sehirdisinda sürekli gelip gidiyor ama haftasonu ancak o yüzden gidip görüşme imkanım yok maalesef. Ama başka hastaneleride aramakta fayda var tabiki. Teşekkür ederim.
niye gidemiyorsun ki ? havalarda güzelleşti.
Aradım devlet hastanesini gidip muayene falan olunması gerekiyor bakicaz artık özel de 350 TL Medipol Sefaköy var kurum indirimi falan yapıyor karar veremedim.devlet hast. bir randevu al. ürolog. cocugu bir görsün.
cocugun idrar yapma sıkıntısı yoksa bence cok acele etme.Aradım devlet hastanesini gidip muayene falan olunması gerekiyor bakicaz artık özel de 350 TL Medipol Sefaköy var kurum indirimi falan yapıyor karar veremedim.
Havalar güzelleşti ama bnde de iki çocuk var, evimin ordan her otobüs geçmiyor biraz zor. Bide benim oğlan sağolsun hiçbir yere sığmıyor. Eşimin sehirdisinda olması da ayrı sıkıntı. Bizde tasinicazda 1-2 aya oraya gitmeden buralarda bildik yerde biran önce olsun istiyorum. Ayy kafam karıştı iyice. Uzun yazdım kusura bakma
Sıkıntı yok masallahi var ya konuda da. Ama sanki darlık var gibi biraz sürekli oynamak gerekiyor demişti Dr. Bide 2 yaşına kadar hallolsun istiyorum 2-7 yaş arası psikolojik açıdan uygun degil ya olsun bitsin diyorum.cocugun idrar yapma sıkıntısı yoksa bence cok acele etme.
iyi o zaman devlet hast. yaparlar. madem darlık var. geçmiş olsun.Sıkıntı yok masallahi var ya konuda da. Ama sanki darlık var gibi biraz sürekli oynamak gerekiyor demişti Dr. Bide 2 yaşına kadar hallolsun istiyorum 2-7 yaş arası psikolojik açıdan uygun degil ya olsun bitsin diyorum.
Teşekkür ederim.iyi o zaman devlet hast. yaparlar. madem darlık var. geçmiş olsun.
Medipol sefakoyde iyidir diye biliyorum. Bazi seyler sans isi gercekten. Bi doktordan bircok kisi memnun degilken sen memnun kalabiliyorsun. Fiyatida iyiymis. Bana batibahat hastanesinide onermislerdi orayida arayabilirsin hem sana yakin olutAradım devlet hastanesini gidip muayene falan olunması gerekiyor bakicaz artık özel de 350 TL Medipol Sefaköy var kurum indirimi falan yapıyor karar veremedim.
Havalar güzelleşti ama bnde de iki çocuk var, evimin ordan her otobüs geçmiyor biraz zor. Bide benim oğlan sağolsun hiçbir yere sığmıyor. Eşimin sehirdisinda olması da ayrı sıkıntı. Bizde tasinicazda 1-2 aya oraya gitmeden buralarda bildik yerde biran önce olsun istiyorum. Ayy kafam karıştı iyice. Uzun yazdım kusura bakma
Medipol sefakoyde iyidir diye biliyorum. Bazi seyler sans isi gercekten. Bi doktordan bircok kisi memnun degilken sen memnun kalabiliyorsun. Fiyatida iyiymis. Bana batibahat hastanesinide onermislerdi orayida arayabilirsin hem sana yakin olut[/QUO
Haklısın bu işler birazda şans işi çok pimpirikli biri olmadığım için genelde başkasının begenmedigi Dr benim için cokda kötü değildir sorun etmem. Ama bu iş başka tabi. Dediğiniz gibi batibahati da bı arayayım ama yine en uygun Medipol olur büyük ihtimalle çünkü muayene ücreti de vermicem.
Araştırmaya calisiyorum. Ancak başka arkadasinda dediği gibi şans işi bu bazısı memnun kalmaz bazısı memnundur. O yüzden araştırmaya devam edicem artık. Maddi durumda ortalama ancak bı sünnete 1000 TL verecek durumda da değilim maalesef.Iyi araştırın ben İstanbullu değilim o yüzden sadece oğlan annesi olarak bazen iyi yapamiyorlar az kesiyorlarmis bu yüzden iki defa sünnet olan bile var etrafımda durumunuz kötü değilse iyi bir yere yaptırın herkese allah nasip etmiyor mesela benim iki ablam in oğlu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?