Saç Rengi ve Saç Boyama Sunkiss mi Go Blonder mı?

-ophelia

minion
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
54
49
Merhaba kızlar,
Benim küllü kumral saçlarım var, doğal. Hiç boya kullanmadım şimdiye kadar.

Fakat şimdi 1-2 ton daha açmak istiyorum heveslendim bi şekilde.

Sunkiss adlı şu meşhur jeli mi kullanıyım yoksa Go Blonder adındaki şampuanı mı bilemedimz.Sizce?

Canım ben yıllardır extra blonde kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Saçım koyu kumral ve istediğin kadar açıyor. Çok açık sarı kullandığımda oldu ve kesinlikle turunculaşma olmuyor

İkisinin de işe yarayacağına inanmıyorum açıkçası .. Üzgünüm ama . . .
Açtırmak çare.
Oksijen veya papatya suyu

Bence açtırıp saçlarını heba etme derim. Eğer benim saçımı ne kadar açtığını merak edersen extra blonde'un sana özelden atabilirim fotoğraf canım

Sunkiss aldım kızlar, yarın deneyeceğim. :)
Cilginuzayli, canım çok memnun olurum atabilir misin?

Konu eski ama merak edenler için benim yorumum: sprey de jel de saçı gerçekten açıyor, kumral olan diplerimi açtım, şampuan ve kremle devam ediyorum.Şampuan ve kremden memnun kaldım almaya devam edeceğim, ama açma konusunda çok etkili olduklarını düşünmüyorum, tüm bir yaz boyu kullanır ve güneşlenirseniz ancak etki eder.Sprey veya jelle ise birkaç uygulamada herkesin farkedeceği bir değişiklik meydana geliyor.Koyu kumral saçlarım 4 uygulamada açık kumral oldu, turunculuk yapmadı.uçlarda eski balyajlarım durduğu için uçlara uygulamadım.diplerdeki saç sağlıklı olduğundan belki, kurutmadı saçlarımı.

Yazmayı unuttum, sprey yıkanmış ıslak saça kullanılıyor, yeni yıkanmış saça bişey sürmeyi sevmiyorum, pislendi gibi geliyor.
Jel ise ıslak veya kuru uygulanabiliyor, banyo yapmadan kuru saça sürüp kuruttum, 1-2 saat sonra banyo yaptım.Bu yüzden jeli daha kullanışlı buldum, ama boca mı ettim jel olunca nedir, pek bereketsiz geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…