Daha önce de yazdığım gibi genetik bir sorunsa doktorlar uzmanlar bile çaresiz.hayır muhalefetlik değil benimkisi... benim bildiğim kadarıyla (bunu bir doktor söylemişti) selülit çok büyük oranda genetik faktörlere bağlı. piyasada bulunan ve hatta eczanelerde satılan en pahalı ürünlerin bile en iyi ihtimalle görüntüde bir yumuşatma yapabileceğini ve asla geçiremeyeceğini söyledi. ben 47 kiloyum ve 12 yaşımdan beri selülitlerim var mesela:)
yapabiliyorsan her gün canım, ben birgün arayla yapabildimbi şey sorucam bu karişimi ne kadar aralıklarla uygulayacağız hafta da bir gün mü ya da her gün mü mesala cevabını bekliyorum
Canım desteğin için çok sağol,ben faydasını gördüğüm için paylaştım ve şimdiye kadar yapıpta faydasını görmeyen olmadı bu da beni çok sevindiriyor,her seferinde paylaşmanın mutluuğunu yaşıyorum:dance:, çoooooooooooooook sevindim memnun kalmana:içelim:,ne olur sporu bırakma tekrar eskiye dönmesin canım,papatyalar için sağol:hooray:a.s.herşey gönlünce olsun.Umarım deneyen herkez iyi sonuçlar alır:dance::hooray:bahar kokusu bence sen süpeer bir tarif verdin sonuçta kendini örnek göstererek verdin çooooooooooooook ta iyi yaptın tatlım sağolasınnn çook ta memnun kaldım isteyen dener istemeyen denemezzz ....herkesin bekledii istediii çok ayrı ama sonuçta burası bir paylaşım alanı kk:)teşekürler canım sen bnm ve birçok kişinin beklentisini karşıladın a.s.a.s.a.s.:hooray:
Canım desteğin için çok sağol,ben faydasını gördüğüm için paylaştım ve şimdiye kadar yapıpta faydasını görmeyen olmadı bu da beni çok sevindiriyor,her seferinde paylaşmanın mutluuğunu yaşıyorum:dance:, çoooooooooooooook sevindim memnun kalmana:içelim:,ne olur sporu bırakma tekrar eskiye dönmesin canım,papatyalar için sağol:hooray:a.s.herşey gönlünce olsun.Umarım deneyen herkez iyi sonuçlar alır:dance:
Yine Dumankayanın formüllerinden, ben faydasını gördüm,mutlaka deneyin derim.Formül;10 limonun suyu,20 aspirin,limonun suyu kadar susam yağı.
Bu karışımı iyice karıştırıp sorunlu bölgelere sürün, biraz emdikden sonra yarım saat sorunlu bölgeleri çalıştıracak şekilde spor yapın ya da dansedin.2 hafta içinde farkı göreceksiniz,ilk hafta bile çok farkedecek.:sm_cool:
Siz de kurtulacaksınız,inanın:içelim:
Canım sağol,çok kibarsın.Ben de spora ara verince edinmiştim selülitlerimi,zaten okumuşsundur,şimdi Allah şükür,karışımı kullandıktan sonra da düzenli spor yapmaya devam ettiğim için problem ortadan kalktı süprizzzzz,tekrar edinmemek için arada yapılabilir tabi farklı şeyler de paylaşımın için sağol,cici kızyerimseniben Şeniza.s.a.s.a.s.
CANIM YA BU ŞEYİ HAZIRLADIM BEN AMA BİTMEDİ ERTESİ GÜNE KALABİLİYORMU BU HAZIRLADIĞIMIZ FORMÜLYine Dumankayanın formüllerinden, ben faydasını gördüm,mutlaka deneyin derim.Formül;10 limonun suyu,20 aspirin,limonun suyu kadar susam yağı.
Bu karışımı iyice karıştırıp sorunlu bölgelere sürün, biraz emdikden sonra yarım saat sorunlu bölgeleri çalıştıracak şekilde spor yapın ya da dansedin.2 hafta içinde farkı göreceksiniz,ilk hafta bile çok farkedecek.:sm_cool:
Siz de kurtulacaksınız,inanın:içelim:
Tabiki,bitene kadar kullanıyorsun canım,uzun süre yetiyorCANIM YA BU ŞEYİ HAZIRLADIM BEN AMA BİTMEDİ ERTESİ GÜNE KALABİLİYORMU BU HAZIRLADIĞIMIZ FORMÜL
Fikrim yok, çatlaklara karşı badem yağının iyi geldiğini biliyorum.arkadaşlar bu formül çatlaklarda da etkili olur mu
eveeeettt kremle ilgili bilgi alırsak iyi olur.Şimdiden tşkrlr.