- 15 Temmuz 2007
- 4
- 0
Yine Dumankayanın formüllerinden, ben faydasını gördüm,mutlaka deneyin derim.Formül;10 limonun suyu,20 aspirin,limonun suyu kadar susam yağı.
Bu karışımı iyice karıştırıp sorunlu bölgelere sürün, biraz emdikden sonra yarım saat sorunlu bölgeleri çalıştıracak şekilde spor yapın ya da dansedin.2 hafta içinde farkı göreceksiniz,ilk hafta bile çok farkedecek.:sm_cool:
Siz de kurtulacaksınız,inanın:içelim:
Yine Dumankayanın formüllerinden, ben faydasını gördüm,mutlaka deneyin derim.Formül;10 limonun suyu,20 aspirin,limonun suyu kadar susam yağı.
Bu karışımı iyice karıştırıp sorunlu bölgelere sürün, biraz emdikden sonra yarım saat sorunlu bölgeleri çalıştıracak şekilde spor yapın ya da dansedin.2 hafta içinde farkı göreceksiniz,ilk hafta bile çok farkedecek.:sm_cool:
Siz de kurtulacaksınız,inanın:içelim:
İyi şanslar umarım sende de etkili olur:dance:
Canım,ben spor yapmayı bıraktığım dönemde edinmiştim selülitlerimi çok fazla değildi bu formülle de kurtuldum, umarım sen de faydasını görürsün, tabi selülitin derecesi göreceli bir kavram, deneyip görmen lazım ve bence denemeye değer.merhaba bahar kokusu bende bu formülün bebeyağıyla olanı denedim ama sora bi sonuç alamadım ama sen okdar güzel anlatmışsınki bnde pzt.başlıcam ama bnmkiler biras ileri safada malesef:fisfisfisbu yüsden acaba bendede işe yara mı diye sorcaktım lüüütfeen cvp yas bnm için çook önmlii
Canım tarifte yazdığım gibi,susam yağı limon suyu kadar olacak,spirinleri limon suyuna katıp karıştır eriyor zaten kendisitarifi uygulayan arkadaşlar... susam yağını ne kadar katıyorsunuz? bir de aspirinler kendiliğinden mi eriyor yoksa havanda mı eziyorsunuz? şimdi tarifi hazırlıyorum da... yardımınızı bekliyorumfisfisfis
Ben böyle bir etkisini görmedim,kullanan diğer arkadaşlardan gören varsa yazabilir.canım çok tşk ama bişey sorucam susam yağı tüğlenme yapmıyormu çünkü ben kaşım döküldüğünde kullanmıştım susam yağını cevap yazarsan sevinirim
Tarifte öyle bir bilgi yoktu,benimki banyoda duruyordu,bitene kadar bir şey olmadı,düşününce güneş görmese daha iyi olur sanırım.canım bu formülü nerede bekletecez bide hergünmü uyguluyucaz
Canım,ben spor yapmayı bıraktığım dönemde edinmiştim selülitlerimi çok fazla değildi bu formülle de kurtuldum, umarım sen de faydasını görürsün, tabi selülitin derecesi göreceli bir kavram, deneyip görmen lazım ve bence denemeye değer.