Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aspirinden kasıt nedir yani bilimyorum cahilim yardımcı olun
Sağol canım,fark hissetmene sevindim 1 hafta sonra daha mutlu olacaksın bu konuda.Merhaba Bahar Kokusu,
Selülitle ilgili araştırma yaparken senin yazını okudum ve kadınlar külübüne üye oldum..Karışımıda dün hemen işten çıkar çıkmaz malzemeleri alıp yaptım.
Ben bi sıkılaşma olduğunu banyodan çıkınca farkettim valla.Ama birer gün arayla yapabilicem bende.İşten eve gidince spor yapmak da çok zor oluyor
Teşekkür ederim.Sonuçta hem ucuza geldi hemde bitkisel birşey diğer kremlerde vücudumuza ne sürdüğümüz belli değil.Ve geri dönüyor selülitler.Oriflame ve avon kullanmıştım geçti derken bırakınca dahada fazla oluştu..
Yeşil çay içiyorum günde 2 bardak birde şu yosun sabununu aldım arkadaşlar.
diyorum ki acaba spordan sonra streç sarsam vücuduma ve elektrikli battaniye altında bacaklarımı terletsem faydası olur mu.(karışım vücudumdayken spordan sonra)
Çünkü işten çok yorgun dönüyorum ve halim olmuyor spor yapmaya acaba sarkıtır mı bacakları mı?
Spordan sonra tabiki:bbo: yıkanması gerekiyor canım,spor yaparkan giyeceğiniz şeye dikkat edin derim vazgeçebileceğiniz şeyler olsun,karışımın kokusu pek güzel değil çünkü.Merhaba arkadaslar.
Bende yeni üye sayilirim. Diyet grubundayim.
Su limonlu karisimi bende deneyim diyorum. Fakat spor yaptikdan sonra herhalde yikanmasi gerekiyor dimi?
Bide arkadasimiz yosun sabununu banyodan sonra sürüyorum demis. Onu anlayamadim. Banyo yaparken kullanilmiyormu.
Sorularimi yanitlarsaniz cok sevinirim..kurtulalim su selülitlerden
Görüntüden değil selülitten kurtuyorsan canım, tabi gerektiği gibi uygularsaneeee?? bu karşımı uyguladıktan sonra kaç saat kurtuluyoruz selülit görüntüsünden?
Görüntüden değil selülitten kurtuyorsan canım, tabi gerektiği gibi uygularsan