Selülit Suna Dumankaya'dan Aspirin ile Selülit Giderme Yöntemi

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Merhaba Bahar Kokusu,

Selülitle ilgili araştırma yaparken senin yazını okudum ve kadınlar külübüne üye oldum..Karışımıda dün hemen işten çıkar çıkmaz malzemeleri alıp yaptım.

Ben bi sıkılaşma olduğunu banyodan çıkınca farkettim valla.Ama birer gün arayla yapabilicem bende.İşten eve gidince spor yapmak da çok zor oluyor:KK43:

Teşekkür ederim.Sonuçta hem ucuza geldi hemde bitkisel birşey diğer kremlerde vücudumuza ne sürdüğümüz belli değil.Ve geri dönüyor selülitler.Oriflame ve avon kullanmıştım geçti derken bırakınca dahada fazla oluştu..

Yeşil çay içiyorum günde 2 bardak birde şu yosun sabununu aldım arkadaşlar.

diyorum ki acaba spordan sonra streç sarsam vücuduma ve elektrikli battaniye altında bacaklarımı terletsem faydası olur mu.(karışım vücudumdayken spordan sonra)

Çünkü işten çok yorgun dönüyorum ve halim olmuyor spor yapmaya acaba sarkıtır mı bacakları mı?

Aspirin senelerdir hatta belki de asırlardır insanların ağrı kesici olarak kullandıkları bir hap canım... eczanelerde bulabilirsin...bu arada formülü bende deneyeceğim...teşekkürler...

Merhaba Bahar Kokusu,

Selülitle ilgili araştırma yaparken senin yazını okudum ve kadınlar külübüne üye oldum..Karışımıda dün hemen işten çıkar çıkmaz malzemeleri alıp yaptım.

Ben bi sıkılaşma olduğunu banyodan çıkınca farkettim valla.Ama birer gün arayla yapabilicem bende.İşten eve gidince spor yapmak da çok zor oluyor:KK43:

Teşekkür ederim.Sonuçta hem ucuza geldi hemde bitkisel birşey diğer kremlerde vücudumuza ne sürdüğümüz belli değil.Ve geri dönüyor selülitler.Oriflame ve avon kullanmıştım geçti derken bırakınca dahada fazla oluştu..

Yeşil çay içiyorum günde 2 bardak birde şu yosun sabununu aldım arkadaşlar.

diyorum ki acaba spordan sonra streç sarsam vücuduma ve elektrikli battaniye altında bacaklarımı terletsem faydası olur mu.(karışım vücudumdayken spordan sonra)

Çünkü işten çok yorgun dönüyorum ve halim olmuyor spor yapmaya acaba sarkıtır mı bacakları mı?
Sağol canım,fark hissetmene sevindim 1 hafta sonra daha mutlu olacaksın bu konuda.
Ama elektrikli battaniye fikrin pek aklıma yatmadı,öncelikle sıvı solüsyon bir elektrik kaçağı oluşsa kötü şeyler yaşanabilir bir de sıcaktan ter atarak sadece su kaybedersin amaç vücudumuzu çalıştırıp yağları yakmak değilmi? susam yağı yakımı kolaylaştırıyor mantık bu.

Merhaba arkadaslar.

Bende yeni üye sayilirim. Diyet grubundayim.

Su limonlu karisimi bende deneyim diyorum. Fakat spor yaptikdan sonra herhalde yikanmasi gerekiyor dimi?

Bide arkadasimiz yosun sabununu banyodan sonra sürüyorum demis. Onu anlayamadim. Banyo yaparken kullanilmiyormu.

Sorularimi yanitlarsaniz cok sevinirim..kurtulalim su selülitlerden

amwayin selülit kremini kullanıyorum memnunum da ama bitince bu formülü deneyeyim
selülitim yok gibi ama yine de önlemimizi alalım
teşekkürler

eeee?? bu karşımı uyguladıktan sonra kaç saat kurtuluyoruz selülit görüntüsünden?

Merhaba arkadaslar.

Bende yeni üye sayilirim. Diyet grubundayim.

Su limonlu karisimi bende deneyim diyorum. Fakat spor yaptikdan sonra herhalde yikanmasi gerekiyor dimi?

Bide arkadasimiz yosun sabununu banyodan sonra sürüyorum demis. Onu anlayamadim. Banyo yaparken kullanilmiyormu.

Sorularimi yanitlarsaniz cok sevinirim..kurtulalim su selülitlerden
Spordan sonra tabiki:bbo: yıkanması gerekiyor canım,spor yaparkan giyeceğiniz şeye dikkat edin derim vazgeçebileceğiniz şeyler olsun,karışımın kokusu pek güzel değil çünkü.
Ben yosun sabunu kullanmadım o da herhalde banyonunun sonunda kullanmak anlamında banyodan sonra denilmiştir.

Görüntüden değil selülitten kurtuyorsan canım, tabi gerektiği gibi uygularsan

ama bildiğim kadarıyla selülit öyle hemen kurtulunacak bişey değil ki genetik faktörlerin oldukça etkisi var! bu durumda selüliti önlemez ama görüntüsünü yumuşatır. tabi bunun sürekli olması içi de sürekli uygulamak gerekir...

Eğer bahsettiğin gibi genetik faktörden kaynaklanan selülite sahipsen hiç bir şeyden fayda görmezsin,doktora veya uzmana danışman gerekir.
Yazıları okumamışsın anladığım kadarıyla,bildiklerini paylaşmışsın bilmeyenler için faydalı olabilir belki,bu 1 haftalık bir ilaç değil ki,selülit te nezle grip gibi bir şey değil, ben geçireceğini de iddia etmiyorum,ben görüntüsünden değil kendisinden kurtuldum, selüliti olup aynı faydayı görebilecek ve denemek isteyecekler için paylaştım muhalefet olmayı gerektiren bir durum yok ortada.
Herkezin selülitinin çeşidine,miktarına,ne kadar zamanda oluştuğuna,iyice yerleşmiş olup olmadığına,yaptığı harekete ,fizyolojisine vs etkilere göre alacağı faydanın değişeceğini hepimizin düşünebileceği kanaatindeyim.

hayır muhalefetlik değil benimkisi... benim bildiğim kadarıyla (bunu bir doktor söylemişti) selülit çok büyük oranda genetik faktörlere bağlı. piyasada bulunan ve hatta eczanelerde satılan en pahalı ürünlerin bile en iyi ihtimalle görüntüde bir yumuşatma yapabileceğini ve asla geçiremeyeceğini söyledi. ben 47 kiloyum ve 12 yaşımdan beri selülitlerim var mesela:)

ben bu dediğini yapmayı düşünüyorum umarım işe yarar bende çünki ayna ya her baktığımda daha da çoğalmişlar gibi geliyor paylaşımın için sağol!

X