Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sağol,çok kibarsın.Ben de spora ara verince edinmiştim selülitlerimi,zaten okumuşsundur,şimdi Allah şükür,karışımı kullandıktan sonra da düzenli spor yapmaya devam ettiğim için problem ortadan kalktı süprizzzzz,tekrar edinmemek için arada yapılabilir tabi farklı şeyler de paylaşımın için sağol,cici kızyerimseniben Şeniza.s.a.s.a.s.
ben bu karışım dışında bir şey kullanmadım canım, sporumu aksatmadım,aksatmıyorum da ama yosun sabunun da faydalı olduğunu yazan arkadaşlar var tam net süre veremem ama sıkılaşmayı 2 haftada hissetmeye başladım bir kaç ay içinde eski halime kavuştum tabi bu çok göreceli bir kavram, herkezin selülit biçimi oluşma nedeni süresi vs. farklı olduğu için daha az veya daha fazla zaman alabilir.En kısa zamanda kurtulman dileğiyleya bahar kokusu ne kadar zamanda geçti selülitlerin bi de yosun sabunu kabak lifi kullandın mı sen ? ben de 5 aspirin 3 limon suyu 1 tatlı kaşığı biberiye,portakal ve okaliptik yağını karıştırıp süyüorum faydasını göerdüm biraz ama daha var inş. tamamen geçer kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
aspirin karışıma pütürlük veriyor ama başka ne özelliği var bilmiyorum bu konu beni aşar,Suna dumankaya ya sormak lazım canımaspirin yerine başka bir ilaç olurmu
umarım faydasını görürsün canım.ohbe sonunda bi çare bulundu selülitlere aynalara küsmüştüm artık nefret etmiştim selülitlerden arkadaşım saol böyle bişeyi bizimle paylaştıgın için
inşallah,sevinirim canım.duacın oluruz be yawww işe yararsa:)
Canım, selülit 10-15 günde kurtulabileceğin bir şey değil, bu sürede sıkılaşmayı hissedebilirsin, tabi yaptığın spora da bağlı sorunlu bölgeyi çalıştırman lazım,bu karışım da bu işin katalizörü,yakımı biraz daha hızlandırıyor o kadar,mucizevi bir iksir değil ki 10 günde silip süpürsün selülitlerisüprizzzzz:1rolleyes:kızlar benim lülülütler(yeni isim taktım)hala duruo ya oooffffff
Yine Dumankayanın formüllerinden, ben faydasını gördüm,mutlaka deneyin derim.Formül;10 limonun suyu,20 aspirin,limonun suyu kadar susam yağı.
Bu karışımı iyice karıştırıp sorunlu bölgelere sürün, biraz emdikden sonra yarım saat sorunlu bölgeleri çalıştıracak şekilde spor yapın ya da dansedin.2 hafta içinde farkı göreceksiniz,ilk hafta bile çok farkedecek.:sm_cool: sSiz de kurtulacaksınız,inanın:içelim:[/QUOTE
arkadasim birde kilo icin bir formul versen kilolarimla basim belada artik zayiflamak istiyorum ama sabirsizim hemn vermek istiyorum bana yardim edin senağlama
Canım, ben bu formülü kullandığım için paylaştım sizlerle, kilo konusunda denenmiş bir formül bilmiyorum,araştırmadımda.Suna Dumankaya yazıp arattır belki onun bu konu da mutlaka tavsiyeleri vardır ya da kilo konusunda belki başka konu başlıklarında paylaşan arkadaşlar vardır.Aramalısın.Yine Dumankayanın formüllerinden, ben faydasını gördüm,mutlaka deneyin derim.Formül;10 limonun suyu,20 aspirin,limonun suyu kadar susam yağı.
Bu karışımı iyice karıştırıp sorunlu bölgelere sürün, biraz emdikden sonra yarım saat sorunlu bölgeleri çalıştıracak şekilde spor yapın ya da dansedin.2 hafta içinde farkı göreceksiniz,ilk hafta bile çok farkedecek.:sm_cool: sSiz de kurtulacaksınız,inanın:içelim:[/QUOTE
arkadasim birde kilo icin bir formul versen kilolarimla basim belada artik zayiflamak istiyorum ama sabirsizim hemn vermek istiyorum bana yardim edin senağlama
Canım, aspirini içmiyorsun ki.selam arkadaşlar;
o kadar aspirin bir zarar vermiyor mu aklıma o takıldı arkadaşlar?
inşallah sen de faydasını görürsün canımbende bu karisimi okumustum suna hanimdan,
hep aklimda yapim diyorum ama hic yapmadim,
ama gercekden ise yaradigini okuyunca hemen denemem gerek, zaaten haftada 3-4 gün spor yapiyorum siklasma olsada selulitler gitmiyor, belki bu karisimla gider ne güzel olur.a.s
inşallah sen de faydasını görürsün canımbende bu karisimi okumustum suna hanimdan,
hep aklimda yapim diyorum ama hic yapmadim,
ama gercekden ise yaradigini okuyunca hemen denemem gerek, zaaten haftada 3-4 gün spor yapiyorum siklasma olsada selulitler gitmiyor, belki bu karisimla gider ne güzel olur.a.s