Selülit Suna Dumankaya'dan Aspirin ile Selülit Giderme Yöntemi

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
ya kızlar bu selülit denen illet ancak yüzerek geçiyo yani yazı bekliycez ha bide bazı antibyotikler selülit tedavi ediyor mesela grip oldugunuzda ağır geçiyosa largoben kullanın bi taşla iki kuş

yha kızlar bn bu formülü çk önceden uyguladım ilk zmanlarnda. ve gerçkten cok buyuk etkı gösterıo inceck backlarım olmştu ama smdı tkrar yapıcam
yha çok etkılı bısı tavsıye edıorm kesın sonuç alıcaksınız .:dance:lülülülülülüsırnaşık şey.

yha kızlar bn bu formülü çk önceden uyguladım ilk zmanlarnda. ve gerçkten cok buyuk etkı gösterıo inceck backlarım olmştu ama smdı tkrar yapıcam
yha çok etkılı bısı tavsıye edıorm kesın sonuç alıcaksınız .:dance:lülülülülülüsırnaşık şey.

nasıl uyguladın peki konuyu biraz açabilirmisin selülitlerede iyi geliyormuCADIARZUya ben sonuçları çok merak ediyorum hemen hemen tüm arkadaşlar sonuçları bildiririm demişler ama kimse sonucunu yazmıyoooobenneyaptımki

slmm arkadaslarr bende sitenin yeni uyelerindenimm
zayiflama ve kilo verme azmime ocak 7de basladimm.bariz bi incelme sagladim ve 5 kilo verdimm
haftanin 5 gunu 45 dakika bu sitede bulunan kalca ve gobek egzersiz videolarindan egzersizler yaptim yememden kismadim sadece abur cuburu kestim birde bitci caylarini ve su icmeyi cogalttim
ben garnierin selulit kremini surup spor yapiyodum arkasindan sorunlu bolgelerimi peeling kremiyle ovaliyordum
simdi selulit kremim bitti 1 haftada ara vermistim egzersizlere yeniden basliyorumm ve bu kremi deniycem isalah ayni tempoda devam ederimm herkese kolay gelsinn=)))

zayiflama ve kilo verme azmime ocak 7de basladimm.bariz bi incelme sagladim ve 5 kilo verdimm
haftanin 5 gunu 45 dakika bu sitede bulunan kalca ve gobek egzersiz videolarindan egzersizler yaptim yememden kismadim sadece abur cuburu kestim birde bitci caylarini ve su icmeyi cogalttim
ben garnierin selulit kremini surup spor yapiyodum arkasindan sorunlu bolgelerimi peeling kremiyle ovaliyordum
simdi selulit kremim bitti 1 haftada ara vermistim egzersizlere yeniden basliyorumm ve bu kremi deniycem isalah ayni tempoda devam ederimm herkese kolay gelsinn=)))

mls'cim eger zayiflaamak icin grup performansina ihtiyah duyuyorsan grubumuza gel ama sartlarimiz var tabiyerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/gobeginizi-eritmek-icin-bugun-ne-yaptiniz-t123189/index.html?p=2175383#post2175383

valla olabilir cnm ben sitede bikac cantim incelsem yeter diyenler konulu basliktaki egzersizleri uyguluyorum ilk iki video isinmama sonrakiler kalca ve gobek icin ideal hareketlersüprizzzzz
bunun disinda bu karisimi uygulamaya basladim 3 gun oldu surdukten sonra inanilmaz yumusak yapiyo ama bakalim selulitler icin faydasi nasil olucak:eek:

arkadaşlar üşengeç biri olaraktan ben de uygulamaya başlıcam ancak kesin sonuç veriyorsa başliim CADIARZU çok fazla yok bende ama olsun pürüssüz olmasını istiyorum :KK70:
sonuçları yazarsanız sevinicem a.s.

Teşekkür ederiz bahar kokusu mutlaka deneyeceğim ve bide ne kadar süre uygulayacagız 1 hafta 1 ay ??

merhaba arkadaslar,bende son 3 gündür aksatmadan (daha cok olmadı gerci ama biraz zahmetli oldugu için üseniyordum hep) uyguluyorum bu tarifi,birazdan yine karışımı sürüp streçle sarınıp:) 50 dakika yürümeyi planlıyorum bakalım üşenmem umarım:) ben hiç masaj yapmadan sürüyorum ama hemen yürümeye başlıyorum,daha çok erken belki yorum yapmak için ama memnunum,en azından nemlendiriyor ki nemsiz bacaklar da selülitleri daha fazla belirginlestiriyor,azimliyim devamını da getiricem:) yediklerime de dikkat ediyorum ve geçen haftadan bu yana 3 kilo vermiş bulunmaktayım:) selülitlerimiz de bizim bu ugrasmalrımızdan bıkar ve yok olurlar umarım!!! hepinize kolay gelsinnnn:)

canım tebrik ederim!! umarım istediğin sonuçlara bi an önce ulaşırsın.gernierin kremini kullandığını söylemişsin, ben de bakmıştım netten okuduum yorumlar hep olumluydu ama satan yer bulamadım,sen nereden aldın? bide hangisini kullanıyosun body tonic adı altında baya bi ürün var onlardan birimi?

bi'şey sorucam bu uygulamayı sabahları aç karnına falan mı yapmak gerekio yoksa zamanı farketmez mi?

canım tebrik ederim!! umarım istediğin sonuçlara bi an önce ulaşırsın.gernierin kremini kullandığını söylemişsin, ben de bakmıştım netten okuduum yorumlar hep olumluydu ama satan yer bulamadım,sen nereden aldın? bide hangisini kullanıyosun body tonic adı altında baya bi ürün var onlardan birimi?

valla cnm ben onu aldigimda polonyadaydim ordan almistim burda pek denk gelmedim.evet ben body tonic serisinden kullandim ama tam olarak turunu bilemiyorum cunku ustunde lehce yaziyordu:çok üzgünüm:
su an urun bitti ztn o yuzden bu karisimla basladim bakalim duzenli kullanmaya calisiyorum ama dun gene suremedim ya uff bnm kalcamda var ozellikle umarim etkili olur:sm_confused:

Teşekkür ederiz bahar kokusu mutlaka deneyeceğim ve bide ne kadar süre uygulayacagız 1 hafta 1 ay ??

Canım ben sanırım 2,5 ay kullandım karışımı bitirene kadar,bana fazlasıyla yetti ama selülitin şekline ve miktarına göre değişecektir bu süre,benim fazla değildi,umarım sende fayda görürsün.a.s.

valla cnm ben onu aldigimda polonyadaydim ordan almistim burda pek denk gelmedim.evet ben body tonic serisinden kullandim ama tam olarak turunu bilemiyorum cunku ustunde lehce yaziyordu:çok üzgünüm:
su an urun bitti ztn o yuzden bu karisimla basladim bakalim duzenli kullanmaya calisiyorum ama dun gene suremedim ya uff bnm kalcamda var ozellikle umarim etkili olur:sm_confused:

aynen canım ben de düne kadar 5 gün düzenli olarak uyguladım bu karışımı dün zamanım olmadı..bugün de daha yapamadım ama birazdan uygulayıp yürümeyi düşünüyorum üşenmem umarım.. bi an önce gitsinler yaakafamçokkarıştı

bugun 10. gunum veeee farkii cok nettt herkese tavsiye ediyorum ama kimse egzersiz yapmadan ve yemeden kesmeden mucize beklemesin takviye olarakta hergun bi bardak suna dumankayanin selulit cayina basladima.s
yani karisimi egzersizle birlikte uygulayinca sonuc gercekten harikaaa:teytey:

Bende Bu Formülü Daha önce Duymuştum Ama Tam Tarifi Bilmiyordum. çok Faydali Olduğunu Duymuştum. şimdi Sayenizde Tarifi öğrendim. Bende Uygulamaya çalişacağim. Sonuçlari Yazarim.

X