Selülit Suna Dumankaya'dan Aspirin ile Selülit Giderme Yöntemi

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
hayır muhalefetlik değil benimkisi... benim bildiğim kadarıyla (bunu bir doktor söylemişti) selülit çok büyük oranda genetik faktörlere bağlı. piyasada bulunan ve hatta eczanelerde satılan en pahalı ürünlerin bile en iyi ihtimalle görüntüde bir yumuşatma yapabileceğini ve asla geçiremeyeceğini söyledi. ben 47 kiloyum ve 12 yaşımdan beri selülitlerim var mesela:)
Daha önce de yazdığım gibi genetik bir sorunsa doktorlar uzmanlar bile çaresiz.
Herkezin durumu farklı,ben 28 yaşımda tanıştım selülitle sağlığım nedeniyle spora ara verdiğim için,şimdi de kurtuldum,eski halime döndüm, herkez için bir umut vardır,direk olmaz dememek lazımyasakkelime

:hooray:bahar kokusu bence sen süpeer bir tarif verdin sonuçta kendini örnek göstererek verdin çooooooooooooook ta iyi yaptın tatlım sağolasınnn çook ta memnun kaldım isteyen dener istemeyen denemezzz ....herkesin bekledii istediii çok ayrı ama sonuçta burası bir paylaşım alanı kk:)teşekürler canım sen bnm ve birçok kişinin beklentisini karşıladın a.s.a.s.a.s.:hooray:

:hooray:bahar kokusu bence sen süpeer bir tarif verdin sonuçta kendini örnek göstererek verdin çooooooooooooook ta iyi yaptın tatlım sağolasınnn çook ta memnun kaldım isteyen dener istemeyen denemezzz ....herkesin bekledii istediii çok ayrı ama sonuçta burası bir paylaşım alanı kk:)teşekürler canım sen bnm ve birçok kişinin beklentisini karşıladın a.s.a.s.a.s.:hooray:
Canım desteğin için çok sağol,ben faydasını gördüğüm için paylaştım ve şimdiye kadar yapıpta faydasını görmeyen olmadı bu da beni çok sevindiriyor,her seferinde paylaşmanın mutluuğunu yaşıyorum:dance:, çoooooooooooooook sevindim memnun kalmana:içelim:,ne olur sporu bırakma tekrar eskiye dönmesin canım,papatyalar için sağol:hooray:a.s.herşey gönlünce olsun.Umarım deneyen herkez iyi sonuçlar alır:dance:

Ya Kardeş Gerçekten Işe Yariyorsa Müthiş Bişii Bu Bende Hemen Denicemmm.bende Accayip Var Selülit Belasindan Kurtulamiyorum 6 Senedir.

ya mutlaka deneyecegim hiç yoktu ama doğumdan sonra bana yerleştiler bir türlüde gitmedi..çok kremler kullandım bir sürü paralar harcadım..inşallah bu son olur...

Canım desteğin için çok sağol,ben faydasını gördüğüm için paylaştım ve şimdiye kadar yapıpta faydasını görmeyen olmadı bu da beni çok sevindiriyor,her seferinde paylaşmanın mutluuğunu yaşıyorum:dance:, çoooooooooooooook sevindim memnun kalmana:içelim:,ne olur sporu bırakma tekrar eskiye dönmesin canım,papatyalar için sağol:hooray:a.s.herşey gönlünce olsun.Umarım deneyen herkez iyi sonuçlar alır:dance:

ayy canım asıl sen saolyerimsenibenbnde uzuun yıllar profosyenel voleybolcuydum iyi kulüplerde çalştım ama brkmak zrnda kaldım sakatlandım tabi ani kilo artışı sporsuzluk bni mahvettisenağlama ama şimdi aynen devam asla burakmam sporu pilates yapıorum kardiyo çalışıyorum birdeee senin şu mucizeyi kullanıyorum valla allah razı olsun çook öpüyorum bak bide bnm açtım konuya bak selülit maskesi 15 te bir yaparsan faydasını görüceksinn
a.s.a.s.a.s.(hepsi sana)

Yine Dumankayanın formüllerinden, ben faydasını gördüm,mutlaka deneyin derim.Formül;10 limonun suyu,20 aspirin,limonun suyu kadar susam yağı.
Bu karışımı iyice karıştırıp sorunlu bölgelere sürün, biraz emdikden sonra yarım saat sorunlu bölgeleri çalıştıracak şekilde spor yapın ya da dansedin.2 hafta içinde farkı göreceksiniz,ilk hafta bile çok farkedecek.:sm_cool:
Siz de kurtulacaksınız,inanın:içelim:

canım bende aynısını yaptım yalnız ben bebek yağına limon ve aspirin koydum gerçekten faydası oldu. :sm_cool:

Canım sağol,çok kibarsın:nazar:.Ben de spora ara verince edinmiştim selülitlerimi,zaten okumuşsundur,şimdi Allah şükür,karışımı kullandıktan sonra da düzenli spor yapmaya devam ettiğim için problem ortadan kalktı süprizzzzz,tekrar edinmemek için arada yapılabilir tabi farklı şeyler de paylaşımın için sağol,cici kızyerimseniben Şeniza.s.a.s.a.s.

Canım sağol,çok kibarsın:nazar:.Ben de spora ara verince edinmiştim selülitlerimi,zaten okumuşsundur,şimdi Allah şükür,karışımı kullandıktan sonra da düzenli spor yapmaya devam ettiğim için problem ortadan kalktı süprizzzzz,tekrar edinmemek için arada yapılabilir tabi farklı şeyler de paylaşımın için sağol,cici kızyerimseniben Şeniza.s.a.s.a.s.

Cevabım sana thuche k ciğim:içelim:Allah herkeze tattırsın selülitten kurtulma mutluluğunu:1hug:

Yine Dumankayanın formüllerinden, ben faydasını gördüm,mutlaka deneyin derim.Formül;10 limonun suyu,20 aspirin,limonun suyu kadar susam yağı.
Bu karışımı iyice karıştırıp sorunlu bölgelere sürün, biraz emdikden sonra yarım saat sorunlu bölgeleri çalıştıracak şekilde spor yapın ya da dansedin.2 hafta içinde farkı göreceksiniz,ilk hafta bile çok farkedecek.:sm_cool:
Siz de kurtulacaksınız,inanın:içelim:
CANIM YA BU ŞEYİ HAZIRLADIM BEN AMA BİTMEDİ ERTESİ GÜNE KALABİLİYORMU BU HAZIRLADIĞIMIZ FORMÜL

arkadaşlar aynı formülü bebek yagıyla denedim gerçekten faydası var

kremler çaylar formüller bitkiler hepsi koca bir YALAN.! selülit için günah keçisi aramayın. ben 1.5 aydır spor yapıyorum, her gün 45 dk cardio çalışıyorum. selülitlerim son derece azaldı. eğer zayıfsanız gene spor yapın. spordan başka çare yok!!

bende dün denedim bu karışımı sanki azaldı gibi geldi:uhm:ama psikolojik sanırım bugün ikinci gün ayrıntıları yazarı bakalım herkese aynı etkiyi veriyor mo:1shok:

X