• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şuna bakar mısınız lütfen gozlerim bozldu

Kızlar sat 20 nisan 30-35 günde oluyorum. 26nci günümde sabah ilk idrarla yaptığım test akşam üstü silik çizgi çıktı. Ne diyorsunuz? Üstteki orginal foto, alttaki rengiyle oynanmış hali
Aynı benmki gbi bilemedm vala

Bunuda smdi yaotm bsey yok sanrm bna ole gelmş :(

Eklentiler

• 2016-05-17 08.06.53.jpg
    2016-05-17 08.06.53.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 87
Farklı bi markayla yaptm b
Adetiniz kaç gün gecikti? Hamile değilsiniz sanırım:KK43: genede kan testi verebilirsiniz.
Değilm sanrm bunu baska markayla yaptm 2.5 liralık :) 19nisanda adet oldum 9 mayısta 2 gunluk bi kanamam oldu gorumcem soyledi bana da ben hanileyken adet oldum sonra dusuk yaptm dye bende süphelenip test yaptm ama sonuc bu beklicem kan testi için artk

Farklı bi markayla yaptm b

Değilm sanrm bunu baska markayla yaptm 2.5 liralık :) 19nisanda adet oldum 9 mayısta 2 gunluk bi kanamam oldu gorumcem soyledi bana da ben hanileyken adet oldum sonra dusuk yaptm dye bende süphelenip test yaptm ama sonuc bu beklicem kan testi için artk

Bunu söylemeyi sevmiyorum ama geçen ay erken gebelik testinde çizgi hayaletti ama gebe değildim. Bu ay kısmet inşallah bilemiyorum. O yüzden sizin hamilelik testi de sanırım negatif ama yine de için rahat etmesini istiyorsan kan testi yaptır.

Bunu söylemeyi sevmiyorum ama geçen ay erken gebelik testinde çizgi hayaletti ama gebe değildim. Bu ay kısmet inşallah bilemiyorum. O yüzden sizin hamilelik testi de sanırım negatif ama yine de için rahat etmesini istiyorsan kan testi yaptır.
Bncede negatf o yuzden kan testi yaptrıp moralimi bozmak istemedm

Miratecch marka yaptm o da silik cktı yarın kan testne karr verdm kafayı yicrm valla. Adet olcaakmşm gbi karnm agryo belim agryo goguslerm hassas vala anlamadm ya

bende gordum var canım hayırlısı olsun insallah melegin seninledir :dua:
benimde dun adet gunumdu aksam test yaptım ama hayalet cizgi bile cıkmadı negatlf yani hala adette olmadım gozlerim bozulacak cizgi ararken :))
Sen nabtn yaptn mı bda test

Negatf muhtemelen gdp moral bozmya getek yok dedm kendme

Bnde gene test yaptm kan testne korkıyorm artk bu son yaptgm :KK70:
sende bekle benim gibi adetin gelmesse yaptırırsın kan testini canım geç döllenmede olabilir idrar testinde geç çıkıyomuş o zamanda hayırlısı olsun hakkında ;)

sende bekle benim gibi adetin gelmesse yaptırırsın kan testini canım geç döllenmede olabilir idrar testinde geç çıkıyomuş o zamanda hayırlısı olsun hakkında :KK66:
O durum karısık oldu cnm benm 19 nisanda adet oldm 9 mayısta 2 gunluk hafif kanamalarım oldu smdide adet olcam gbi karnm agryo belim kasıklarım ve gogsum aagryo bende anlam veremedm

sen daha birkaç günlük hamilesin cnm

Back