• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teste bakar mısınız

Ben cizgi goruyorum canim ama yaniliyor da olabilirim asla umitlendirmek istemem. İnsallah vardir.🤲🏻 sadece 2 gunde 1 test yapip koyulasma var mi gozlemle ilk idrarla yaparsan daha etkili olur. Markayi bende duymadim o yuzden. Rabbim gonlunden geceni versin insallah🤲🏻💕
İnşallah hamileyimdir çok acele ediyorum çok heyecan yapıyorum sabırsızlanıyorum ufacık bi mucize bekliyorum aşılama üzerine Rabbim kulun eline bırakmadan ol desin de gelsin artık 🥹 dayanabilirsem perşembe yaparım test ama büyük ihtimal dayanamam sabah ilk idrarla yine yaparım ben 🥲🥲

İnşallah hamileyimdir çok acele ediyorum çok heyecan yapıyorum sabırsızlanıyorum ufacık bi mucize bekliyorum aşılama üzerine Rabbim kulun eline bırakmadan ol desin de gelsin artık 🥹 dayanabilirsem perşembe yaparım test ama büyük ihtimal dayanamam sabah ilk idrarla yine yaparım ben 🥲🥲
Sabir çok büyük imtihan canim Allah yardimcimiz olsun cirpinisimizi dualarimizi duysun insallah kucagimizi bos birakmasin🤲🏻💕 insallah hamilesindir insallah🤲🏻

Sabir çok büyük imtihan canim Allah yardimcimiz olsun cirpinisimizi dualarimizi duysun insallah kucagimizi bos birakmasin🤲🏻💕 insallah hamilesindir insallah🤲🏻
Evet çok zor ama sonu güzel olacak Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun kimseyi evladıyla sınamasın inşallah 🥹

Sen birazda sitres yapiyorsun bana kalırsa relax ol ben ikitane doğurdum okadarda rahattım yine düşünüyorum bakalim

Çok yapıyorum Hemde olmadığı için bu ay adet olursam aşılamaya başlayacağız birazda bu yüzden stresim ikiye katlandı 🥹
Bende yapmiyacam diyorum elimizde olmadan yapıyoruz Türkiye'de olsam doktora gidecem de burda istediğimiz gibi gidemiyoruz 🥺

Back