- 1 Mart 2024
- 79
- 10
- 3
- 19
- Konu Sahibi Yldzyldz11
Benimde öyle delirecek gibi oluyorum.Başıma bela oldu gitmiyorBu pcos hepimizin başına bela sanırım bende pcos var hamilelik istiyorum ama olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde öyle delirecek gibi oluyorum.Başıma bela oldu gitmiyorBu pcos hepimizin başına bela sanırım bende pcos var hamilelik istiyorum ama olmuyor
İnşallah diyete başladım ve bugün 1 saat yürüyüş yaptım inşallah faydası olurEkkiz sanada nasip olsun inşallah rahat ol gevse
Umitlendirmek istemem ama sanki çizgi var gibiBu sabahki sonucum
Bende ya diyete başladım pcosu ogrenmezden önceki kiloma dönmek için 1 saat yürüyüş yaptım soğan kürünü deneyecem bir çok kişi pcoslular daha doğrusu bu kurle hamile kalmisBenimde öyle delirecek gibi oluyorum.Başıma bela oldu gitmiyor
Yaa bu pcos bizi niye bu kadar etkiliyor çözemedim kilonuz varsa diyete başlayın yürüyüş spor iyi geliyor diyolar bı de soğan kürünü deneyen bir çok kişi hamile kalmis bende deneyecem İnşallah bı an önce güzel haberler alırızEvet zaten pkos var
Canım 46 kiloyum bende kiloyla alakalı bi sorun değil bu soğan kürünü de denedim bende kist yaptı benim yumurtam oluşuyor ama kendisi çatlamıyorYaa bu pcos bizi niye bu kadar etkiliyor çözemedim kilonuz varsa diyete başlayın yürüyüş spor iyi geliyor diyolar bı de soğan kürünü deneyen bir çok kişi hamile kalmis bende deneyecem İnşallah bı an önce güzel haberler alırız
Soğan kürünü yapmasammi oyyy yurt dışında olduğum için düzgün doktorda bulamıyorumCanım 46 kiloyum bende kiloyla alakalı bi sorun değil bu soğan kürünü de denedim bende kist yaptı benim yumurtam oluşuyor ama kendisi çatlamıyor
53 kiloyum Türkiyedeki doktor pcos ogrenmezden önceki kilona dön dedi 45 kiloydumCanım 46 kiloyum bende kiloyla alakalı bi sorun değil bu soğan kürünü de denedim bende kist yaptı benim yumurtam oluşuyor ama kendisi çatlamıyor
Bende 43 falandım ama o zaman da bi deri bi kemik oluyor insan ki sizin de kilonuz iyi aslında53 kiloyum Türkiyedeki doktor pcos ogrenmezden önceki kilona dön dedi 45 kiloydum
Doktor vermemi söyledi pcos piskolojikmen çökertti biziBende 43 falandım ama o zaman da bi deri bi kemik oluyor insan ki sizin de kilonuz iyi aslında
Yürüyüş yapman güzel yer hareketleri kalça hareketleri onlardan da yap gevseki rahatlayasinİnşallah diyete başladım ve bugün 1 saat yürüyüş yaptım inşallah faydası olur
Killan ma durumun nedir bende çok kıllanma olmuştu o dönemde vajina bölgemdeİnşallah diyete başladım ve bugün 1 saat yürüyüş yaptım inşallah faydası olur
Bende hiç kıllanma yoktu ama bı anda o kadar oldu ki cenemde sarisin biriyim kollarımda bacaklarımda buz lazere gittim o da etkisini gösterdi jelsiz yaptırdım ama hala cenem varKillan ma durumun nedir bende çok kıllanma olmuştu o dönemde vajina bölgemde
Evet ya baya iyi geldi bugün göbek sadece var o da çok hafif ama kafaya taktım eski kiloma donecemYürüyüş yapman güzel yer hareketleri kalça hareketleri onlardan da yap gevseki rahatlayasin
Benim yüz bölgemde değilde daha çok bikini bolgelerimde oldu ve oldu da inan eşim bayiliyordu ben nefret ederken onun keyfi yerindeydiEvet ya baya iyi geldi bugün göbek sadece var o da çok hafif ama kafaya taktım eski kiloma donecem
Maşallah pembiş bi gölge görünüyorSabahki sonucum böyle