• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teste bakar mısınız

Benimde öyle delirecek gibi oluyorum.Başıma bela oldu gitmiyor
Bende ya diyete başladım pcosu ogrenmezden önceki kiloma dönmek için 1 saat yürüyüş yaptım soğan kürünü deneyecem bir çok kişi pcoslular daha doğrusu bu kurle hamile kalmis

Evet zaten pkos var
Yaa bu pcos bizi niye bu kadar etkiliyor çözemedim kilonuz varsa diyete başlayın yürüyüş spor iyi geliyor diyolar bı de soğan kürünü deneyen bir çok kişi hamile kalmis bende deneyecem İnşallah bı an önce güzel haberler alırız 🥺

Yaa bu pcos bizi niye bu kadar etkiliyor çözemedim kilonuz varsa diyete başlayın yürüyüş spor iyi geliyor diyolar bı de soğan kürünü deneyen bir çok kişi hamile kalmis bende deneyecem İnşallah bı an önce güzel haberler alırız 🥺
Canım 46 kiloyum bende kiloyla alakalı bi sorun değil bu 🙁soğan kürünü de denedim bende kist yaptı benim yumurtam oluşuyor ama kendisi çatlamıyor

Killan ma durumun nedir bende çok kıllanma olmuştu o dönemde vajina bölgemde
Bende hiç kıllanma yoktu ama bı anda o kadar oldu ki cenemde sarisin biriyim kollarımda bacaklarımda buz lazere gittim o da etkisini gösterdi jelsiz yaptırdım ama hala cenem var

Evet ya baya iyi geldi bugün göbek sadece var o da çok hafif ama kafaya taktım eski kiloma donecem
Benim yüz bölgemde değilde daha çok bikini bolgelerimde oldu ve oldu da inan eşim bayiliyordu ben nefret ederken onun keyfi yerindeydi

Back