Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu da var
İnş ole olur umut oldu bna ackcasıBen de cok belirsiz gordum.biraz daha bekleyin belki gittikce koyulasir benim oyle olmustu.basta hic yoktu hatta benim 2.cizgi
bende gordum var canım hayırlısı olsun insallah melegin seninledirKızlar cok istrdgm için hayal gormeye basladım sanrm fotoda pek belli değil ama testte golge gbi cizgi var bde siz bakın lütfen şaşı oldum
Kuzenmde sen gormek istedgn için gorıyosun dedi şaşrdm valla bnde bilemedm hayrlısı artkbende gordum var canım hayırlısı olsun insallah melegin seninledir
benimde dun adet gunumdu aksam test yaptım ama hayalet cizgi bile cıkmadı negatlf yani hala adette olmadım gozlerim bozulacak cizgi ararken :))
Ayy inş vardr:)Ben de gordum canim...
Rabb'im tamamina erdirsin ins.
Acaba dedn cok istedgm için hayal mi goruyorum inş vardr yarın sabah bda yapim:)
Ayy inş baska bi marka yaptm o da silik cktı yarın sabah yapcam bde hayrlısı olur inşVar cnm hayırlı olsun
İnşallah cnm haber verirsinAyy inş baska bi marka yaptm o da silik cktı yarın sabah yapcam bde hayrlısı olur inş
Canım testinde çizgi hemen mi çıktı? Benim sabah yaptığım testte akşam üstü çıkıyor çizgi şu anKızlar cok istrdgm için hayal gormeye basladım sanrm fotoda pek belli değil ama testte golge gbi cizgi var bde siz bakın lütfen şaşı oldum
Hemen cktı cnm bida yapıcam artkCanım testinde çizgi hemen mi çıktı? Benim sabah yaptığım testte akşam üstü çıkıyor çizgi şu an