Sümeyye Erdoğan’a suikast konuşmaları sahte çıktı

Izmirde nereye gittiginize bagli.Beni de Roma'nin arka mahallelerine goturduler Roma bu'mu demistim.Daha gecen gun baska bir basliga yazdim.Suriyeliler yuzunden sehir copluge dondu.Bir de en basta dedigim gibi nereye gittiginiz onemli.Benim dogdugum yer su anda kurtarilmis bolge.Tek basima degil kimseyle gitmem oralara.

Bu şu Cumhurbaşkanlığında verilen iftar sofrasının 6,5 trilyon olduğunu iddia edip sonra sunulan delillerle bu iddianın çökertildiği gazete değil mi?
Bir habere bakarım haber mi diye,Birde bu haberi yayınlayan gazeteye bakarım gazete mi diye ama ortada ne bir haber nede bir gazete yok
Konuyla ilgili fikrimi merak edenler için

Sen İsviçre'ye kısaca İsveç dediğimiz topiği iyi ki kaçırmışsın arkadaşım. Şu anda yan sinemada oynuyor.

Gazete değil cumhuriyet başsavcılığı yalan olduğuna kanaat getirmiş. Azıcık okuyun, okuduğunuzu anlayın yahu.
Düşünce yok, fikir yok ezberlenmiş zikir çoook...

ah be güzel kadın,ak partının suçu,Cumhurumuz suçu tabikide,arpa fazla geldi,Cumhuruma çok kızıyorum,ah be Uzun Adam sana mı kaldı bu ülkeye hızmet etmek,bu nankörlere,Yaradan yarattığına yaranamıyor,Senmı yaranacan???evdeki çocuğa az fazla ver parayı bak nasıl arpa fazla gelip azıyor,

valla sizi bilmem ama biz arpayla beslenmiyoruz, tadını sevmiyoruz pek, besleyici de değil üstelik vitamini az, meyve yiyin, et yiyin dicem ama o da ateş pahası, neyse kısaca arpa sevmiyoz, atlara veriyoz biz onu.
karpuz kabuğunu da eskiden ineklere verirlerdi, hala öyle mi?

Yok ayol arpa suyuyla besleniyoruz ya biz burda. Ona kinaye yapmış olabilir arkadaş. Arpayı sevmeyiz ama suyunu severiz

sen gıtme.. dua edıcem gercekten. Allah yoklugunu gostermesın. sen olmazsan kım acı gerceklerı gosterıp , şükretmemızı sağlayacak ? allahım ne ınsanlar var nasıl arpa tüketimi böyle...

he kız o gaste! sızın gaste kac lıra deger bıctı o sofraya ?

bu arada sız adaletı , büfeden alırken , basıldıgı matbaasına goremı işlediğini sanıyorusnuz ?
yok hemşirem yok.. nerden okuyorsun , nerden duyuyorsun bıllmıyorum ama cok yanlıs seyler bunlar.. ha bırde bıyerde egıtımde devrım , kıtap vs demıstın.. o kıtaplar varya beleş olanlar ; okulda dolapta duruyor , her yıl ek kıtap alıyoruz , cocuklar egıtım alsın dıye.. ılkgunku gbı tertemız yanı.
bu arada hala bıze 10 inç taplet gelmedı belkı seneye gelır kız..

Çok Haklısın Kardelen.
Şimdi bir daha düşündüm de bu ülkeye rahat Battı.
Yoksa insanın bu kadar hizmeti görmemesi mümkün değil.
Nasıl bir nankörlük!
Yarabbim Sen Aklımı Koru

Yediğiniz şeyleri burada zikretmenize gerek yok.Ben gündemi sadece gazeteden değil yazılı ve görsel medya olmak üzere netten birde çevremden edindiğim bilgilerle takip ediyorum.Bu malum medyanın sabah başka akşam sabah yazan konuşan şahsiyetlere ait o sebepten haberlerine itibar etmiyorum. Ama malum partinin genelbaşkanı bunların aklına uyup yalan dolan haberlerle meydanlarda konuştu sonrada gerçekleri görünce çark edip çamura yattı. Aksarayın tuvaletinin altın mı değil mi diye kontrol etmesi için davet edilen bir genel başkanı olarak dünyada bir ilki yaşadıMevcut hükümet bedava taplet kitap dagıttı peki bundan öncekiler ne hizmet yaptı?! Ama doğru onlarda bol bol kuyruk cennetine çevirdi güzelim ülkemi,yağ kuyrugu şeker kuyrugu maaş kuyrugu hastane kuyrugu tüp kuyrugu peki şimdi bu kuyruklar var mı? Evet günümüzde de bir kuyruk var oda iphone almak için kuyruga giriliyor.Sırf buna bakarak bile ekonomimizin nerelerden nereye geldğini görürsünüz.Millet önce karnını doyurmak için kuyrukta beklerken şimdilerde teknolojide sınır tanımıyorlar

Bir öğretmen olarak bi kaç satırdan sonrasını okuyamadim... eğitimde devrim? Akıllı tahta ve tablet mi dediniz size sadece gülüyorum.

yani dünyada teknoloji üretmekle değil, üretileni satın almakla övünen tek milletiz.
o kuyruklar en son ne zamandı, söyleyip sizi utandırmak istemiyorum, bence zamanı dolmadan mesajı editleyip o kısmı silin.

yalnız bir şeyi unutuyoruz. dünyada teknoloji geliştiği gibi türkiyedede gelişiyor. millet 15 sene önce takoz gibi cep telefonları kullanıyordu,değil kameralı. o bilgisayarlar koca kocaydı. ha bunu biz yapmadık o ayrı başkalarının buluşu. ama kim iktidarda olsa o teknolojiyi kullanacaktık. ha çavuşesku gibi kominist bir ülkede yaşasaydık belki olmazdıda artık romanyada öyle değil. demir perde dağılalı bayağı oldu . kısaca, değişmeyen tek şey değişimdir. ve kim olsa değişecek ve ileri gidecekti bu ülke. teknoloji sayesinde.

Konak,kordon,Alsancak taraflarını gördüm
Ordan Çeşme ye geçtik
Merkezde Her taraf çöplük,sahil tarafında olsun caddelerde olsun ne bir peyzaj düzenlemesi var ne de başka güzelleştirme adına birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…