O ben değilim ama Bende geçenlerde ilk defa İzmir e gittim
Her Tarafından modernlik fışkıran bakımlı Avrupa şehri gibi bir yer bekliyordum
Hayal kırıklığına uğradım diyebilirim
Birçok Anadolu Şehri bile daha güzel bakımlı
Sen İsviçre'ye kısaca İsveç dediğimiz topiği iyi ki kaçırmışsın arkadaşım. Şu anda yan sinemada oynuyor.Cidden cinnet geçirmeme 5 dakika falan kaldı.. Taplet değil tablet.. batlamak değil patlamak.. duple yol değil duble yol.. hayır yani koskocaman kırmızı çizgi çıkıyor yanlış kelimelerde insan o şekilde düzeltir..
Bu şu Cumhurbaşkanlığında verilen iftar sofrasının 6,5 trilyon olduğunu iddia edip sonra sunulan delillerle bu iddianın çökertildiği gazete değil mi?
Bir habere bakarım haber mi diye,Birde bu haberi yayınlayan gazeteye bakarım gazete mi diye ama ortada ne bir haber nede bir gazete yok
Konuyla ilgili fikrimi merak edenler için
çok tatlısında,olabilir değil,hanı olsada diyorsunda,mumkun dğeil,yazana bak,hizaya gel,asla olmaz,ve yıne oyum akp ye dıye düzeltıyorum snei,kocaman öpüldünOlabilir, oyum yine Akp'ye.
ah be güzel kadın,ak partının suçu,Cumhurumuz suçu tabikide,arpa fazla geldi,Cumhuruma çok kızıyorum,ah be Uzun Adam sana mı kaldı bu ülkeye hızmet etmek,bu nankörlere,Yaradan yarattığına yaranamıyor,Senmı yaranacan???evdeki çocuğa az fazla ver parayı bak nasıl arpa fazla gelip azıyor,Ne kadar anlatırsan anlat, anlattıkların, karşındakinin anladığı kadardır...!
Aslında Ak parti çok kötü iş yaptı bu millete hizmet yapmayacaktı,bankaları hortumlayacakdı bir gecede dolar alıp başını gitmeliydi borsa düşmeliydi,yol yapmamalıydı yollar çukur ve hendekli olmalıydı,kara tren neremize yetmiyordu ki, neden hızlı tren projesini hayata geçirdi ( oysaki mhp ulaştırma bakanı oktay vural 2001 yılında 560 trilyon harcadık ama elimizde fotograftan başka bir şey yok. Hızlı treni bizi bırakın belkide torunlarımız bile göremez demişti)İstanbul b... kokan haliç nehrini temizlememeliydi neden temizledi ki,millet çöp yıgınlarının arasında yaşamalıydı sonra o çöp yıgını batlayıp bir mahalleyi yok etmeye devam etmeliydi.Gaziantep'de b..klu dere olarak bilinen ve bir baştan bir başa Gaziantepin içinden geçen kokusundan yanından geçerken burunları kapatanları neden bu çileden kurtardı ki,bırakmalıydı o dere pis pis kokmaya devam etmeliydi. vs. vs. vs.
Her nedense bu aralar sık sık ceza alıyorum fazla polemiğe girmek istemiyorum daha cezamın bittiği ilk günden tekrar ceza almamak adına tıb
ah be güzel kadın,ak partının suçu,Cumhurumuz suçu tabikide,arpa fazla geldi,Cumhuruma çok kızıyorum,ah be Uzun Adam sana mı kaldı bu ülkeye hızmet etmek,bu nankörlere,Yaradan yarattığına yaranamıyor,Senmı yaranacan???evdeki çocuğa az fazla ver parayı bak nasıl arpa fazla gelip azıyor,
valla sizi bilmem ama biz arpayla beslenmiyoruz, tadını sevmiyoruz pek, besleyici de değil üstelik vitamini az, meyve yiyin, et yiyin dicem ama o da ateş pahası, neyse kısaca arpa sevmiyoz, atlara veriyoz biz onu.
karpuz kabuğunu da eskiden ineklere verirlerdi, hala öyle mi?
ay ben aslan sütü alayım, arpa suyu bende asabiyet yapıyo tuvalete taşınmaktanYok ayol arpa suyuyla besleniyoruz ya biz burda. Ona kinaye yapmış olabilir arkadaş. Arpayı sevmeyiz ama suyunu severiz
valla sizi bilmem ama biz arpayla beslenmiyoruz, tadını sevmiyoruz pek, besleyici de değil üstelik vitamini az, meyve yiyin, et yiyin dicem ama o da ateş pahası, neyse kısaca arpa sevmiyoz, atlara veriyoz biz onu.
karpuz kabuğunu da eskiden ineklere verirlerdi, hala öyle mi?
sen gıtme.. dua edıcem gercekten. Allah yoklugunu gostermesın. sen olmazsan kım acı gerceklerı gosterıp , şükretmemızı sağlayacak ?Ne kadar anlatırsan anlat, anlattıkların, karşındakinin anladığı kadardır...!
Aslında Ak parti çok kötü iş yaptı bu millete hizmet yapmayacaktı,bankaları hortumlayacakdı bir gecede dolar alıp başını gitmeliydi borsa düşmeliydi,yol yapmamalıydı yollar çukur ve hendekli olmalıydı,kara tren neremize yetmiyordu ki, neden hızlı tren projesini hayata geçirdi ( oysaki mhp ulaştırma bakanı oktay vural 2001 yılında 560 trilyon harcadık ama elimizde fotograftan başka bir şey yok. Hızlı treni bizi bırakın belkide torunlarımız bile göremez demişti)İstanbul b... kokan haliç nehrini temizlememeliydi neden temizledi ki,millet çöp yıgınlarının arasında yaşamalıydı sonra o çöp yıgını batlayıp bir mahalleyi yok etmeye devam etmeliydi.Gaziantep'de b..klu dere olarak bilinen ve bir baştan bir başa Gaziantepin içinden geçen kokusundan yanından geçerken burunları kapatanları neden bu çileden kurtardı ki,bırakmalıydı o dere pis pis kokmaya devam etmeliydi. vs. vs. vs.
Her nedense bu aralar sık sık ceza alıyorum fazla polemiğe girmek istemiyorum daha cezamın bittiği ilk günden tekrar ceza almamak adına tıb
Bu şu Cumhurbaşkanlığında verilen iftar sofrasının 6,5 trilyon olduğunu iddia edip sonra sunulan delillerle bu iddianın çökertildiği gazete değil mi?
Bir habere bakarım haber mi diye,Birde bu haberi yayınlayan gazeteye bakarım gazete mi diye ama ortada ne bir haber nede bir gazete yok
Konuyla ilgili fikrimi merak edenler için
Çok Haklısın Kardelen.Ne kadar anlatırsan anlat, anlattıkların, karşındakinin anladığı kadardır...!
çok tatlısında,olabilir değil,hanı olsada diyorsunda,mumkun dğeil,yazana bak,hizaya gel,asla olmaz,ve yıne oyum akp ye dıye düzeltıyorum snei,kocaman öpüldün
Yediğiniz şeyleri burada zikretmenize gerek yok.Ben gündemi sadece gazeteden değil yazılı ve görsel medya olmak üzere netten birde çevremden edindiğim bilgilerle takip ediyorum.Bu malum medyanın sabah başka akşam sabah yazan konuşan şahsiyetlere ait o sebepten haberlerine itibar etmiyorum. Ama malum partinin genelbaşkanı bunların aklına uyup yalan dolan haberlerle meydanlarda konuştu sonrada gerçekleri görünce çark edip çamura yattı. Aksarayın tuvaletinin altın mı değil mi diye kontrol etmesi için davet edilen bir genel başkanı olarak dünyada bir ilki yaşadıallahım ne ınsanlar var nasıl arpa tüketimi böyle...
he kız o gaste! sızın gaste kac lıra deger bıctı o sofraya ?
bu arada sız adaletı , büfeden alırken , basıldıgı matbaasına goremı işlediğini sanıyorusnuz ?
yok hemşirem yok.. nerden okuyorsun , nerden duyuyorsun bıllmıyorum ama cok yanlıs seyler bunlar.. ha bırde bıyerde egıtımde devrım , kıtap vs demıstın.. o kıtaplar varya beleş olanlar ; okulda dolapta duruyor , her yıl ek kıtap alıyoruz , cocuklar egıtım alsın dıye.. ılkgunku gbı tertemız yanı.
bu arada hala bıze 10 inç taplet gelmedı belkı seneye gelır kız..
Bir öğretmen olarak bi kaç satırdan sonrasını okuyamadim... eğitimde devrim? Akıllı tahta ve tablet mi dedinizNeleri mi doğru çıktı? Eğitimdeki yaptıgı devrim mi yalan? Paradan 6 sıfırı silmesi mi yalan? Ssk batırıp işcileri sürünerek ölmeye mahkum edenlere inat,saglık sisteminde özel hastaneleri eczaneleri işcinin hizmetine sunarak yaptıgı devrim mi yalan?Okula giden çocuklarımıza kırtasiye kırtasiye gezip kitap almak için ugraşan bulduğun da ise dünyanın parasını vererek almaya mahkum edenlere inat şimdilerde bedava kitap dagıtmasımı yalan? Fatih projesiyle okulları tebeşir tozuna mahkum edenlere inat akkıllı tahta getirmesi mi yalan? Liselilere dagıttıgı 10 ınc taplet dagıtması mı yalan? Yaptıgı duple yollar mı yalan? Batısından dogusuna türkiyede sadece 23 hava alanına mahkumken Ak parti ikditarının el atmasıyla bu sayı 55 yükselmesi mi yalan? Bir dönem kurban derilerini zorla insanlardan toplayarak ayakta kalamsı için ugraş verilen iflas bayragını dalgalandıran THY nın şimdilerde Peş peşe 5. kez “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” seçilen Türk Hava Yolları şirketi olması mı yalan? Yaptığı duple yollar mı yalan? Denizin altından raylı sistemle tren geçirerek bırakın avrupayı dünyanın şoka uğrayıp hayran olduğu proje olan marmaray mı yalan? vs. vs. vs. vs. Uzatmanın bir anlamı yok,yoksa yazacak olsam buraya yaptıgı hizmetleri sayfalar yetmez ne benim yazmaya nede sizin okumaya vaktinin yetmez yaniŞuan kanınınızı alsalar içinden RECEP TAYİP ERDOĞAN çıkar mı bilmiyorum ama,emin olduğum bir şey varsa şuanda dışarı çıkıp çevrenize bakın yapılan tüm hizmetlerin güzelliklerin altından RECEP TAYİP ERDOĞAN çıkar
Olabilir mi?Nedense Erdoğanın tüm söyledikleri yalan ama muhalefetin ki doğru oluyor Fitnecilerin söylediği hiç bir şeye inanmam ben.Uzun ADAM bu zamana kadar ne söyledide yalan çıktı acaba?!
Haklı olan kim acaba?!Güvenmediğiniz adama destek veremezsiniz ve onun ardından gidemezsiniz. Ben UZUN ADAMA Sonuna kadar güveniyorum ve inanıyorum <3
yani dünyada teknoloji üretmekle değil, üretileni satın almakla övünen tek milletiz.Yediğiniz şeyleri burada zikretmenize gerek yok.Ben gündemi sadece gazeteden değil yazılı ve görsel medya olmak üzere netten birde çevremden edindiğim bilgilerle takip ediyorum.Bu malum medyanın sabah başka akşam sabah yazan konuşan şahsiyetlere ait o sebepten haberlerine itibar etmiyorum. Ama malum partinin genelbaşkanı bunların aklına uyup yalan dolan haberlerle meydanlarda konuştu sonrada gerçekleri görünce çark edip çamura yattı. Aksarayın tuvaletinin altın mı değil mi diye kontrol etmesi için davet edilen bir genel başkanı olarak dünyada bir ilki yaşadıMevcut hükümet bedava taplet kitap dagıttı peki bundan öncekiler ne hizmet yaptı?! Ama doğru onlarda bol bol kuyruk cennetine çevirdi güzelim ülkemi,yağ kuyrugu şeker kuyrugu maaş kuyrugu hastane kuyrugu tüp kuyrugu peki şimdi bu kuyruklar var mı? Evet günümüzde de bir kuyruk var oda iphone almak için kuyruga giriliyor.Sırf buna bakarak bile ekonomimizin nerelerden nereye geldğini görürsünüz.Millet önce karnını doyurmak için kuyrukta beklerken şimdilerde teknolojide sınır tanımıyorlar
Bir öğretmen olarak bi kaç satırdan sonrasını okuyamadim... eğitimde devrim? Akıllı tahta ve tablet mi dedinizsize sadece gülüyorum.
Konak,kordon,Alsancak taraflarını gördümIzmirde nereye gittiginize bagli.Beni de Roma'nin arka mahallelerine goturduler Roma bu'mu demistim.Daha gecen gun baska bir basliga yazdim.Suriyeliler yuzunden sehir copluge dondu.Bir de en basta dedigim gibi nereye gittiginiz onemli.Benim dogdugum yer su anda kurtarilmis bolge.Tek basima degil kimseyle gitmem oralara.