Sümeyye Erdoğan’a suikast konuşmaları sahte çıktı

Iphone kuyruguyla ekonominin ne kadar ilerledigini orantilamak.Hmm.
Rabbimmm sen ekonomistleri koru su anda toplu intihar girisimindeler su yorumdan sonra.

ya istanbulun hali. rant rant diye yeşil alan kalmadı. boğazın o güzelim silüetinin yerini gökdelenler aldı. het yer gökdelen. bıktım artık o iğrenç görüntülü yüksek görüntülerden

oralar Suriyelelilerin en fazla cirit attığı bölgeler, o karmaşa için İzmir Belediyesine değil, başkalarına rahmet okuyacaksınız.
yapıp yapıp sokağa saldıkları çocuklar bütün peyzaj çalışmalarının içine etti, Kordonda bir tane çiçek bırakmadılar.

Peki millet uzaya uydu gönderirken bizler o teknolojinin hangi safhasında yer alıyorduk?! Bizler teknoloji üretmiyor muyuz? Yerli yazılımlar ne peki? Milli tankımız ve şuanda pkk vurdugumuz yerli üretim bombalar ne oluyor acaba?! Atak helikopteri,T-155 fırtına obüsü,Altay milli tankımız,bunlar ne oluyor? Bunlar yerli değilde ithal teknoloji mi acaba?

Dediginiz yerler tamamen su anda suriyeliler tarafindan parsellenmis.Ben gecenlerde kordonda cimlerde gonul rahatligiyla ickimi icemedim dilenenler yuzunden.Su anda havalarda sicak oldugu icin hepsi kordon boyu kabilece yasiyorlar.Onun disinda Izmir kendi yagiyla kavrulan bir sehirdir.Cok buyuk beklentilerle gelenlerin hayalkirikligina ugramasi olabilir.Birazda beklediginizle alakalidir Izmir.Ulasimin ucuz oldugu,mesafelerin kolaylikla alinabilecegi,yeme icmenin cesitli ve ucuz oldugu,yerlesim olarak ta sanilanin aksine ucuz,guvenli bir sehirdir.

uzaya gönderdiğimiz ilk uydunun adı neydi biliyor musunuz? Göktürk2, Göktürk1'i uzayda kaybettik çünkü.
evet o teknolojilerin bir kısmı ithal teknolojidir. çünkü onları yapma Bilgisini de satın alıyorsunuz, pantent ödüyorsunuz.
örneğin MVC Cam diye bir şey bulup patentini almadığınız sürece tüm üretim süreçleri size ait olsa bile ithal teknoloji kullanıyorsunuz demektir.
bu dedikleriniz "yerli üretim"dir. yerli teknoloji değil.
kavramları bilmiyorsunuz.

işte onları kim iktidar olsa yine yapacaktı. diyorum ya değişmeyen tek şey değişimdir diye. bunlar olacaktı. zaman kavramı diye birşey var bu hayatta. 20 sene önceyle bir olamazki herşey zaten. doğal olan bu

Olabilir belkide ben çok büyük beklentilerle gittim
görünce waooww falan olmak istiyordum galiba neyse
Ama birşeyler yapılmalı bu güzel şehir in güzelliği ortaya çıkartılmalı birşeyler eksik..

işte onları kim iktidar olsa yine yapacaktı. diyorum ya değişmeyen tek şey değişimdir diye. bunlar olacaktı. zaman kavramı diye birşey var bu hayatta. 20 sene önceyle bir olamazki herşey zaten. doğal olan bu
İlk önce bir soru soracagım size ben polemigden dolayı ban yedim 2 defa şuanda ban yer miyim sizce ?Malum bugün herkes üzerime geldi ama paylaşımlardan eklenti almadan cevap yazmaya çalışıyorum ama sizde arkası arkasına yazınca polemiğe girince herhalde suç değilmiş diye düşünerek bunun verdiği rahatlıkla cevap yazıyorum ama Allah sonumuzu hayreyleye
Gelelim yazınıza peki bende size bir soruyla cevap versem, 1923 den 2003 kadar bu ülkede hükümetler yan gelip yatarak ne gibi hizmetler yaptı bu ülkeye acaba?! Bak ama bankaları hortumlamayı sormuyorum yada bir gecede dolarların 3 beş katına fırlamasını kuyrukları vs. bunları sormuyorum ..
Yalan yanlış çıkan çaldı haberlerine gelince herkes balıklama atlıyor ama hizmetlere gelince herkes ögretilmiş gibi aynı nakaratları tekrarlıyor, neymiş efendim dünya değişiyormuş teknoloji ilerliyormuş o yüzden Türkiyenin ilerlemeside çok normalmiş. Peki sormazlar mı insanlara Bu dünya 12 yıldır mı gelişip ilerledi daha önce yan gelip yatıyormuydu bu dünya ve teknoloji?!

İzmirin güzelliği yollarda,peyzajda bilmem nede değildir.İzmirin kendine has havasında,özgürlüğünde,güzelliğinde,asıl izmirli olan insanlarda saklıdır.

evet 15 yıl önce bak cep telefonuna böylemiydi. o bile bir fikir verir. teknolojide devrim yaşıyoruz bu dönem. çok hızlı değişiyor herşey
ve tartışma olmazsa hakaret olmazsa,güzel güzel fikirler konşulursa bir şey olmaz. bu konular bunun için açılıyor. bu bölümlerde bunun için var. ama en iyisini yine Mune bilir tabii.
cımbızını nerde kullanacağını. bu arada mune cımbızlık durumum yok. tüy kıl yok bende ,porıl pırılım dermişim. :)

İzmirin güzelliği yollarda,peyzajda bilmem nede değildir.İzmirin kendine has havasında,özgürlüğünde,güzelliğinde,asıl izmirli olan insanlarda saklıdır.
Olabilir insanlarına birşey diyen yok zaten

İ
Gelelim yazınıza peki bende size bir soruyla cevap versem, 1923 den 2003 kadar bu ülkede hükümetler yan gelip yatarak ne gibi hizmetler yaptı bu ülkeye acaba?
sırf şu dediğinizi çürütmek için 1923'ten 1930'a kadar yapılanları saymam yeter. hani o yere göğe koyamadığınız Osmanlı memleketin kaynaklarını İngilize Fransıza peşkeş çekerken Devleştirme getirerek milli kaynak yaratan genç cumhuriyet döneminde kurulan fabrikaları sayayım mı?
ama buna karşılık siz de son 12 yılda kurulan fabrikaları sayacaksınız. dikkat edin yalnız, açılan fabrikaları sayacaksınız kapatılan değil.

Kuyruklari sorma zaten komik duruma dusuyorsun, o kuyruklar senin Isvec meselesine dondu ama hala farkinda degilsin..

1923 ten bu yana neler yapilmis diye neden google'a bakmiyorsun, kimse sana butun yapilanlari anlatamaz, ulke yanmis, yakilmis, harpten cikmisti, ne kendine ait demiryolu, ne de asfalt yolu vardi, fabrika yoktu, civi bile yapacak sanayimiz yoktu. 2003 te nasil bir Turkiye devraldi Erdogan? Iste o aradakilerin hepsini bahsettigin donemdeki hukumetler yapti.

1970lerden once evlerde buzdolabi yoktu, camasir makinasi yoktu, televizyon yoktu, 1980lerden once herkesin evinde bilgisayar yoktu, sirketler muhasebelerini dahi Ksa defteri, defter-i Kebir gibi defterlerle tutuyorlardi, zaten desktop bilgisayarlar cok yeni idi. Yazarkasa bile yoktu. Cep telefonu daha icat edilmemisti. Neden biliyor musun? cunki o zamanlar Tayyip basbakan degildi, olsaydi bizim degil tabletlerimiz, Iphone 7 lerimiz bile olurdu..

Havuzun Sümeyye Erdoğan yalanına tepki yağdı
Havuz medyasının “Sümeyye Erdoğan’a Suikast” haberinin yalan çıkmasına gazeteci meslek örgütleri tepki gösterdi. Gazetecilik ilkelerine uyulmadığı vurgulandı. “Bu haberlerle birilerine çanak tutuluyor” uyarısı yapıldı.

Havuz medyasının “Sümeyye Erdoğan’a Suikast” haberinin yalan çıkmasına gazeteci meslek örgütleri tepki gösterdi. Gazetecilik ilkelerine uyulmadığı vurgulandı. “Bu haberlerle birilerine çanak tutuluyor” uyarısı yapıldı.

Meryem AKSÖZ- BUGÜN GAZETESİ

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto: Gazetecilerin bir bölümü iktidarın her dediğini kamuoyuna aktarma görevi üstlendi. Bazı kurumların gazetecilik ilkelerine uymayan, haberleri manipüle ederek yayınlayan bir üslubu var. Bunlar gazetecilik ilkelerine uymuyor. Sümeyye Erdoğan haberi de onlardan biri. Bir dönem gerçek gibi yayınlanan haberlerin şimdi aslı olmadığı ortaya çıkıyor.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Orhan Erinç: Kamuoyunu bilgilendirme yerine yönlendirmeye çalışılınca sonuç böyle oluyor. Yalanlar er ya da geç ortaya çıkıyor. Atalarımız bu durumu ‘takke düştü kel göründü’ diye tanımlamış. Yalanları ortaya çıktı.

Türkiye Gazeteciler Sendikası Ankara Şubesi Başkanı Esra Koçak: Araştırarak haber yapmak gerekiyor ama artık işler böyle işlemiyor. Gerçek değil olay yaratacak neyse o yapılıyor. Sonrasında uydurma, asparagas haberler ortaya çıkıyor. Ama önemli olan o haberin gerçekliği olmuyor. Bu gazetecilik değil. Birilerinin çanağını tutmak, birilerinin işine gelen işleri yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…