Bacım. .Neleri mi doğru çıktı? Eğitimdeki yaptıgı devrim mi yalan? Paradan 6 sıfırı silmesi mi yalan? Ssk batırıp işcileri sürünerek ölmeye mahkum edenlere inat,saglık sisteminde özel hastaneleri eczaneleri işcinin hizmetine sunarak yaptıgı devrim mi yalan?Okula giden çocuklarımıza kırtasiye kırtasiye gezip kitap almak için ugraşan bulduğun da ise dünyanın parasını vererek almaya mahkum edenlere inat şimdilerde bedava kitap dagıtmasımı yalan? Fatih projesiyle okulları tebeşir tozuna mahkum edenlere inat akkıllı tahta getirmesi mi yalan? Liselilere dagıttıgı 10 ınc taplet dagıtması mı yalan? Yaptıgı duple yollar mı yalan? Batısından dogusuna türkiyede sadece 23 hava alanına mahkumken Ak parti ikditarının el atmasıyla bu sayı 55 yükselmesi mi yalan? Bir dönem kurban derilerini zorla insanlardan toplayarak ayakta kalamsı için ugraş verilen iflas bayragını dalgalandıran THY nın şimdilerde Peş peşe 5. kez “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” seçilen Türk Hava Yolları şirketi olması mı yalan? Yaptığı duple yollar mı yalan? Denizin altından raylı sistemle tren geçirerek bırakın avrupayı dünyanın şoka uğrayıp hayran olduğu proje olan marmaray mı yalan? vs. vs. vs. vs. Uzatmanın bir anlamı yok,yoksa yazacak olsam buraya yaptıgı hizmetleri sayfalar yetmez ne benim yazmaya nede sizin okumaya vaktinin yetmez yaniŞuan kanınınızı alsalar içinden RECEP TAYİP ERDOĞAN çıkar mı bilmiyorum ama,emin olduğum bir şey varsa şuanda dışarı çıkıp çevrenize bakın yapılan tüm hizmetlerin güzelliklerin altından RECEP TAYİP ERDOĞAN çıkar
Olabilir mi?Nedense Erdoğanın tüm söyledikleri yalan ama muhalefetin ki doğru oluyor Fitnecilerin söylediği hiç bir şeye inanmam ben.Uzun ADAM bu zamana kadar ne söyledide yalan çıktı acaba?!
Haklı olan kim acaba?!Güvenmediğiniz adama destek veremezsiniz ve onun ardından gidemezsiniz. Ben UZUN ADAMA Sonuna kadar güveniyorum ve inanıyorum <3
Oyle iste.. Kurtlerin yogun yasadigi her yerde potansiyel suclu olarak goruluyorlardi, PKK yuzunden. cok sehit verdik, sadece asker degil, gencecik ogretmenlerin cenazesi geliyordu oralardan. Koylerinden daga cikan gene ayni halkin arasindan kisilerdi yapan. Bu yuzden de cok siki denetim vardi oralarda. ayni seyi batidakiler cekmedi. Olay yoktu ki.. Kurdu Turku hep birarada baris icinde yasayip gidiyordu batida..Konyaliyiz biz guneydogu'da degildi ailem ve orada yasandi bunlar.. Biz zaten pkk'yi desteklemiyoruz ki ve haklisin onlarinda payi vardi bu iste o zamanlar bilincsiz olan türkler tüm kürtleri terörist zanediyordu.. Ki hala bi grup var öyle zanneden ve cogunlukla bu grup ülkücü oluyor
Bana denk gelenler niye öyle o zaman? Belki ülkücüler arasinda vardir kürtleri ötekilestirmeyen ama inanin ben cok yasadim bunlari o yüzden mhp'ye hic sicak bakmadim. Bir erkek arkadasim vardi mhp'liydi ve asla benim kürtlügümu sorun etmedi bizim ideolojimiz dine önem verir dinde irkcilik olmaz diyordu. Ama onun haricinde baskalari tarafindan ötekilestirildim. Hala samimi oldugum mhp'li arkadaslarim var ama mesela secim zamaninda facebook'tan oyle irkci paylasimlar yapiyorlardi ki uzaklasmak zorunda kaldim. Neyse konu ben degilim mhp degil uzatmayayim daha fazla :)Baba tarafım tamaaaaaamen ülkücü, ama tamamen. Kürtleri terörist zannettikleri de yok emin olun. Oldukça da koyular ayrıca, günlük yaşam şekilleri bile öyle; bıyıklardan tutun, tokalaşmaya kadar.
Bir harfi sorun mu ettiniz yani şimdi siz? Bizim buralarda milletten zorla zorbalıkla deri toplardı THK. Millet derisini başka yere vermeye korkardı.Dünyayı şoka ugratan raylı sistem değil,raylı sistemin denizin altından gidiyor olması!..Bacım. .
Bizim burda derileri yıllardır THK topladı THY değil. Yeni basgani için DEVE kesilmişti belki onu hatırladınız.
Devirle beraber ihtiyaclarda gelişir yaptığı duPle yol için yatıp kalkıp dua mı etmeliyiz?
Dunyayi Şoka uğratan devrim niteliğindeki raylı! Sistemin uygulayıcısı kim ki dünya ŞOKTA!
valla çocuğum ilkokulda akıllı tahtası var sınıfın evet.1.sinifta 400 tl toplanmıştı öğrenci başına aldiklarimizdan biri projeksiyondu . Yani para yoksa akıllı tahta YOK.
sanırım daha ilköğretimde olduğumuz için 10" taPLet'imize daha kavuşamadık.
Özel hastane ve okul kitapları konusundaki hakkını asla yiyemem tabi.aa birde süt ve üzüm dağıtıyorlar lutfen onları atlamayalım. Haa bu arada zengin olan hastane sahipleri matbaa sütçü vs kimlerdir acaba..
Bu vecizeli anlamlı atasözünden sonra elim ayagimayağım titredi de.. bir anlam çıkaramadım. .Bir harfi sorun mu ettiniz yani şimdi siz? Bizim buralarda milletten zorla zorbalıkla deri toplardı THK. Millet derisini başka yere vermeye korkardı.Dünyayı şoka ugratan raylı sistem değil,raylı sistemin denizin altından gidiyor olması!..
O zaman kusura bakmayın da ya sizin öğretmen çok uyanıkmış yada siz çok safmışsınız,çünkü akıllı tahtaları devlet ücretsiz okullara veriyor.Ben kızımın okulundaki akıllı tahta için tek kuruş ödemedim ve diğer ögrenciler de öyle ( Nereden biliyorsun diğer velileri diyorsan eğer,sınıf annesiyim)
Süte üzüme gelene kadar ohoooo daha neler neler var.Hepsini yazmaya kalksam zamanım yetmez seninde okumaya sabrın yetmez sanırım
Siz sanırım devleti Ataşehir belediye başkanı battal ilgezdiyle karıştırdınız. Sözümi RECEP TAYİP ERDOĞANIN Bir sözüyle Bitirmek İstiyorum ''BEYLER ÜLKE YÖNETİYORUZ ÜLKE,MİLLET YÖNETİYORUZ MİLLET BU OYUNCAK DEĞİL''
Allahım yazmıyım yazmıyım diyorum ama içim şişti yeminle.Arkadaş,bak elinin altında internet var azcık araştır da öyle yaz bari.Neleri mi doğru çıktı? Eğitimdeki yaptıgı devrim mi yalan? Paradan 6 sıfırı silmesi mi yalan? Ssk batırıp işcileri sürünerek ölmeye mahkum edenlere inat,saglık sisteminde özel hastaneleri eczaneleri işcinin hizmetine sunarak yaptıgı devrim mi yalan?Okula giden çocuklarımıza kırtasiye kırtasiye gezip kitap almak için ugraşan bulduğun da ise dünyanın parasını vererek almaya mahkum edenlere inat şimdilerde bedava kitap dagıtmasımı yalan? Fatih projesiyle okulları tebeşir tozuna mahkum edenlere inat akkıllı tahta getirmesi mi yalan? Liselilere dagıttıgı 10 ınc taplet dagıtması mı yalan? Yaptıgı duple yollar mı yalan? Batısından dogusuna türkiyede sadece 23 hava alanına mahkumken Ak parti ikditarının el atmasıyla bu sayı 55 yükselmesi mi yalan? Bir dönem kurban derilerini zorla insanlardan toplayarak ayakta kalamsı için ugraş verilen iflas bayragını dalgalandıran THY nın şimdilerde Peş peşe 5. kez “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” seçilen Türk Hava Yolları şirketi olması mı yalan? Yaptığı duple yollar mı yalan? Denizin altından raylı sistemle tren geçirerek bırakın avrupayı dünyanın şoka uğrayıp hayran olduğu proje olan marmaray mı yalan? vs. vs. vs. vs. Uzatmanın bir anlamı yok,yoksa yazacak olsam buraya yaptıgı hizmetleri sayfalar yetmez ne benim yazmaya nede sizin okumaya vaktinin yetmez yaniŞuan kanınınızı alsalar içinden RECEP TAYİP ERDOĞAN çıkar mı bilmiyorum ama,emin olduğum bir şey varsa şuanda dışarı çıkıp çevrenize bakın yapılan tüm hizmetlerin güzelliklerin altından RECEP TAYİP ERDOĞAN çıkar
Orda sabahin koru olmustur,sen yatmadin mi daha yav?Bir mecalim varrrr,
kime kimeeee
İronikçilerle, polemikçilereeeee
Su kaynıyor cımbız kımıldanıyor
Gazdan ayağını çekmeyen mapusa bilet alıyor
Orda sabahin koru olmustur,sen yatmadin mi daha yav?Gecenin 3 bucugunda 4unde ne isin var hayalet gibi ayakta?
Yat, dinlen.. Kazen 5 kurus fazla mesai de vermez valla..
An itibariyle bildiriyorum, saat 04:50, sıcak, esmiyor, uykum var ama bildirimlere bakıyorum, bazen bende kendimi anlamıyorum
Neleri mi doğru çıktı? Eğitimdeki yaptıgı devrim mi yalan? Paradan 6 sıfırı silmesi mi yalan? Ssk batırıp işcileri sürünerek ölmeye mahkum edenlere inat,saglık sisteminde özel hastaneleri eczaneleri işcinin hizmetine sunarak yaptıgı devrim mi yalan?Okula giden çocuklarımıza kırtasiye kırtasiye gezip kitap almak için ugraşan bulduğun da ise dünyanın parasını vererek almaya mahkum edenlere inat şimdilerde bedava kitap dagıtmasımı yalan? Fatih projesiyle okulları tebeşir tozuna mahkum edenlere inat akkıllı tahta getirmesi mi yalan? Liselilere dagıttıgı 10 ınc taplet dagıtması mı yalan? Yaptıgı duple yollar mı yalan? Batısından dogusuna türkiyede sadece 23 hava alanına mahkumken Ak parti ikditarının el atmasıyla bu sayı 55 yükselmesi mi yalan? Bir dönem kurban derilerini zorla insanlardan toplayarak ayakta kalamsı için ugraş verilen iflas bayragını dalgalandıran THY nın şimdilerde Peş peşe 5. kez “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” seçilen Türk Hava Yolları şirketi olması mı yalan? Yaptığı duple yollar mı yalan? Denizin altından raylı sistemle tren geçirerek bırakın avrupayı dünyanın şoka uğrayıp hayran olduğu proje olan marmaray mı yalan? vs. vs. vs. vs. Uzatmanın bir anlamı yok,yoksa yazacak olsam buraya yaptıgı hizmetleri sayfalar yetmez ne benim yazmaya nede sizin okumaya vaktinin yetmez yaniŞuan kanınınızı alsalar içinden RECEP TAYİP ERDOĞAN çıkar mı bilmiyorum ama,emin olduğum bir şey varsa şuanda dışarı çıkıp çevrenize bakın yapılan tüm hizmetlerin güzelliklerin altından RECEP TAYİP ERDOĞAN çıkar
Olabilir mi?Nedense Erdoğanın tüm söyledikleri yalan ama muhalefetin ki doğru oluyor Fitnecilerin söylediği hiç bir şeye inanmam ben.Uzun ADAM bu zamana kadar ne söyledide yalan çıktı acaba?!
Haklı olan kim acaba?!Güvenmediğiniz adama destek veremezsiniz ve onun ardından gidemezsiniz. Ben UZUN ADAMA Sonuna kadar güveniyorum ve inanıyorum <3
eğitimde devrim ?????? bana geliyolar yine soldan soldan en iyisi bulaşmadan kaçayım....ha bi de duPle yol var tabi onu unuttum
Olsun Chelzy,çocuklara oyun oynamaları için tablet dağıtıldı,sınıflara akıllı tahta verildi.Hanimefendi siz Turkiyede Egitimin E'sinden anlamiyorsunuz.Uzgunum.Bunu bir egitimci olarak soyluyorum.Belki o satirlar dosediginiz Fatih Projesinin hukumetin ellerinde patladigindan bile bi habersinizdir.Belkisi fazla.Elinize kadin kollarinda tutusturduklari brosurlerden okuyup buraya yazmayin.Insanlari yanlis bilgilendirmeyin.
Sen ne diyosun sabah gozumu ilk actim gordugum egitimde devrim.Turkiye tarihinin kendilerinin dahi kabul ettigi en basarisiz bakanlik olan MIlli EGitim Bakanligi artik neyle iliskilendirsem bilemedim bilgisizlik mi,gozu gormezlik mi secmeni yere goge sigdiramiyor.
Olsun Chelzy,çocuklara oyun oynamaları için tablet dağıtıldı,sınıflara akıllı tahta verildi.
O tabletlerle tahtalarla ne iş yapıldığı onları ilgilendirmiyor.
Ordan yapılacak derslerin altyapısının hazırlanmaması,proje kapsamında sadece 4 avukata 1 milyon lira para verilmesi,devletin zarara uğratılması onları ilgilendirmiyor.Onların artık oyun oynayacak bir tableti var...
Bunları sorgulayamayacak kadar basit düşünen insanlara ne anlatıyorsun ki?
Abla ya ama baksana Erdoğan eğitimde devrim yaptı yazmış arkadaş kahkahami nasıl durdurucam benBir mecalim varrrr,
kime kimeeee
İronikçilerle, polemikçilereeeee
Su kaynıyor cımbız kımıldanıyor
Gazdan ayağını çekmeyen mapusa bilet alıyor