Sümeyye Erdoğan’a suikast konuşmaları sahte çıktı

Burada çıkıp da benle dalga geçeceğinize dönüp bir geçmişi araştırsaydınız devrimin nasıl yapıldığını görürdünüz. Biz küçükken babamın bir gün boyunca kitap bulmak için kitapcı kitapcı gezdiğini ve memur maaşıyla 2 kızının ne zorluklarla okuttuğunu hatırlıyorum da, ebeveynlerim okullar açılacagı zaman yine kitap bulma telaşı başlayacak korkusuyla yaşarken şimdi Bizler okullar açılıyor ve kitapın ''K'' bile aklımıza gelmiyor nereden hangi kırtasiyede alacagız diye düşünmüyoruz nasılsa devlet babamız bedava veriyor rahatlıgıyla çocuklarımızı okula gönderiyoruz. İşte benim anlatmak istediğim ''DEVRİM''
Ben ister inanın ister inanmayın AK Partinin parti binasından içeriye adım dahi atmadım hiç bir siyasi partide üyeliğim yoktur. Mitingler dışında Ak partinin hiç bir faliyetlerin de yer almadım. Bahsettiğiniz o broşörleri de ne gördüm nede duydum. Çok şükür aklım var ve Aklımı kullanıp araştırıp gözlemliyorum

Araştırmış haliniz buysa araştırmamış halinizi düşünemiyorum.

Devrim dediğiniz eğitim sisteminin içi tamamen boşaltıldı. Çocuklar okullarda hiç bir şey öğrenmiyorlar, devletin dayattığı kitaplardan sadece devletin öğretilmesini kabul ettiği şeyler öğreniyorlar. Kitap tavsiye eden, farklı şeyler öğreten öğretmenler açığa alınıyor. Eğitim devrimi buysa kalsın biz almayalım. Akıllı tahtamız, 10 inç tapletimiz eksik olsun. Kara tahtayla adam gibi eğitim alsın çocuklarımız. Eğitim sistemi, sınav sistemi 3 ayda bir değişmesin, daha tuvalet ihtiyacını tek başına gideremeyen bebeler okula gönderilmesin.

O dünya hayran dediğiniz marmaray projesini japon mühendisler yaptı, hayranlık duyuyorlarsa onlara duyuyordur bütün dünya. Duple yolların altında yatan oyunlarsa çok daha büyük enerjim yok buraya o kadar şey yazmaya. Araltırmacı kişiliğinizi kullanıp araştırın.

Daha geçen hafta özel bir hastanede ufak operasyon geçirdim, muayene tetkikler operasyon derken 1000 liranın üstünde para çıktı cebimizden. Evet parasını verirsek özel hastaneye gidebiliyoruz. 120 lira olan muayene ücreti sgk'lıyız diye 86 liraya düşüyor. Ne büyük nimet.

Azıcık gözünüzü açın etrafınıza bakın yahu. İnsanlar fakirlikten kırılıyor. Özel sektörde batan batana. İşten çıkarmalar almış başını gidiyor. Hala duble yoldan marmaraydan bahsediyorsunuz. Yerin dibine batsın dubleler de marmaray da havalimanları da. Hiç biri ülke huzurundan insan mutluluğundan önemli değil.

ssk batıyor diye mecazi anlamda kullandım. Sanırım siz bayanların tuzu kuruydu çünkü ben o ssk battıgı (Mecazi :KK70:)dönemde hasta olan evladına sadece 1 serum takılmadığı için yavrusunu kara topraga veren anneleri biliyorum.Bizzat ben 15 günlük bebeğime acilen yapılması gereken iğneyi ssk eczanesinde bulamadım ve ne yapmam gerektiğini sorduğumda ya beklersin ya da aylar sonra gelir alırsın yada cebinden ödeyip dışarıdan alırsın diye cevap aldım.Burada ssk iflasın eşine getiren kemal kılıçtaroğlunun avukatlığını yapanlar sanırım o dönem hiç ssk gitmemişler ve doktor,ilaç ,laboratuvar kuyrugu beklememişler.
bilmiyorsunuz!
Kemal Kılıçdaroğlu bir bürokrattır, kanun koyucunun koyduğu kanunları uygular. eğer o dönemki SSk'ya gömeceksiniz illa Özal'a gömün. çünkü çıkardığı emeklilik yasaları sayesinde değil ilaç serum SSK'nın silgi alacak parası yoktu.
siz oturduğunuz yerden konuşurken ben bunun 4 yıl eğitimini aldım. hiç öyle ekmek bulamadık ajitasyonu yapmayın bana. sizden iyi biliyorum, o dönem Türkiye'nin ne şartlarda olduğunu.

Eğitimde reform diye birşey yok haziran ayında bir seminere katıldık konuşmacı ilahiyat fakültesinden bir araştırma görevlisiydi açık açık hükümetimiz milli eğitim alanında malesef başarısızdır dedi kendisi de hükümet yanlısıdır.işin ilginç tarafı bunu söyledikten sonra salonda alkış koptu her kesim destekledi.reform 4+4+4 sistemimi 66 aylık çocukların okula başlaması mı akıllı tahta ve tabletler mi.eğer reform dedikleriniz buysa bu saydıklarımjn sonuçları da ortada

Burada çıkıp da benle dalga geçeceğinize dönüp bir geçmişi araştırsaydınız devrimin nasıl yapıldığını görürdünüz. Biz küçükken babamın bir gün boyunca kitap bulmak için kitapcı kitapcı gezdiğini ve memur maaşıyla 2 kızının ne zorluklarla okuttuğunu hatırlıyorum da, ebeveynlerim okullar açılacagı zaman yine kitap bulma telaşı başlayacak korkusuyla yaşarken şimdi Bizler okullar açılıyor ve kitapın ''K'' bile aklımıza gelmiyor nereden hangi kırtasiyede alacagız diye düşünmüyoruz nasılsa devlet babamız bedava veriyor rahatlıgıyla çocuklarımızı okula gönderiyoruz. İşte benim anlatmak istediğim ''DEVRİM''
Ben ister inanın ister inanmayın AK Partinin parti binasından içeriye adım dahi atmadım hiç bir siyasi partide üyeliğim yoktur. Mitingler dışında Ak partinin hiç bir faliyetlerin de yer almadım. Bahsettiğiniz o broşörleri de ne gördüm nede duydum. Çok şükür aklım var ve Aklımı kullanıp araştırıp gözlemliyorum

Devrimden kasti bedava kitapmis beylerrr dagilinn.

Be Bahsettiğiniz o broşörleri de ne gördüm nede duydum. Çok şükür aklım var ve Aklımı kullanıp araştırıp gözlemliyorum
Evet şimdi herkes okuyabiliyor.
Bak bunda haklısın.
Sadece İstanbulda 50 civarı üniversite var.
Apartman dairesini bulup 2 tane hoca bulan üniversite açmış.
Ama bu mezunları yerleştirecek iş imkanımız yok.
10 yıla kalmaz bizdeki üniversite mezunlarıda çocuk bakıcılığı için başka ülkelere gider Rusyadaki gibi.
Meslek yüksek okulunda okuma bilmeyen öğrenci gördüm ben,ne eğitiminden bahsediyorsunuz siz?
Sınıfta kalma yok,rica minnetle,korkutmayla meslek lisesini bitirmiş,direk meslek yüksek okuluna gelmiş 2+2 yi bilmeyen öğrenciler var.
Hakikaten devrimdir bu.
Suriyelilerden bahsedeyim isterseniz birazda..
Sizin benim çocuğum tıp fakültesine girmek için yıllarca bi taraflarını yırtıp ,özel dersler alırken,Suriyeli mülteciler sadece lise diplomasını getirip kayıt yaptırıyorlar.
10 yıl sonra doktor,mühendisler iş bulamadığı gibi,yarısı da Suriyeli olacak haberiniz var mı?
Ödediğiniz vergilerle zengin çocuklarının özel okul parasını ödemektende memnunsunuzdur siz şimdi.
Bu yıl 500 bin öğrenciye 3.000 lira para yardımı yapacak devlet.
Yolu olmayan,kalöriferi olmayan köy okullarına giden çocukların velileri de vergileriyle özel okuldaki çocuklara yardım yapacaklar.
Ama yok,siz bunları araştırmayın,tablet ve kitabı alınca çocuklarınızın eğitimi garanti zannedin.

Devrimden kasti bedava kitapmis beylerrr dagilinn.
Bedava kitap konusunda hakkını yiyemem ders kitapları çok pahalıydı okul kapanmadan sonraki sene için bir üst sınıftakilerle pazarlık yapardık vs.ama devrim reform demek için yeterli değil sonuçta vergimi veriyorum eğitim ve sağlık hizmetlerinden yararlsnacağım

Ne kadar anlatırsan anlat, anlattıkların, karşındakinin anladığı kadardır...!
Aslında Ak parti çok kötü iş yaptı bu millete hizmet yapmayacaktı,bankaları hortumlayacakdı bir gecede dolar alıp başını gitmeliydi borsa düşmeliydi,yol yapmamalıydı yollar çukur ve hendekli olmalıydı,kara tren neremize yetmiyordu ki, neden hızlı tren projesini hayata geçirdi ( oysaki mhp ulaştırma bakanı oktay vural 2001 yılında 560 trilyon harcadık ama elimizde fotograftan başka bir şey yok. Hızlı treni bizi bırakın belkide torunlarımız bile göremez demişti)İstanbul b... kokan haliç nehrini temizlememeliydi neden temizledi ki,millet çöp yıgınlarının arasında yaşamalıydı sonra o çöp yıgını batlayıp bir mahalleyi yok etmeye devam etmeliydi.Gaziantep'de b..klu dere olarak bilinen ve bir baştan bir başa Gaziantepin içinden geçen kokusundan yanından geçerken burunları kapatanları neden bu çileden kurtardı ki,bırakmalıydı o dere pis pis kokmaya devam etmeliydi. vs. vs. vs.
Her nedense bu aralar sık sık ceza alıyorum fazla polemiğe girmek istemiyorum daha cezamın bittiği ilk günden tekrar ceza almamak adına tıb:-)

Aslında Ak parti çok kötü iş yaptı bu millete hizmet yapmayacaktı,bankaları hortumlayacakdı bir gecede dolar alıp başını gitmeliydi borsa düşmeliydi,yol yapmamalıydı yollar çukur ve hendekli olmalıydı,kara tren neremize yetmiyordu ki, neden hızlı tren projesini hayata geçirdi ( oysaki mhp ulaştırma bakanı oktay vural 2001 yılında 560 trilyon harcadık ama elimizde fotograftan başka bir şey yok. Hızlı treni bizi bırakın belkide torunlarımız bile göremez demişti)İstanbul b... kokan haliç nehrini temizlememeliydi neden temizledi ki,millet çöp yıgınlarının arasında yaşamalıydı sonra o çöp yıgını batlayıp bir mahalleyi yok etmeye devam etmeliydi.Gaziantep'de b..klu dere olarak bilinen ve bir baştan bir başa Gaziantepin içinden geçen kokusundan yanından geçerken burunları kapatanları neden bu çileden kurtardı ki,bırakmalıydı o dere pis pis kokmaya devam etmeliydi. vs. vs. vs.
Her nedense bu aralar sık sık ceza alıyorum fazla polemiğe girmek istemiyorum daha cezamın bittiği ilk günden tekrar ceza almamak adına tıb:-)

Cok icli yazmissin bir begeni benden de su sorulara cevap alayim ben.Madem yazdin bir sey ardinda dur.

Egitimde esitlik ilkesiyle dershane kapatip ozel okula donusturen hukumete ne denir.

Ogrenci yaris ati degildir sinavlara hayir ilkesiyle 8.siniflara lise giris sinavini kaldirip 6-7-8lere seviye belirleme sinavi sistemini getiren hukumete ne denir?

Bir parantezde su tozlu tebesirlerden beyaz tahtaya safsatasina.Yapilan arastirmalarda asetatli kalemin yaydigi kanserejon maddelerin yogunlugu tebesirden cok daha fazladir.Cocuklarinizin ellerine vermeyin.

İlk cümleye katılıyorum. Anlatıyoruz anlatıyoruz tık yok..,

Dolar 3 lirayı bulmuş euronun nereye gittiği belli değil. Daha her şehirde banliyö hattı bile yokken hızlı treni övüyoruz. Almanya kara tren dediğiniz buharlı lokomotifleri hala kullanırken biz çürümeye terkediyor hatta üstüne para verip almanyaya geri yolluyoruz tamir edip kullansınlar diye. Zaten onlardan satın almıştık, hurdası için bile onlara para veriyoruz. Bu arada en son 70'li yıllarda kullanıldı buharlı lokomotif türkiyede. İnsanlar değerlerini korurken biz hurda yığını haline getiriyoruz.
Çukurlu yollardan kurtulduk çok şükür ama bir selde çöken facialara sebep olabilecek duble yollarımız var. Metrolarımız her kış sular altında kalıyor, hepsi birer marmaray... Bir tane çöp öğütme merkezimiz yok. Norveç komşu ülkelerinin çöplerini bile parayla alıp yakıt olarak kullanırken biz biriktirip biriktirip batlatıyoruz hala...
Yıl olmuş 2015 kurbağalıdere pislikten kaynıyor. Koli basili coşmuş durumda. Son iki haftadır özellikle anadolu şehirlerinde salmonella salgını var.
Ama hükümet çalışıyor, okullarda akıllı tahta var, taplet dağıttılar...

Bedava kitap konusunda hakkını yiyemem ders kitapları çok pahalıydı okul kapanmadan sonraki sene için bir üst sınıftakilerle pazarlık yapardık vs.ama devrim reform demek için yeterli değil sonuçta vergimi veriyorum eğitim ve sağlık hizmetlerinden yararlsnacağım

Kitaplar bedava olunca gazetelerin pazar eki misali renkli ve boş birer mecmuaya dönüştüler maalesef. Çoğu okulda o bedava kitapların kapağı dahi açılmıyor. Müfredatta olan ancak kitapta karikatür boyutunda kalmış konuyu , çocuklara anlatmak için yardımcı kaynak kitaplara başvuruldu sonunda.

Kitap seven , evinden atmamış olanlar 15-16 yıl önceki kitaplarla bugünün kitaplarını karşılaştırabilirler.

Ki bedava diye bir şey yoktur. Merak etmeyin giderek artan vergilerle biz o kitapların parasını misliyle ödüyoruz. Keşke eğitim sistemi bu hale gelmeseydi de yine parayla alınsaydı kitaplar.

Kitaplar bedava olunca gazetelerin pazar eki misali renkli ve boş birer mecmuaya dönüştüler maalesef. Çoğu okulda o bedava kitapların kapağı dahi açılmıyor. Müfredatta olan ancak kitapta karikatür boyutunda kalmış konuyu , çocuklara anlatmak için yardımcı kaynak kitaplara başvuruldu sonunda.

Kitap seven , evinden atmamış olanlar 15-16 yıl önceki kitaplarla bugünün kitaplarını karşılaştırabilirler.

Ki bedava diye bir şey yoktur. Merak etmeyin giderek artan vergilerle biz o kitapların parasını misliyle ödüyoruz. Keşke eğitim sistemi bu hale gelmeseydi de yine parayla alınsaydı kitaplar.
Doğru konuya parmak bastın elimizde ders kitabı var ama ondan yararlanmak yerine çeşit çeşit konu anlatımlı test kitaplarısoru bankaları aldırıyoruz alamayan çocuk ezik duruma düşüyor bu kısımdaişin başka buudu

hangi yollar? hani şu yıllarca bizden topladıkları deprem vergileriyle yapılan yollar mı? hani biz deprem zamanı barınak yapılsın diye, insanlara sosyal hizmet gitsin diye vergi ödeyip de uğruna çocukların çadırlarda yanarak öldüğü yollar mı?
isterseniz, yolsuzluk, hırsızlık, hortum meselesini siz hiç yazmamış olun, ayakkabı kutusundan çıkan paralar daha unutulmadı.
aaaa nasıl unuttuk hızlı treni pardon hızlandırılmış treni, hani şu daha ilk seferinde ters kepçe gelip kaza yapan tren değil mi?
mesela bizim de Yeni Foçada arıtma sistemimiz kuruluyor, daha düne kadar vidanjör gelip çekiyordu, ortalık b.k kokuyordu. ne yapayım şimdi gidip Aziz Kocaoğlu'nun elini ayağını mı öpeyim. yapacak tabii yıl 2015 artık foseptik kuyusu mu kaldı.
zamanın getirdiği teknoloji kullanılır, imkan kullanılır. mesela Aziz Bey de İzmir körfezinde canlı yaşamı başlattı, ne yapalım yani adamı İzmir'in başına padişah mı seçelim? yapacak, bunları yapmak için oy istiyor.
bunun yanında da bütün yolsuzluk davalarından aklanıyor.
işini yapıyor ve en azından şu ana kadar ispatlanana kadar çalmıyor da.
mesela bir Eskişehir Belediyesi var, dünyada örnek gösterilen belediyelerden. onlardan da örnek verseydiniz keşke.

siz şuna cevap verin?
Sümeyye Hanım'a Suikast haberi sahte çıkmış? bu konudaki fikriniz ne?

marilyn monroe marilyn monroe

Daha belediyeler karsilastirilacak dur hele."izmir köy gibi yieeaa" cikislari gelecek.Hatta hic unutmuyorum 2 ya da 3 yil once hayatinda ilk defa Izmire gelip Izmire b*k aticam diye cabalayan bir akp li arkadas vardi.Bu ne bicim sehir yaaa buca'da denize gitmek icin 1bucuk saat yol gittik.Nerde bu belediye demisti:KK45::KK45: Siyaset bolumunde bu kadar guldugum bir mesaj hatirlamiyorum.Hala gulerim.:KK53:

hangi yollar? hani şu yıllarca bizden topladıkları deprem vergileriyle yapılan yollar mı? hani biz deprem zamanı barınak yapılsın diye, insanlara sosyal hizmet gitsin diye vergi ödeyip de uğruna çocukların çadırlarda yanarak öldüğü yollar mı?
isterseniz, yolsuzluk, hırsızlık, hortum meselesini siz hiç yazmamış olun, ayakkabı kutusundan çıkan paralar daha unutulmadı.
aaaa nasıl unuttuk hızlı treni pardon hızlandırılmış treni, hani şu daha ilk seferinde ters kepçe gelip kaza yapan tren değil mi?
mesela bizim de Yeni Foçada arıtma sistemimiz kuruluyor, daha düne kadar vidanjör gelip çekiyordu, ortalık b.k kokuyordu. ne yapayım şimdi gidip Aziz Kocaoğlu'nun elini ayağını mı öpeyim. yapacak tabii yıl 2015 artık foseptik kuyusu mu kaldı.
zamanın getirdiği teknoloji kullanılır, imkan kullanılır. mesela Aziz Bey de İzmir körfezinde canlı yaşamı başlattı, ne yapalım yani adamı İzmir'in başına padişah mı seçelim? yapacak, bunları yapmak için oy istiyor.
bunun yanında da bütün yolsuzluk davalarından aklanıyor.
işini yapıyor ve en azından şu ana kadar ispatlanana kadar çalmıyor da.
mesela bir Eskişehir Belediyesi var, dünyada örnek gösterilen belediyelerden. onlardan da örnek verseydiniz keşke.

siz şuna cevap verin?
Sümeyye Hanım'a Suikast haberi sahte çıkmış? bu konudaki fikriniz ne?

Sümeyye konusuna cevap yok. Tek dert konuları saptırmak.

Daha belediyeler karsilastirilacak dur hele."izmir köy gibi yieeaa" cikislari gelecek.Hatta hic unutmuyorum 2 ya da 3 yil once hayatinda ilk defa Izmire gelip Izmire b*k aticam diye cabalayan bir akp li arkadas vardi.Bu ne bicim sehir yaaa buca'da denize gitmek icin 1bucuk saat yol gittik.Nerde bu belediye demisti:KK45::KK45: Siyaset bolumunde bu kadar guldugum bir mesaj hatirlamiyorum.Hala gulerim.:KK53:

Varsın köy olsun, şu an anket yapılsa en yaşanılabilir şehir diye izmir çıkar eminim. O mok atanlar da izmirde yaşamak için göçüp geliyorlar ya gelmesinler, köy burası...

öfff Buca bişey mi Kemalpaşa'dan deniz kaç km ben bile bilmiyom 30 senelik İzmir'liyim, tükürürüm böyle belediyeciliğe :KK53:

Sümeyye konusuna cevap yok. Tek dert konuları saptırmak.
dur bakalım 2. kez sordum, bekliyorum.

O ben değilim ama Bende geçenlerde ilk defa İzmir e gittim
Her Tarafından modernlik fışkıran bakımlı Avrupa şehri gibi bir yer bekliyordum
Hayal kırıklığına uğradım diyebilirim
Birçok Anadolu Şehri bile daha güzel bakımlı

X