Uzun Adam zalimin küffarın karşısında ''ELİF'' gibi ''DİMDİK'' ama halkının ve Hakkın karşısında ''VAV'' gibi vakarlıdır. Onun böyle ucuz sahte işlerle ugraşmaya ihtiyacı yoktur!.. O Halkının Gönlünü kazanmış bir ''DÜNYA LİDERİDİR''
Artık hangi mesaj ironi içeriyor hangisi gerçek ayırt edemiyorum
cognitive sizinki ironi mi yoksa has be has düşünceleriniz mi?
cognitive sizinki ironi mi yoksa has be has düşünceleriniz mi?
Neleri mi doğru çıktı? Eğitimdeki yaptıgı devrim mi yalan? Paradan 6 sıfırı silmesi mi yalan? Ssk batırıp işcileri sürünerek ölmeye mahkum edenlere inat,saglık sisteminde özel hastaneleri eczaneleri işcinin hizmetine sunarak yaptıgı devrim mi yalan?Okula giden çocuklarımıza kırtasiye kırtasiye gezip kitap almak için ugraşan bulduğun da ise dünyanın parasını vererek almaya mahkum edenlere inat şimdilerde bedava kitap dagıtmasımı yalan? Fatih projesiyle okulları tebeşir tozuna mahkum edenlere inat akkıllı tahta getirmesi mi yalan? Liselilere dagıttıgı 10 ınc taplet dagıtması mı yalan? Yaptıgı duple yollar mı yalan? Batısından dogusuna türkiyede sadece 23 hava alanına mahkumken Ak parti ikditarının el atmasıyla bu sayı 55 yükselmesi mi yalan? Bir dönem kurban derilerini zorla insanlardan toplayarak ayakta kalamsı için ugraş verilen iflas bayragını dalgalandıran THY nın şimdilerde Peş peşe 5. kez “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” seçilen Türk Hava Yolları şirketi olması mı yalan? Yaptığı duple yollar mı yalan? Denizin altından raylı sistemle tren geçirerek bırakın avrupayı dünyanın şoka uğrayıp hayran olduğu proje olan marmaray mı yalan? vs. vs. vs. vs. Uzatmanın bir anlamı yok,yoksa yazacak olsam buraya yaptıgı hizmetleri sayfalar yetmez ne benim yazmaya nede sizin okumaya vaktinin yetmez yaniŞuan kanınınızı alsalar içinden RECEP TAYİP ERDOĞAN çıkar mı bilmiyorum ama,emin olduğum bir şey varsa şuanda dışarı çıkıp çevrenize bakın yapılan tüm hizmetlerin güzelliklerin altından RECEP TAYİP ERDOĞAN çıkar
Olabilir mi?Nedense Erdoğanın tüm söyledikleri yalan ama muhalefetin ki doğru oluyor Fitnecilerin söylediği hiç bir şeye inanmam ben.Uzun ADAM bu zamana kadar ne söyledide yalan çıktı acaba?!
Haklı olan kim acaba?!Güvenmediğiniz adama destek veremezsiniz ve onun ardından gidemezsiniz. Ben UZUN ADAMA Sonuna kadar güveniyorum ve inanıyorum <3
Kürtler yok olsun demiyorlar, teröristler için o dilekleriEskiden o uzun adami cok severdim son 1 yilda o kadar sogudum ki.. Artik kime oy verilir bilmiyorum Turkiye'de.. Hic bir parti bana ithaf etmiyor biri pkk'yi savunur, biri kürtler yok olsun der birinin ise muhalefetten baska yaptigi bisey yoktur..
Ben de zaten öyle bir insanla arkadaş olamazdımAaa tabii ki has düşüncelerim gecenin bir yarısı kalkıp bu notu yazmak için bir sevgi motivasyonum olması lazımdı lütfen.
İroniyi eskiden laik olduğum zamanlar yapıyordum çok şükür artık yapmıyorum öyle batının ahlaksızlığından gelen şeyleri.
asdfgh.
cognitive, azad et sen de kendini artik...Aaa tabii ki has düşüncelerim gecenin bir yarısı kalkıp bu notu yazmak için bir sevgi motivasyonum olması lazımdı lütfen.
İroniyi eskiden laik olduğum zamanlar yapıyordum çok şükür artık yapmıyorum öyle batının ahlaksızlığından gelen şeyleri.
asdfgh.
Yapmayin allasen.. Onlar degil miydi kürtce konusulmasin diyen? Evlere girip kürt müzik kasetlerini toplayan kürtleri sirf zevk icin mapuslara atan? Simdi artik zamanla biraz törpülendiler..Kürtler yok olsun demiyorlar, teröristler için o dilekleri
Geçmiş dönemden bahsediyorsunuz. Ben şu anki partiden bahsediyorum. Ne fark eder derseniz, Abdüllatif Şener Akp'nin kurucularından ama şu an kuruluş amacının dışına çıktı, yanlışları var diye Akp karşısında. Yani başa geçene göre parti şekillenir.Yapmayin allasen.. Onlar degil miydi kürtce konusulmasin diyen? Evlere girip kürt müzik kasetlerini toplayan kürtleri sirf zevk icin mapuslara atan? Simdi artik zamanla biraz törpülendiler..
cognitive, azad et sen de kendini artik...
Bak bu yasadiklarinizin sebebi bile PKKdir. En azindan ben boyle dusunuyorum. Izmir'de mahallemde bir cok kurt arkadasim oldu. Anneleri Turkce bilmezdi, evlerinde Kurtce konusulurdu. Kurtce sarki soylemelerine de bir engel olmadi, dinlemelerine de.. Ilk defa sizden duyuyorum aleni sekilde, bunu yasamis bir insanin agzindan yani.. PKK guneydoguda icinizde oldugu icin yasadiniz bunlari. Oradan kendini kurtarabilenler Izmirde istedikleri gibi ozgur yasayabildiler yillarca. terorist addedilme korkusu olmadan, sade bir Kurt asilli Turk vatandasi olarak olarak..Akp zaten rayindan cikti o zaten belli olan bir sey. Mhp'ye gelirsek eger ben yari kürdüm ve simdiye kadar kürtlügüm hep ülkücüler tarafindan elestirildi.. Babam hep anlatirdi nasil Siwan Perwer kasetlerini bahcede gömdüklerini gizli gizli kürtce ask sarkilari dinlediklerini.. Butun bu olanlar simdi unutulmaz degil mi? Simdi ortaligi yatistirmasi benim icin pekte onemli degil olan olmus sonucta. Hem benim dogamda solculuk var :) En iyisi bi parti kuralim dediginiz gibi
Konyaliyiz biz guneydogu'da degildi ailem ve orada yasandi bunlar.. Biz zaten pkk'yi desteklemiyoruz ki ve haklisin onlarinda payi vardi bu iste o zamanlar bilincsiz olan türkler tüm kürtleri terörist zanediyordu.. Ki hala bi grup var öyle zanneden ve cogunlukla bu grup ülkücü oluyorBak bu yasadiklarinizin sebebi bile PKKdir. En azindan ben boyle dusunuyorum. Izmir'de mahallemde bir cok kurt arkadasim oldu. Anneleri Turkce bilmezdi, evlerinde Kurtce konusulurdu. Kurtce sarki soylemelerine de bir engel olmadi, dinlemelerine de.. Ilk defa sizden duyuyorum aleni sekilde, bunu yasamis bir insanin agzindan yani.. PKK guneydoguda icinizde oldugu icin yasadiniz bunlari. Oradan kendini kurtarabilenler Izmirde istedikleri gibi ozgur yasayabildiler yillarca. terorist addedilme korkusu olmadan, sade bir Kurt asilli Turk vatandasi olarak olarak..
Baba tarafım tamaaaaaamen ülkücü, ama tamamen. Kürtleri terörist zannettikleri de yok emin olun. Oldukça da koyular ayrıca, günlük yaşam şekilleri bile öyle; bıyıklardan tutun, tokalaşmaya kadar.Konyaliyiz biz guneydogu'da degildi ailem ve orada yasandi bunlar.. Biz zaten pkk'yi desteklemiyoruz ki ve haklisin onlarinda payi vardi bu iste o zamanlar bilincsiz olan türkler tüm kürtleri terörist zanediyordu.. Ki hala bi grup var öyle zanneden ve cogunlukla bu grup ülkücü oluyor