Sümeyye Erdoğan’a suikast konuşmaları sahte çıktı

Şimdi anladım aslında hatamı çoook özür dilerim.Huzurunuzda el yazımla yazdığım bu özür notumu yayınlamak istiyorum

cognitive sizinki ironi mi yoksa has be has düşünceleriniz mi?

Aaa tabii ki has düşüncelerim gecenin bir yarısı kalkıp bu notu yazmak için bir sevgi motivasyonum olması lazımdı lütfen.
İroniyi eskiden laik olduğum zamanlar yapıyordum çok şükür artık yapmıyorum öyle batının ahlaksızlığından gelen şeyleri.
asdfgh.

Eskiden o uzun adami cok severdim son 1 yilda o kadar sogudum ki.. Artik kime oy verilir bilmiyorum Turkiye'de.. Hic bir parti bana ithaf etmiyor biri pkk'yi savunur, biri kürtler yok olsun der birinin ise muhalefetten baska yaptigi bisey yoktur..

eğitimde devrim ?????? bana geliyolar yine soldan soldan en iyisi bulaşmadan kaçayım....ha bi de duPle yol var tabi onu unuttum

Eskiden o uzun adami cok severdim son 1 yilda o kadar sogudum ki.. Artik kime oy verilir bilmiyorum Turkiye'de.. Hic bir parti bana ithaf etmiyor biri pkk'yi savunur, biri kürtler yok olsun der birinin ise muhalefetten baska yaptigi bisey yoktur..
Kürtler yok olsun demiyorlar, teröristler için o dilekleri

Ben de zaten öyle bir insanla arkadaş olamazdım
Şaka bir yana bu işin ortası yok, seven sonuna kadar seviyor ve ne olursa olsun vazgeçmiyor, sevmeyen de aynı şekilde. Başka bir politik isim için bu derece bir kutuplaşma hatırlamıyorum.

cognitive, azad et sen de kendini artik...

Yapmayin allasen.. Onlar degil miydi kürtce konusulmasin diyen? Evlere girip kürt müzik kasetlerini toplayan kürtleri sirf zevk icin mapuslara atan? Simdi artik zamanla biraz törpülendiler..
Geçmiş dönemden bahsediyorsunuz. Ben şu anki partiden bahsediyorum. Ne fark eder derseniz, Abdüllatif Şener Akp'nin kurucularından ama şu an kuruluş amacının dışına çıktı, yanlışları var diye Akp karşısında. Yani başa geçene göre parti şekillenir.
Bahçeli'yi beğenir ya da beğenmezsiniz ama şahsen ortalık yatıştırmasını takdir ediyorum. Koyu ülkücüler vardır, bilirsiniz. Adam inin dese eline silahı alıp ciddi ciddi ava çıkacaklar, maazallah iç savaş çıkacak sonra. Bu olmasın diye çok sakinleştirmeye çalışıyor.
En güzeli biz mi parti kursak n'apsak? Hiç de anlamam politik ilişkilerden gerçi, ama partinin ekran yüzü olabilirim, hazırcevap bir insanımdır.

Akp zaten rayindan cikti o zaten belli olan bir sey. Mhp'ye gelirsek eger ben yari kürdüm ve simdiye kadar kürtlügüm hep ülkücüler tarafindan elestirildi.. Babam hep anlatirdi nasil Siwan Perwer kasetlerini bahcede gömdüklerini gizli gizli kürtce ask sarkilari dinlediklerini.. Butun bu olanlar simdi unutulmaz degil mi? Simdi ortaligi yatistirmasi benim icin pekte onemli degil olan olmus sonucta. Hem benim dogamda solculuk var :) En iyisi bi parti kuralim dediginiz gibi

Bak bu yasadiklarinizin sebebi bile PKKdir. En azindan ben boyle dusunuyorum. Izmir'de mahallemde bir cok kurt arkadasim oldu. Anneleri Turkce bilmezdi, evlerinde Kurtce konusulurdu. Kurtce sarki soylemelerine de bir engel olmadi, dinlemelerine de.. Ilk defa sizden duyuyorum aleni sekilde, bunu yasamis bir insanin agzindan yani.. PKK guneydoguda icinizde oldugu icin yasadiniz bunlari. Oradan kendini kurtarabilenler Izmirde istedikleri gibi ozgur yasayabildiler yillarca. terorist addedilme korkusu olmadan, sade bir Kurt asilli Turk vatandasi olarak olarak..

E bizimkiler de has Türk, ama 12 eylül zamanında normal yazarların kitaplarını atmışlar, yakmışlar ne olur ne olmaz diye. Diyorum ya dönem özellikleri bunlar.

Konyaliyiz biz guneydogu'da degildi ailem ve orada yasandi bunlar.. Biz zaten pkk'yi desteklemiyoruz ki ve haklisin onlarinda payi vardi bu iste o zamanlar bilincsiz olan türkler tüm kürtleri terörist zanediyordu.. Ki hala bi grup var öyle zanneden ve cogunlukla bu grup ülkücü oluyor

Baba tarafım tamaaaaaamen ülkücü, ama tamamen. Kürtleri terörist zannettikleri de yok emin olun. Oldukça da koyular ayrıca, günlük yaşam şekilleri bile öyle; bıyıklardan tutun, tokalaşmaya kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…