- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
islam ile alakalı bilgileri işinde ehli insanlarda öğren canım birde hz haticenin hayatını oku tavsiye ederim çalışan ve ticaret yapan bir kadındı kendisi. sakın kulaktan dolma lara inanma islam başlı başına özgürlük demektirr..bunu birine soracağım oky bende çok merak ettim cevap geç olabilir ama senide bilgilendiricem kendimide
bilgece valla dikkat et .cıss sana bu konular:)ben kiblemem kimseyi hakaret etmedikçe mesela
gizli casuslar mı var kib ajanları
evet bir gidiyorsun geri dönmüyorsun gitme :)
yada tutun elimi beraber gidelim:)bilgece valla dikkat et .cıss sana bu konular:)
evet canım teşekkürlerislam ile alakalı bilgileri işinde ehli insanlarda öğren canım birde hz haticenin hayatını oku tavsiye ederim çalışan ve ticaret yapan bir kadındı kendisi. sakın kulaktan dolma lara inanma islam başlı başına özgürlük demektirr..
ne güzel..evet canım teşekkürler
dediğim kişi ehli biri
hatta çarşaflı biri ama hayatımda kimseyi kınadığını ayıpladığını görmedim
keske herkes onun gibi modern olsa :)
konu ne olursa olsun dine geliyor siyasette. önemli olan seviyeli saygılı yazışabilmek. bak şu an olduğu gibi. bu mesajları da kiblemesinler artık
ben kiblemem kimseyi hakaret etmedikçe mesela
gizli casuslar mı var kib ajanları
evet bir gidiyorsun geri dönmüyorsun gitme :)
islamiyet yobaz bir din değil asla kadınlara öyle özgürlük vermişki öğrendikçe şaşıyor insan vay be diyorsun .sen bakma yok kadın şöyle yok kadın böyle dediklerinee..evet canım teşekkürler
dediğim kişi ehli biri
hatta çarşaflı biri ama hayatımda kimseyi kınadığını ayıpladığını görmedim
keske herkes onun gibi modern olsa :)
gidiyoruz o zaman geyikten. ben kaçarAynen kib ajanlari var. Simdi de bu mesajimi geyik yapti diye kibleyecekler. Yani a desem suc b desem suc
evet oky hayatımda gördüğüm en harika insanne güzel..
Bu her an olabilir oky, dini yorum yasak demiştik burda değil mi?yada tutun elimi beraber gidelim:)