çok sağol canım,senin de ellerin sağlık,benim eşim de Batman doğmlu,annesi ise Diyarbakırlı,sumak olmazsa olamaz,çok mühteşem lezzet oluyor
![]()
O zaman sumağa şaşırmamak lazım :)
eşim de domates salatasında falan mutlaka sumak ister :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağol canım,senin de ellerin sağlık,benim eşim de Batman doğmlu,annesi ise Diyarbakırlı,sumak olmazsa olamaz,çok mühteşem lezzet oluyor
![]()
ögrencıyken dıyarbakırlı arkadaslar sureklı evden getırırdı ve cooooooook severdım bende tane sumak alıp yarın yapmazsam adımda dersımm degıltesekkurler paylasım ıcın canım
tatlım bız yurtta ketılda corba makarna falan yapardık ama dolmayı nasıl yapacaksın ayolOf of yapmayın bunu bana bende yapcam yarın. Yurt da kalıyorum ama olsun yapcam iste
tatlım bız yurtta ketılda corba makarna falan yapardık ama dolmayı nasıl yapacaksın ayol![]()
eh afıyet olsun o zaman sekerım bravo vallaBiz sarma dolma kestane börek baklava aklınıza ne gelirse yapıyoruz önce küçük bir elektrikli ocak aldık gizli gizli ağda ısıtmak için almıştık ama herkes yemeği seviyor odalarımiza anahtar çıkardık kapiyi kilitledik yaptık. Baktık bu da yetmiyor bize fırın lazım ama fırın almak mümkün değil yemekhanecı çalışanı ayarttık kanka olduk tabii gerisi geldi. Yarın dolma yaparım ama kıymasiz :-(
ooo tabı kı o yurt odalarında yapılan kısırın tadını hala bulamam dogrusu..Kısırı da unutmayalım :)))
bu tane sumak,ekşi bir tadı var
bu sıcak suyu ekledim ve soğumasına bekledi,bu koyu renk,nar kırmızısı suyunu elde ettim![]()
ben tabağına biraz suyundan ekliyorum böyle seviyorum,ama siz eklemiyebilirsınız,zevkine kalmış....ama tadı gerçekten denemeye değer.....cokacimcoook![]()