• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sulu süpürgemi yoksa klasik toz torbalı mı? tavsiyelerinizi bekliyorum.

kızlar 5 ay önce evlenirklen bir süpürge aldık. satıcı ballandıra ballandır anlattı. bende ne yalan söyleyim dı görünüşünü çok beğendim ve aldım. aman allhım almaz olsaydım. ev süpürmek kabus oldu. mavi rowenta aqua fresh. sulu sitem bir süpürge. ya her süpürme bitince öyle bir pis temizleme süreci varki anlatamam. eldiven giyip tek tek topluyorum sıkışan saçları hovcukları. annemde arçelik var. filtresini bir kaç haftada bir yıkıyor eli kirlenmiyor bile temizlerken. çalkalayıp koyuyor köşeye. ama bunun içini ayru filtresini ayrı her seferinde temizliyorsunuz. hiç tavsiye etmem çok pişmanım aldığıma çoook.

kızlar 5 ay önce evlenirklen bir süpürge aldık. satıcı ballandıra ballandır anlattı. bende ne yalan söyleyim dı görünüşünü çok beğendim ve aldım. aman allhım almaz olsaydım. ev süpürmek kabus oldu. mavi rowenta aqua fresh. sulu sitem bir süpürge. ya her süpürme bitince öyle bir pis temizleme süreci varki anlatamam. eldiven giyip tek tek topluyorum sıkışan saçları hovcukları. annemde arçelik var. filtresini bir kaç haftada bir yıkıyor eli kirlenmiyor bile temizlerken. çalkalayıp koyuyor köşeye. ama bunun içini ayru filtresini ayrı her seferinde temizliyorsunuz. hiç tavsiye etmem çok pişmanım aldığıma çoook.

ben 6 yıl toz torbalı kullandım evi süpürüyo ama toz almak işkenceydi daha sonra bi hışımla su filtreli almaya karar verdim ve iyiki de almışım benim ki sunny marka hemde nerdeyse bedavaya aldım 160 tl çok memnunum çookkkk

evde 3 tane süpürge var bitane sinbo küçük bişey bi tane fantom uzun şipşak deniyo bitanede fantom suya çeken karşılaştrmak gerekirse sinbo küçük minik heryere girip çıkıyo ama üflerken dışarıya tozu tekrar veriyo ve güçlü değil torba değiştrmek toz yuttuğum için büyük bir kabus fantom şipşak hakikaten şipşakmıydı adı ya birden takıldım şimdi:53: neyse işte o çok pratik bi misafir geleceğinde kurtarıcı resmen ve en son benim gözbebeğim olan suya çeken :27: hakikaten çok güzel temzliyor birazda koku damlatıyorum evi temzlerken mis gibi kokuyor işimide %50 azaltıyor temzliği zor diyen arkadaşlarn makinelerini bilmiyorum ama ben klozete boşaltıyorum suyunu tekrar su doldurup bidaha döküyorum en son yıkayıp kaldırıyorum toz torbası çıkarmakatan daha iyi benim için :32::71:

kesinlikle sulu almayın aman allahım ne zor bi temizlik süreci var onun.. çok temizlenmeyince koku yapıyor hatta süpürmeye başlayınca kesinlikle tavsiye etmem

Sulu süpürgelerin temizlenmesi zormuş. Ama Arnica yeni bir model çıkarmış, temizlemesi de pratikmiş;

Şu an en çok satışta olan süpürge;
Hepsiburada.com : Arnica Bora 2400 Watt Su FiltreliTurbo Fırçalı Elektrikli Süpürge | Ev Elektroniği

2ay önce aldım gayette memnunum..eski torbasız supurgemı hiç ama hiç aramıyorum onu sadece mutfakta gırgır nıyetıne kullanıyorum ara sıra..
arnica kesınlıkle mükemmel..
beyenmese benden gören arkadasım beyenmez ve netten siparis edip almazlardı...

bi arkadas koku yapıuyor demıs..ee okadar bekletirsen pis suyu orda tbıkı koku yapar bunu yerleri silidğin veledada yapar yani..

sulu tabiki..doğal filtre sudur..dışarı toz vermiyor.bende arnıca hdyra var kullanımı zor ama arnıca bora daha kolaymış..ama en iyisi dersen annem ve ablam fakir duo kullanıyor süppperrrrr......:68:

Evlenirken en iyisi olsun ve toz yapmasın diye Fakirin suya çeken süpürgesinden aldım,kırmızı renk

çok şık duruyo hani,

İlk zamanlar iyiydi,güzel çekiyodu,kullandıktan sonra içini klozete döküp çalkalıyodum,arada bir de

deterjanlı suyla yıkıyodum,

Bir buçuk sene kadar sonra çekmemeye başladı,yani hiç çekmiyordu resmen,evi süpüremiyodum,

Servisine sordum,suya çeken modeller genelde zamanla emiş gücünü kaybeder dedi,

Gittim Siemens marka en güçlü çekme özelliğine sahip aynı zamanda kolları yormayan bi süpürge aldım,

Modelinin adını hatırlamıyorum ama,alalı bi buçuk sene oluyo,daha bi kere toz torbasını değiştirdim o kadar,

Çok memnunum çok iyi çekiyo,dışarı toz da vermiyo,fiyatı da Fakirin yarısı kadar yani...
:31:

Tavsiye ederim...

Son düzenleme:
ben oglum oldugundan berı bır bucuk senedır sulu süpürge kullanıyorum. ve gercekten cok mennunum
asla ve asla eve kuru süpürge sokmam bıdaha. zamanla evde gercekten toz kalmıyo. ben haftada 1 toz alıyorum oda oylesıne yanı,, oncede hergun hergun tozla ugrasıyoduk,,

bıde temızlıgınnden yakınan arkadasları anlamıyorum. evı mıs gıbı temızlıyo, onu bosalltıp yıkamak mı zor oluyo,
kuru süpürgelerın kesınlıkle temızledıgıne ınanmıyorum kesınlıkle..
daha once kullanmadıgım için cok pişmanım
10 kez bozulsun 10 kez sulu süpürge alırım

sulu sistemi tavsiye ederim, ama kuru olanda pratik oluyor.

aynı süpürgeden bende çook dertliyim :19:
bıktım filtrelerini yıkamaktn
her temizlik kabus oluyo
artık açmıyorum bile
ben ona kağıt toz torbaları oluyo ya onlardan takmayı düşünüyorum
birde öyle denicem
halı yıkama makinesi daha rahat valla sadece kovasını yıkıyorum süpürdükten sonra
onu kullanıyorum bi süre

bende sulu süpürge diyeceğim çünkü öteki süpürgelere göre daha anti bakteriyel ayrıca evinizde çok hoş kokularıyla temizlik yapabilirsiniz.

benim arçelik hepa filtreli 2000 vatt ama memnun değilim hiç..haznaesi küçücük heöem doluyor..filtreside bir iki kullanımdan sonra çekmez oluyor..hiç güzel değil..devamlı filtre değişemkte olmuyor..onlarıda satın almak pahalıdır yani..sulu süpürge iyi ama pis suyu nereye döküyorsunuz..ekemek atıkları falan da oluyor ya içinde..vc ye dökülmez sanırım yada lavabo

sulu süpürge temizlerken iyi güzel ama cabuk bozuluyor orası doğru.birde yanlışlıkla takılsın bir yere ters dönmesede sağa sola çarpsın sallasın biraz hızlı bir sekilde bir daha o makineden hayır bekleme .acil bir işin olsa çabuk iş yapman gerekse falan kullanışsız oluyor.bence en güzeli toz torbasız olanlar süpür ve aç dök hepsi bu.dışarıya püskürtmr gibi bir durumda yok genelde yeni çıkan süpürgelerin hiç birinde yok bu.toz torbalı kullanmadım onu hakkında yorum yapamıyacağım.

sulu süpürge temizlerken iyi güzel ama cabuk bozuluyor orası doğru.birde yanlışlıkla takılsın bir yere ters dönmesede sağa sola çarpsın sallasın biraz hızlı bir sekilde bir daha o makineden hayır bekleme .acil bir işin olsa çabuk iş yapman gerekse falan kullanışsız oluyor.bence en güzeli toz torbasız olanlar süpür ve aç dök hepsi bu.dışarıya püskürtmr gibi bir durumda yok genelde yeni çıkan süpürgelerin hiç birinde yok bu.toz torbalı kullanmadım onu hakkında yorum yapamıyacağım.

Ben sulu süpürgemi yeni değiştirdim resmen kendime işkence çektirmişim,kesinlikle sulu süpürgeyi tavsiye etmiyorum

Ben sulu süpürge diyenlerdenizz..
Derinlemesine temizleme halı yıkama fonksiyonu olan bir süpürgem var..
Ama ben şöyle yapıyorumm çok beğeniyorumm süpürmesini felan ama gündelik torbalı kullanıyorum
Onuda hafta 1 açıp dip köşe süpürüp halılarımı derinlemesine temizlemesinden yararlanıp öyle süpürüyorumm..
Suyunu sürekli dökmeniz su haznesini yıkamanız felan (üşeniyorum) suyunada 3-5 damla yumoşş miss miss:34:

sulu süpürgenin temizliği güzel ama bide sonrası var her süpürmeden sonra suyu bosalt, filtreleri temizle bu çok olaymıs gıbı görünüyor ancak bi yerden sonra çok zor geliyor.. çekim gücü çok iyi olan bir süpürge ama sulu olmayan bir süürge tavsiyemdir..

sulu supurgesı olan bırı olarak klasık toz torbalı dıyorum....sulu supurge guzel cekıo falan ama ıcınde suyu bıraktıgında ıgrenc kokuo...bence toz torbalı daha pratik kullan at....

Arnica Bora yı hiç bişeye değişmem toz torbalı tozbasız hep kokuyor sulu süpürge pratik temizliğini yap pis suyu dök kaldır. Sulu süpürgenin su bırakının aklına şaşıyım yani. Pis suyun haznede bırakılması 1 hafta mutfaktan çöp toplamamak gibi bişey insan neden pis suyu bırakır ki?

Back